- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Снощи адски ме цепеше глава, не знам защо. Сега съм добре. Остава днес и утре да завърша новата задача за германците и всичко ще е ок.
И тя ми липсва адски много, нямам търпение да си я видя днес вече!
Много мразя да ми започва денят така. Но то си има и такива дни, в които си адски кисел и целият свят ти е крив. И все пак, го мразя!
Ох, днеска даскало до 16.35 шведско време, после се омитаме с приятелки да поплуваме.хубаво ще да е!
Спи ми се та 2 не виждам. Хубавото е, че тази седмица е къса. Да мине и сряда и после дълъг уикенд.
Сааамо да закуся и зачезвам към Люлин пак да учим. Утре е Денят. Стискайте ми палци, че нищо не разбирам от Висша Математика...Вечерта пак ще е хубава.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Всичко ме боли, направо съм разглобена. Събудих се от болка. Ноо нищо утре вече ще съм супер. Може би не трябваше да прекалявам, но като съм упорито макаре така е. И най-вече искам пак![]()
Дееба, и аз се опитвам да се разболявам. Любимо ми е със ставането от леглото да започна да кихам до припадък.
Всичко друго ми е наред.
Пия второ кафе и ям шоколад, протягам се мързеливо, нека ми е зле.
Имам възможно най-завистливата приятелка и наистина ми става зле, че толко' не може да се държи като човек и да се зарадва поне малко за мен, ама после като го погледна и чак самата аз си завиждам, пък за другите не знам.
Едно от най-най-най-милите и грижовни същества на света е. Пък колко е чаровен... <33 И ми е в лапичките...![]()
не знам какво да реша. имам чувството, че само страхът ме управлява, а това е лошо. ходи ми се на терапевт.. някой да погледне мойта ситуация от по-висок ъгъл. искам хем така, хем иначе. боли, сърби, драго ми е, дето се вика. искам противоположните неща. бати, само драми и обърквации. животът ми е няква soap opera.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
искам даже тема да пусна, ама ако ми се даде гаранция че после ще бъде изтрита. не искам всеки сталкер да знае кво ми е и да се разкривам в нета :Д
Ще я изтрия щом искаш, пускай![]()
доообре, you're a good boy!
^ да, са го потупай по главичката и му дай бисквитка за награда.
Гузно ми е. Държа се като типичната drama queen и си преебавам връзката за едното нищо. А той е толкова прекрасеен... И понеже тва жената не е като човека, му опъвам нервите като ластик.
Трябва да спра да се държа все едно целогодишно имам ПМС. Трябва.
чувствам се като застреляна патица. не намерих по-точно изказване от това![]()
Харчат ми се пари-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и! То са едни червилца, едни глосове, едни лакове за нокти... аввввв!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Любвеобилно, задоволено, гушкащо, обичащо...
Секс и Lindt.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
чувствам се здрав, щастлив, успяващ, силен, красив, богат, дързък, упорит, борбен, можещ, изпълнителен и т.н.)))))))))))))))))))))))))
Ойй той е толкова прекрасен и миличък..
Нещо май започвам да се разболявам, но ще направя всичко възможно да го видя днес и да го гушна пааааак.. :/
Ох, като му усетя парфюма и се разтапям.. грр <3
whatever . смотано ми е :/
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Шибано ми е. Днеска съм една емоционална бомба, която избухва и плаче, а дори не съм в цикъл. Искам цигара, искам топло легло и някой до когото да се сгуша. Плаче ми се.
Поне след тая икономика ще ходим да поплуваме, ще попушим и ще изпуснем малко пара. Тежко ми е. Тъжно ми е.
няма да излизам :д =_= оф .. нещо ми е шибано .. ту съм в добро настроение ,ту не съъм