- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Аз съм си най-добреПреписвам всичко, изкарвам петици и шестици без абсолютно никакво учене
![]()
POWER UP! Имам предвид, ъпвам да не си загубим темата.
Имам чувството, че нищо не направих на входните. Ужас. Е, по физика имам 5, не е зле.
Не са ни ги върнали, но все пак. Поне имам време да си оправя оценките..мисля. Трябва да се стягам вече -.-
и ние имахме много входни, но най - лошото е , че учим на прощаване и аз НЕ МОГА ДА СМОГНА....
И ние учим На прощаване ии просто като се сетя, че трябва да го уча наизуст и лошо ми става![]()
Оуу, това училище е ... шит, а кво да се прави. Такам аз с моите входни:
БЕЛ - 92% - 6 (тука простоо)
Английски - още не сме го правили
Математика - не сме го правили
ИТ - Мии не съм сигурен за някои задачи
История - входното ни беше есе, ще видя какво съм направил във вторник
География - още не сме го правили
Биология - ужас, сигурно съмм......
Химия - не сме го правили
Физика - 4
Музика - 5
Изобразително - ПО ДЯВОЛИТЕ ТАЯ ИСКА ДА ПРАЙМ ВХОДНО .. НЯКВА РИСУНКА :@
Технологии - о боже сигурно 5 или 6
ФВС - ми имам добри резултати, ще видим.. 5 или 6 със сигурност
P.S. По БЕЛ ми беше важното да изкарам добра оценка и я изкарах, а не съм отварял нищо да уча. Представете си колко съм се подготвял за 7 клас още от миналата година.![]()
P.S. 2 - Трябва да се стягам много, защото от тази пуста математика не разбирам нищо, а учителя е един... иначе мисля да влизам в СГСАГ, защото обичам и строителство и архитектура и ме устройва. Мисля че имаше оттук един потребител от СГСАГ в 8 клас. Ако може да ми пише на ЛС да го питам за някои неща, че съм любопитко![]()
![]()
МОМЧЕ
Аз На прощаване го знам,по биология имам 5 ..А бе хора по колко входни най-много ви дават ?! Защото на нас в Четвъртък ни дадоха 4 , а по закон повече от 2 май не може... ?!
Здравейте,аз съм 8ми клас ,но с радост бих ви помогнала ако имате някакви въпроси питайте) И се стягайте
![]()
БЕЛ - 5
Английски - 6
Математика - преписах 9 задачи от общо 10, сигурно 5 и нещо
ИТ - не сме го правили
История - не ни го е върнала още
География - още не сме го правили
Биология - 5
Химия - не ни го е върнала, но може би ще имам 4
Физика - не сме го правили
Музика - не сме го правили
Изобразително - ебаси трудния тест...
Технологии - проверява го още
ФВС - ще тичаме 50 метра във понеделник 1ви час...
БЕЛ - писах трансв. преразказ - 6
математика - понеделник, ама мисля, че ще успея
английски - въбще не се притеснявам
ИТ - ://// нз дали ще мога да препиша
музика - преписах всичко ^^
рисуване - сиг рисунка :Д
химия, физика - ще се езлагам яко
биология - там няма да ми е чак толкоа трудно
ФВС - изложих се... тичахме 300 м .
география - написах
история - моля се на Бога
Като ни кажат оценките ще ви кажа ! ^^
Не ми се пуска нова темичка затова направо тука ще ви питам..
Тея дни нещо започвам да се изнервям,защото на много от моите приятелки майките им постоянно им помагат със всяко едно домашно ,но не просто да ги насочат ..ами направо да го напишат.. Нямам нищо против от време на време да ти помогне родител ,но защо трябва да става постоянно ? Като ме питат написа ли си домашното-примерно по математика.. ми се е случвало 1-2 задачи да не ги разбера и да предпочета да питам госпожата и те като попитат защо майка ти не ти помогна и аз като им кажа защото предпочита да си ги реша сама,те остават със впечатлението ,че на майка ми не и дреме ! -.-
Майка ми много пъти ми е казвала,че не ми помага не защото "не и дреме",а защото иска това което постигам да се дължи на моите знания и умения... За това когато получавам високи оценки се радвам много повече ,защото се дължат на моят труд..а не на майка ми.
П.С - Случвало се е с едно с което момиче ходим заедно на уроци в една школа ..за домашните от там и помага майка и.. или ходи на допълнителни уроци..а като трябва да направи нещо на момента го прави грешно... Какъв е смисъла тогава техните да ръсят пари наляво и надясно ?! ;oo
То и аз съм така, но даже и да питам мама или тате, те не знаят отговора, защото са го забравили ... Иначе и аз питам госпожите![]()
бтв ще ходя 4 часа седмично на уроци по бг и по мат.;((
Oo, имам си колега в преписването![]()
Казвам ти, всичко съм преписвал на тестовете, изкарах 5 по Бълг. Език без абсолтно никакво учене, преписах 8 задачи и написах 1 по Мат. , което е за към петица, по Технологии също, както и по История и ИИ, а по Химия най-лудото преписване - Бях на първия чин, а този от който преписвам седи 2 чина зад мене и реших чрез един приятел да му подам листче и той да напише отговорите на него, като е готов
![]()
![]()
Вашите цели за годишни оценки какви са? Аз искам 5 по Бълг. език и 4 по математика и засега върви повече от добре![]()
хаххаха![]()
аз знаеш ли какво правя
слагам си раницата зад мен на стола, слагам вътре тетрадката и казвам на глас '' оф тая химикалка не ми харесва''
ровя в чантата ии си гледам![]()
иначе ми и подсказват, аве супер си ми е
само по български и по математика гледам да не преписвам ( по математика само мноого малко)
иначе аз искам бал от 32 нагоре за да вляза а японскии ^^![]()
По БЕЛ на входното имам 5
По математика още не са ни ги върнали,но съм сигурна ,че ще имам 5!!!
По биология също не са ни ги върнали,но и там мисля,че ще съм се справила ОК!!
По физика и химия те първа ще правим входящи...
По история също ще правим входно в четвъртък.... И съм тотално :XXX
По Английски Език ще си науча,там нямам проблем.
По география се моля с пет ръце...
По руски ще имам 5 или 6 със сигурност.
Нас не ни карат да го учим (за сега). И дано да не ни накара.
Хораааааааааа! Не мога. 3та седмица започва, а аз вече съм изморена на куче. С тези курсове всяка събота по 6 асторномически часа направо нямам сили.![]()
Believeinchelsea най-важното е,че си изкарахме оценките по биология честно и почтено![]()