.
Затворена тема
Страница 46 от 120 ПървиПърви ... 364243444546474849505696 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 2988
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ще го разпилея, ако не си дойде утре. Само да посмее да пропусне.
    Иначе изпитвам огромна нужда от сън и май след малко ще се ориентирам към леглото. А такъв мързел ме е налегнал напоследък.. даже ме мързи да съществувам. Дано да изчезне скоро, че положението не върви на добре.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на paradosou
    Хубаво ми е.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тъжен и скапан...
    >>DjBelev<<

Песен да беше ти, можех да те забравя ...
    Винаги така се случва. Когато аз искам нещо, никога не го получавам. Повече нищо няма да искам от живота! Сега чашата бяло вино и творчеството на Слави Трифонов ми се струват перфектната компания.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Така ме мързи утре да ходя на уни, че не е истина ... Имам едно занятие при един много проклет доцент и за него е добре да ида, ама как не ми се става в 8 часа заранта ... Дилема голяма! А и като знам, че цял ден имам търчене насам натам, и че трябва да изкарам поне до 4 - 5 часа през ноща ... Как ще съчетая всичко в едно не знам, сигурно нещо ще отпадне и силно ми намирисва, че ще е университета ...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Пусто ми е. Вчера сутринта се събудих заключена в прегръдките му и общо-взето май не ме пусна да мръдна оттам цял ден, освен ако не отивах до кухнята или до банята, та днес разликата е осезаема. Събудих се сама, не усещах дишането му до мен, нито чувах сърчицето му как бие. : ( Толкова много ми липсваше, че всяка допълнителна минута далеч от него, ми се вижда като живо наказание.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Обожавам си учителката. Такава жена няма!

Иначе ми е спокойно. Готова съм с всички тестове, задачи и устни работи. Сега една седмица ще клатя крака, и ще се забавлявам с приятелки

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Дали поради почти постоянното еднообразие при мен или краткостта на дните в този период...имам чувството, че се изнизват почти незабележимо един след друг.Кога беше 1ви декември кога вече стана 14ти и е средата на месеца. Понякога времето като, че ли е спирало и съм броял минутите и секундите да дойде ноща да си отпочивам вече.И сега понякога е така.Но когато се връщам назад...все едно беше вчера 2006та когато завърших, а реално вече минаха повече от 6 години.От също толкова време някъде попадам и на информации за най-нашумялата дата в момента.Мислех си: "Това е много далече. Докато дойде сигурно много неща ще се променят" И ето я вече е на прага ни. И както писах и във фейса. 1 седмица will be or wil not be.
    Скоро идва моментът на истината.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-14-2012 на 09:22
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на dami666
    Супер съм.Бях настинала,но се пооправям.Скучно ми е по цял ден вкъщи и реших да поразгледам някоя и друга тема из форума.В неделя ще си направим цял ден за нас двамата <3 Нямам търпение да идва нова година,ще се запозная с техните най-вероятно,което е малко стресиращо,но ми е време,2 години вече отлагам.Важното е,че ще празнуваме заедно и наистина ще е една магическа нова година.
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Вчера беше пълна скръб общо взето.
    Наслушах се на измишльотини обаче и се посмях малко на чужд гръб.
    Но макар че вечерта не се разви по план, все пак си обичам новите другарченца. Зареждат ме супер позитивно. Днес се събудих учудващо рано за часа, в който си легнах и се надявам дъждът да спре, защото трябва да изляза да накупя шоколади и да си взема чипс, че имам да гледам сериали. Мисля да оправя и прането днес и да почна да си оправям багажа и аз, че не ми се ще всичко в последния момент да правя пак.
    Скоро ще ям натурална шопска салата и мусака, муахахаха.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Много съм щастлив с последното си кулинарно творение ;д
    Снимка 1
    Снимка 2
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Изтощено ми е и искам да се тъпча с храна.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Много съм щастлив с последното си кулинарно творение ;д
    Снимка 1
    Снимка 2
    ^ THIS IS ХЛЯБ

Отивам да си правя предаването и след това се връщам да си правя курсовата на скапания AutoCAD ...да видим колко неща ще счупя докато си начертая тъпия чертеж..
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф,искам го и тва е. Почивка съм,имам пари , а трябва да пестя,но усещам как ще ги обуфкам набързо.
    Искам си го, боли ме и корема , гадна кучка съм днес. Супер много хора натрових,не че не си го заслужаваха. Писна ми да мълча.Никога не ми е харесвало,но заради някои индивиди си мълчах,но край. Падна ми пердето днес,после защо ме уважавали.Щото им говоря в очите,не зад гърба. Дори и те да го правят ,през оня де го нямам ми е, нали съм пред тях.
    maDamn

Супер фен Аватара на Irti
    Кретаме.

От къчма си ида и на кртъчма тръгвам след м 20 мин

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ирти вече е на градус
    maDamn

Супер фен Аватара на Irti
    Той е наградуис от 9:30 сутринранта

Никак.
    Преди половин час страдах от главобол.Днес не ходих на у-ще заради времето и честно казано много съжалявам.Цял ден седя пред лаптопа в търсене на нещо интересно,а не на изтъркани глупости в фейсбук или скайп. Чудя се на простотията на връсниците ми,които вместо да си поставят нови цели те мислят за самоубийство,което никога няма да направят!
    В момента унимар от скука и чета останалите настроения в търсене на човек приличащ на мен.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    ^ THIS IS ХЛЯБ

Отивам да си правя предаването и след това се връщам да си правя курсовата на скапания AutoCAD ...да видим колко неща ще счупя докато си начертая тъпия чертеж..

Т'ва ирония ли е ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Зайче..
    въйвъйвъй кви леки работиии
    а от колко време не съм се 'правила' на нищо.... въй, въй да не повярваш направо
    трябва ми някакво разнообразие и започвам да мисля идеи.. които няма да се харесат на никой от обкръжението ми, но кво да се прави
    и не знам какъв подарък искам за Коледа.. и никой не ми дава никакви идеи, имам чувството, че за първа година нищо не искам ;/
    Последно редактирано от Зайче.. : 12-14-2012 на 14:52
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на cyclops
    Малко ме боли глава, ама ще мине! Много ми е яко. Малко по-късно ще излизаме по женски. Ще бъде супер яко, нямам търпение. Мъжо ми пък ще ходи по мъжки. Взех си супер якото палтенце и хубави блузки и пулорчета. Как ще ги опбера в куфара- не знам! Очертава се супер уикенд, много ми е доволно. И времето е топличкооо юхууу.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дано да излезнем утре с нея, да избера подаръци и да мирясам
    пфу
    студено ми е, коремчето ме свива , незнайно защо, лягам да гледам Revenge след малко ,че никак не ми е добре , уффф, кво ми стана пак.
    и уж щяхме да се чуем, никакъв го няма да се сети да звънне
    явно смята ,че веднъж на ден е предостатъчно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

осъзнавам нЕкви работи
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много ми е коледно!
    Опаковам подаръците, които купих за моите хора (или поне се опитвам, явно не съм особено сръчна) , слушам коледни песнички, междувременно стягам багажа и се приготвям и за път. Хубаво ми е.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    и уж щяхме да се чуем, никакъв го няма да се сети да звънне
    явно смята ,че веднъж на ден е предостатъчно
    Tell me about it .. Понякога са за убиване.
    Не, че не си го знаят.
    Ма е по-удобно да се измъкват.

Оооооох, правя си кафе и сядам да уча, че контролното ще ми го вземе бай Благой.
    И защо ли не можах да си почина.. Няма как да почивам, когато се будя пред 5 минути да проверя дали диша ..
    То не, че съм само аз. Никога никой (освен майка) не се е събуждал нощеска, за да ме завие и да ме гушне <3 ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си