- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
И аз тая съм я правила.. На тая има 2 грешки от тестовите , и 1 от свободните не бях допълнила нещо , та ми сметнаха 1 , вместо 2. А за тервел е адски благодатна темата!
Макс стягай я тая исторЕа.![]()
maDamn
Отличен 5.53 добре е при положение че не съм си мръднал пръста да уча. има времематематиката ми я е бая по-важна
)
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
информационни системи във ФМИ или софтуерно инженерство във ТУ
^ИС ли? Що не КН?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Иуху, народе!
Имам 5,89 на олипмиадата по БЕЛ.Думите на даскалката ми бяха:"Брилянтно е Габи,много добро есе"
И аз взех да се възгордях,сега сваляна на земята няма.![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Браво piefella![]()
Моита от уроците ми детото й болна и няма да ходя днес на урок така ,че ще си почина малко . И после ще уча по гадната Химия![]()
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-27-2013 на 14:55
Честито,моето още не е проверено,ама няма да се класирам.Ако исках да с екласирам още 2 часа трябваше да лагя,а нямах желание.
maDamn
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз какви хубави спомени имам отпреди 3 години.Сестра ми беше приета в СУ и в ЮЗУ,обаче чакаше класиране от Велико Търново,а в СУ и ЮЗУ срокът за записване изтичаше..Абе дълга и широка беше.Та тогава звъняхме на пожар навсякъде и като ми вдигнаха от СУ ме направиха на 2 стотинки...А в ЮЗУ изобщо не ме сметнаха за човек и ми затваряха. Беше много забавно и ако сега трябва да се звъни ще карам сестра ми.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
^ Много го мразя това.
Все едно съм им изяла закуската искам аз да разбера нещо, дали са телефон за информация, а като се обадя, все едно всичко трябва да знам и на тях не им е работа да ми обяснят. Овце.
maDamn
в УНСС ми се наложи да звънна и ги мързеше да говорят.доста отегчени бяха.
Абе както и да е малко ни остана.
ПП вече се чудя по кои мнения да се влияя.В унсс било по-хубаво за журналистика,не в СУ е по-престижно...унсс е икономически,но това пък не пречи преподавателите да са на ниво.Знам ли...май ще се решава в последният момент.
Специално Marilyn е журналистика в СУ ,тя може да ти даде по-компетентен коментар,но наистина съм чувала от много хора ,че СУ е по-добре откъм тая специалност.
maDamn
ми може и КН, те принципно 3те най-добри са КН,ИС и СИ. което ме приемат, и ако ме приемат ;D с темата, която ни дадоха не можах баш да се справя. само 2 от целия курс бяха я решили без 2,3 задачи, ма те са от СМГ... как дойде![]()
да,разбрах че тя е в СУ с това.споделях,че всеки изазва мнение и е трудно да разбера наистина,кое е вярно ....СУ си е класиката ,така да го нарека,но това пък не значи,че още е най
Ми по моите наблюдения засега е най.
maDamn
И аз се целя към СУ,но каквото сабя покаже.
Един познат учи журналистика в УНСС и ми каза,че не било най-зле. Той е 3-та година и не го приеха в СУ.
Общо взето като навсякъде -ако искаш учиш,ако не искаш не учиш.
Ако не ме приемат в СУ,влизам в УНСС.Това е, според мен, по-удачният вариант отколкото Благоевград или Велико Търново.
Всеки сам да си преценява.
и аз съм като пифиела.Желанието ми за фотография утихва.Просто ми намекнаха,че щом не съм им в школата да не се мъча ...
Здравей, народе! Аз тази година само на 2 олимпиади се пуснах - БЕЛ и АЕ - като на английския вече ми мина областния кръг, а българския го очаквам с нетърпение.
А, някой има ли който ще лети към Великобритания септември месец?![]()
Пожелавам на всички много успехи с предварителните изпити, да ги размажете.![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.