- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Ами, ще видим. Всеки организъм е различен и се повлиява по различен начин на леченията. Ти какви хапчета пиеш(е)?
Не съм на системи, споко, няма и да бъда. Аз съм 1,57, ниска съм, ако съм повече определено ми личи и не ми харесва. Имам доста добра самооценка над това дали моето е "болестно състояние на ума", мерси все пак за загрижеността, но от двете изречения, които съм написала, няма как да разбереш нищо за мен...![]()
http://25.media.tumblr.com/3399cf3d1...lia6o1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc...dcy0o1_500.jpg
От другата седмица започвам да ходя с майка ми на фитнес, wohoo.Да видим дали ще имам повече мотивация там.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не че нещо, ама на снимката това определено не са 9% бодифет. Ако се е изчислявала мацката по формули - може би, ама на вид никак не ги докарва.
За да не правя нова тема да попитам тук. 165 см съм и 50 кг. искам да свала от обиколката на бедрата и прасците. Бедрото ми е 50 см. Искам да имам слаби крака без мускули. Как да го постигна? Какви упражнения да правя? Тичане ще помогне ли? Нещо подобно.
![]()
Ами да, за да не качваш мускули - яко кардио. Друг е въпроса как ще ти повлияе на самата теб и на психическото ти състояние.
А снимката, дето си дала е бая грозна, за мен. Супер несаръзмерно тяло - твърде широки рамене, а твърде малко дупе, ама не всеки може да е перфектен :Д
Пила съм Диане 7, инофолик, Ясмини и още 2-3 вида, но вече дори не ги помня. Имам проблем с прогестерона и сега пия утрогестан, който ми действа мноооогоооо по-добре. Всеки организъм е различен, наистина. Надявам се да уцелиш най- подходящото лекарство. Аз от хормоните напълнях толкова много,че години ми бяха нужни да отслабна.
Доколкото ми говорят тия лекарства, че съм чела отгоре-отгоре, са противозачатъчни, нали така? Е, моите не са, или поне на този етап няма да бъдат....
Надявам се да не напълнея, лекарката ме увери, че няма да стане, освен да задържа вода през тия 7 дни, която ще изхвърля в последствие.
Дияне-то и Ясмина бяха противозачатъчни и тези идиоти , т.нар. лекари, ми ги предписаха като бях 6-ти клас. Сега утрогестана има само един хормон и не ми действа дебелеещо. Но пък като го пиина и после така ми се вие свят. Те иначе винаги казват,че не се дебелее.... Успех ти пожелавам! Дано си попаднала на свестни лекари
Ъпвам темата.
Заедно с това и един въпрос към Pamaa, дано го види :Д Какво фъстъчено масло си купуваш? Аз си бях взела едно на Балчо, но като прочетох на етикета, че има маргарин, и направо го връчих на наще да го ядат :Д В магазините също единствено такива срещам - я с маргарин, я със захар... Блааа.
Та си взех био, два буркана даже, че е супер пристрастяващо. Мдам, оръсих се, ма няма да ми е основна храна. Много е готино - супер гладко е. :Д Хванах и заедно с това една промоция на малко по-евтини конфитюри без захар и всякакви подсладители - та и от тях си набавих от къпини и малини.
И съм много зле, забравих си хапчетата, а ми бяха предписани да ги пия 2 пъти дневно, и утре ще трябва да пропусна вечерта... Вярно, можех да си купя, ама не ми се дава наново пари за цял блистер, при положение, че ми е нужно само едно. Чудя се да пия ли 8ми ден още едно, че накрая да излязат общо като бройка едно и също както трябва да си е, или въобще да пропусна...
Да се включа и аз за фъстъченото масло, че преди 2 седмици реших да го включа в менюто си :Д Понеже не бях опитвала до тогава и просто исках на момента да стане, си купих едно от Пикадили. Хубаво- опитах го, хареса ми. След това прочетох етикета и се отказах буквално. Маргарин, захар, не знам си какъв консервантНа 5 минути от нас има поне 3-4 био магазина, та тия дни ще отида, ама в момента не ми се дават толкова пари. FuckingFreak, колко грама ти е бурканчето и като цена как е?
Фъстъчено масло сама си правя.Купувам сурови фъстъци, пека ги, след това в кухненския робот с малко подсладител, докато не стане гладко.
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
tonssy, взех го от БалевБио Маркет, http://www.balevbiomarket.com/bio-fu...slo-250gr.html ето го.
Pamaa, махаш ли им обелките? Аз сладко не съм пробвала, но солено изкъртва :Д Малко ми лепне докато го ям, ама... Дали с блендер ще стане?
Да, махам обелките. И да, би трябвало да стане. И на мен ми лепне и ми остава по небцето.
Ще стане, бях чела по други форуми. Зависи и каква му е мощността- някой беше казвал, че просто блендерът му не е успял да ги смели напълно и да стане хомогенна смес, усещали се парченцата.
Мерси, и аз се сетих за Балев. Ако няма в моите магазини, ще ходя до там :Д
Блендера ми е 700вата, ама защо си мисля, че ще остане по стените и през 2 минути ще трябва да го избутвам надолу?
Ами както написах, аз нищо друго не слагам.
Аз, противно на всички очаквания, промених изоснови начина си на живот.
Стана като на майтап, спирането на сладкото даде началото на този healty процес. Вече 3 месеца съм без сладко, а от 5 дни тичам всеки ден (първия ден започнах с 3 км, а сега за няколко дни вече правя по 4,5 км с малка почивка), аз съм слаба, надявам се да не изгубя килограми, че съвсем ще изчезна. Чувствам се по-бодра, енергична, и определено ще продължавам. Щом аз с мойте 43 кг го правя, дебеланките във форума трябва сериозно да се замислят...![]()
Не е като да не се храня. Аз буквално си се тъпча ненормално за жена, но премахването на сладкото от менюто определено оказа недобър ефект над килограмите ми, затова сега замествам с много сушени плодове, които са доста сладки и калорични.