.
Отговор в тема
Страница 27 от 81 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2018
    anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Аз и още едно момиче от 5-ти клас ходихме на областно. Иначе и ние сме ОУ. То по математика 1-ви кръг беше много просто, ама на областния-99225 го представи като разлика от квадрати... На 2-ра аз получих 75, ама чертежа ми не беше такъв, какъвто трябваше да бъде ( )... Абе голям цирк
    да, то е 75 градуса, а иначе колко точки имаш?

Голям фен Аватара на nor4eto99
    По математика- 1 (ще се хвърля от някъде ) Химия-83т. (йеййй) Физика 18т. (по физика така или иначе няма да има олимпиада за тези от оу..

Повече от фен
    Ако имаш едно или две наказания в училище това пречи ли на кандидатстването ?

Мисля, че да. Поне така съм чувала, но не съм сигурна. Може да зависи от това какви са наказанията и в какво у-ще ще кандидатстваш.

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Ако имаш едно или две наказания в училище това пречи ли на кандидатстването ?
    Да, взима се предвид.

Повече от фен
    И какво става ?

И какво става ?
    Пише се в харектеристиката и бива разглеждано от бъдещето ти училище. Ще бъде разглеждано и когато кандидатстваш в университет.

Димитър, от областта (твоята) има ли много хора с над 80т.? Разучавам, за да видя дали ще имам шанс за национално...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Пише се в харектеристиката и бива разглеждано от бъдещето ти училище. Ще бъде разглеждано и когато кандидатстваш в университет.
    Да но ако имам съвсем достатъчен бал, за да вляза в някое училище и не съм на границата няма да ме приемат ли ?

anonymous895156
    Guest
    Димитър, от областта (твоята) има ли много хора с над 80т.? Разучавам, за да видя дали ще имам шанс за национално...
    хасково ли :3 не знам, тея чукундури не са качили резултатите, само са ги разпратили по училищата
    но с този резултат би трябвало да те одобрят

Ох, дано... Като гледам резултати от други области.... май няма да стане (но да не се отчайвам). До 19 ще се разбере..

Да но ако имам съвсем достатъчен бал, за да вляза в някое училище и не съм на границата няма да ме приемат ли ?
    Зависи от училището (и от класирането), но не би трябвало да ти направят голям проблем СЕГА, но ако натрупаш и в другото училище (ако е елитно, доста ядове ще береш) накрая няма да ти е особено цветуща дипломата. Внимавай от 8ми клас натам.!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Зависи от училището (и от класирането), но не би трябвало да ти направят голям проблем СЕГА, но ако натрупаш и в другото училище (ако е елитно, доста ядове ще береш) накрая няма да ти е особено цветуща дипломата. Внимавай от 8ми клас натам.!
    Аз още нямам наказание, но натам вървя, дано да ми се размине..

Не се класирам. Най-ниският резултат в протокола за допуснати е 92т. А аз съм на светлинни години от този резултат

Не се класирам. Най-ниският резултат в протокола за допуснати е 92т. А аз съм на светлинни години от този резултат
    За кой предмет точно става на въпрос?

Град
    Yambol
    За олимпиадата по химия !

Аа, ясно. Някой да знае какво става с олимпиадата по математика?..... и по-точно за Пловдив, че май на някои други градове вече са ги постнали резултатите...

Аз още нямам наказание, но натам вървя, дано да ми се размине..
    УСПЕХ! ))

anonymous895156
    Guest
    оле хора някой ще ходи ли на пролетните математически състезания? :3 на мен ми се засичат с областното по бел и ще се гръмна.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    оле хора някой ще ходи ли на пролетните математически състезания? :3 на мен ми се засичат с областното по бел и ще се гръмна.
    Във Варна ли ще са?

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Има ли някой от пета езикова във Варна ? Смятам да кандидатствам там и питам как е материалът.

Голям фен
    Мда, някой друг ще ходи ли на ПМС (Пролетните мат. състезания)? Във Варна са, на 29,30 и 31-ви март. С Димитър сме в един отбор от провинциалното ПМГ :д . Иначе, за съответстващите дати основния виновник е МОМН.

Град
    Yambol
    Dimitar, не ти се засичат, разбира се ако има кой да те закара до Варна. Олимпиадата по БЕЛ е на 29-ти, а деня на решаване на задачи на Пролетните са на 30-ти ! . Аз съм в същата ситуация, само че вместо БГ, е националния кръг по Химия. Той е на 29-ти и ще мога да отида и на пролетните

anonymous895156
    Guest
    ^ нали се сещаш, че трябва да тръгна един ден по-рано. Все пак олимпиадата е 08-09 сутринта.

Град
    Yambol
    Ся щи кажа моя план как ще направя с Химията . На 28-ми тръгвам за Бургас, където е химията, спя там, после на 29-ти е химията до 14:00 някъде ще е свършила (това тебе не те бърка, защото областния по БГ ще е в твоя град), тоест свършва българския и отиваш веднага във Варна, и там си спиш със твоите хора , после на 30ти си правиш пролетните и тва е

Единствения минус е че ще трябва ти сам да си усигориш транспорта до Варна (или до Ямбол, откъдето съм аз , ако си 9-12 клас ), защото най-вероятно хората, с които попринцип трябва да отидеш до Варна или Ямбол ще тръгнат по-рано
    Последно редактирано от neomar12 : 03-17-2013 на 09:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си