.
Затворена тема
Страница 72 от 102 ПървиПърви ... 226268697071727374757682 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 2539
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Джоли, бях чувала за Свободния, ама Софията ми е по-удобна откъм работа, стажове, съжителство с определен човек и т.н., тъй като съм поела отговорността към нашите до година - максимум две да ги освободя от всякакви задължения към мен, а и от самото начало сама ще си покривам семестрите в НБУ (по 1200) и квартирата (по 150-250 кинта на месец). Затуй съм се спряла на НБУ-то също. Абе, причини бол. Пък желанието за учене в крайна сметка не е ли най-важното?
    Уоу. Как, ако не е много нахално?
    (Адмирации към причините бтв

Два часа и половина обсъждахме рокля. Суперкадърна шивачка си имам <3
    Имам чувството, че половината от останалите не знаят изобщо за какво става дума. Мадамата ми обясни неща, които дори не подозирах, че съществуват :д

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Хора, мисля да не си правя бал, изобщо !! С класа ми изобщо не се разбираме, тези пари които ще ги набутам може да ми свършат страхотна работа за кандидатстването !! Просто нямам желание !!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Хей хей,и аз се включвам в темичката.Няма ли някой желаещ за фармация? Иначе като цяло не съм много притеснена за матури,изпити и т.н.. Малко по литература учителката ни не става,ама гледам вкъщи сама да се подготвям както трябва!Като цяло съм развълнувана за бала и всички неща покрай него,защото все пак това са си доста положителни емоции! )
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    PinkPan7her, и на мен ми изглеждаше доста невъзможно, но започнах да мисля за това от миналото лято. Като цяло най-важно ми беше да си събера първата вноска от 1200 кинта, за първия семестър. Хванах една чудесна американска стипендия от 750лв. - с доста усилия, но успях. Освен това за рожден ден и коледа не исках никакви подаръци от нашите, смо парички, които автоматично ми се причислиха към сметката, която си отворих за да ми изпращат стипендията. Освен това имах и още малко спестявания, та в момента в сметката си имам едни сигурни 1200лв. За бала съм казала същото на всички роднини - ще ми трябват пари за образованието ми. Смятам го около 1500-2000лв. да имам преди Август месец (от бала и от два месеца работа, защото Юни и Юли ще работя, веднага след бала, фактически). Пък с приятелят ми сме решили през Август да се местим в София за да си намерим квартирка и да мога да свикна аз в тоя голям град, че още ми е малко стресово. Харесва ми, че НБУ предлагат опция, в която мога да си набутам всичките лекции в 3 дни от седмицата и останалите 4 да са ми свободни. Ще гледам да си намеря някаква работа там, а и някаква от вкъщи по възможност за да мога да си плащам квартирата и същевременно да заделям парички за следващият семестър. Зимата сигурно ще поработвам ски-учителка в Банско - дават добри парички. И така смятам, че ще го изкярим някак си, хехе. Общо взето искам да смогна да направя така, че нашите да ми дават парите, които биха ми давали ако учех в софийски и живеех на общежитие - т.е. само за храната. А и от това мисля да ги освободя до година-две, както вече казах.
    ТАДАААА - грандиозният ми план. Разбира се, ако нещо се обърка, веднага имам опцията да тегля един студентски кредит, но ще гледам да не се стига до там.

sunman, не го гледай от тази страна. Както каза slynchoo, това са си доста положителни емоции пък тати винаги ми е казвал "Сто пъти може да се омъжиш, бала ти е веднъж" Ама наистина, замисли се, направи си го за твоя кеф, не за класа.

anonymous708973
    Guest
    ...
    Амбициозно и похвално, пожелавам ти успех!

НБУ е на мнооого тъпо място обаче, внимавай!
    Приятелят ти в София ли си живее/работи/учи?

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Приятелят ти в София ли си живее/работи/учи?
    Не, в момента живеем в Благоевград, той работи от вкъщи, но София ни предлага перспектива по ред причини, които няма смисъл и нужда да обяснявам. Наистина сме го премислили, не само с него, но и с родителите ми, и сме решили, че това е най-удачният вариант, съответстващ с желаната ми посока на развитие.

Много отзиви съм чувала за НБУ, както хубави, така и лоши, разбира се, както навсякъде. Знам, че е пълно с кретени. Просто с течение на времето станах фенка на университета. Това мое желание няма нищо общо с цялата измет, която влиза там само защото мама и тати имат парички, пък той е по-тъп от магаре. Предполагам, че ми разбрахте амбицията вече, не мисля, че трябва отново да обяснявам.

Темата за университетите в българия е мноооооого безкрайна просто. Всеки трябва да прецени амбициите си, според мен, и да намери най-подходящото място, даващо му възможност да ги осъществи. До това опира за мен изборът на учебно заведение/специалност/град/etc.

Абе, да попитам извън контекст, че откакто смениха фронтенд пейджа на форума изобщо не съм писала, че не ме кефи, къде са емотиконите?!?! XD
    Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 03-15-2013 на 12:38

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Няма ги. Има списък с емотикони
    http://www.teenproblem.net/forum/teenproblem/misc.php

АЗ ОТКАЧАМ
    В училище тия са луди, изпитват ни по всичко, сякаш утре ще е 14-и май
    Ебаси..
    Отделно правя 40/50 на тестовете за СУ , което значи-forget about скандинавистика.
    Никъв шанс да ме приемат с тия резултати...
    Поне напредвам-бавно,но славно..вече съм накрая на 2-рата книжка (от 7) и тия дни почвам 3-тата..

А някой може ли да ми намери тема за есе/лис по БЕЛ по "Прощално"?
    Че госпожата от уроците каза да си намеря...пф..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Chacho
    PinkPan7her, и на мен ми изглеждаше доста невъзможно, но започнах да мисля за това от миналото лято. Като цяло най-важно ми беше да си събера първата вноска от 1200 кинта, за първия семестър. Хванах една чудесна американска стипендия от 750лв. - с доста усилия, но успях. Освен това за рожден ден и коледа не исках никакви подаръци от нашите, смо парички, които автоматично ми се причислиха към сметката, която си отворих за да ми изпращат стипендията. Освен това имах и още малко спестявания, та в момента в сметката си имам едни сигурни 1200лв. За бала съм казала същото на всички роднини - ще ми трябват пари за образованието ми. Смятам го около 1500-2000лв. да имам преди Август месец (от бала и от два месеца работа, защото Юни и Юли ще работя, веднага след бала, фактически). Пък с приятелят ми сме решили през Август да се местим в София за да си намерим квартирка и да мога да свикна аз в тоя голям град, че още ми е малко стресово. Харесва ми, че НБУ предлагат опция, в която мога да си набутам всичките лекции в 3 дни от седмицата и останалите 4 да са ми свободни. Ще гледам да си намеря някаква работа там, а и някаква от вкъщи по възможност за да мога да си плащам квартирата и същевременно да заделям парички за следващият семестър. Зимата сигурно ще поработвам ски-учителка в Банско - дават добри парички. И така смятам, че ще го изкярим някак си, хехе. Общо взето искам да смогна да направя така, че нашите да ми дават парите, които биха ми давали ако учех в софийски и живеех на общежитие - т.е. само за храната. А и от това мисля да ги освободя до година-две, както вече казах.
    ТАДАААА - грандиозният ми план. Разбира се, ако нещо се обърка, веднага имам опцията да тегля един студентски кредит, но ще гледам да не се стига до там.

sunman, не го гледай от тази страна. Както каза slynchoo, това са си доста положителни емоции пък тати винаги ми е казвал "Сто пъти може да се омъжиш, бала ти е веднъж" Ама наистина, замисли се, направи си го за твоя кеф, не за класа.
    Тия сигурни 1200 лева ще хвръкнат преди да си мигнала.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тия сигурни 1200 лева ще хвръкнат преди да си мигнала.

Ще хвъркнат, като ги вкарам за първи семестър. Достатъчно отговорна съм да не хвърчат за друго и го казвам от опит, не от мечтаене.

Не се чувствам вече ученичка, след тези 2 седмици не-ходене на даскало. И се чувствам окей с това. Някак естествено ми идва да ме очакват неща, различни от училище.

Чудесно си прекарвам в момента. Чил-аутвам преди изпити.

Решихме да се местим в София през Юни!

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    А някой може ли да ми намери тема за есе/лис по БЕЛ по "Прощално"?
    Че госпожата от уроците каза да си намеря...пф..
    Що не разгледаш темата за живота и смъртта?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    "Красотата и трагедията" , имах я скоро върху "Прощално"
    maDamn

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Бахти наглеците , майна...търсите помощ във форума. приятелки нямате ли

Град
    Beyond reality
    Тц...не...жалки нуубове сме
    maDamn

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Ще питам и тук, трябват ми повече мнения по въпроса ..

колебая между http://www.google.bg/search?q=%D1%86...w=1366&bih=665

По-тъмния цвят гледайте
    и
    http://www.google.bg/search?q=%D1%86...w=1366&bih=665 по-розовеещото коралово : ) иии си бях харесала тази рокличка, но да е само къса без тая дълга част отзад http://prikachi.com/images.php?images/958/5877958U.jpg и просто в главата ми в момента е каша, а няма много време...
    http://prikachi.com/images.php?images/805/5995805i.jpg ето това момиченце съм аз ;д толкова бяла съм ,на кой цвят да се спра според вас ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Град
    Beyond reality
    2nd. Ама аз вече ти казах.
    maDamn

Тази вечер е хубава! Получих 4-та оферта от университет. Този път от Robert Gordon University. Тези шотландци ги чакам от януари месец! Но искат по-висока диплома от тази, която очаквам аз.

Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    2nd. Ама аз вече ти казах.
    Да granger,благодаря ти,само ти се отзова :д ама май наистина ще те послушам за кораловия цвят.. : )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

За мен е коралово, ама не такова, което бие към червено или към розово, а към оранжево.

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Надявам се да откриеш това,което търсиш. Из цялата шарения и цигания има и красиви модели.
    maDamn

Из цялата шарения и цигания има и красиви модели.
    Дойдохме си на думата. Защо аджеба има повече покъртително грозни селски цигански модели рокли, отколкото хубави? Защо ако искаш хубава, трябва да си я изкопаеш от последната страница на гугъл, да занесеш модела, те да ти кажат "ами не знам дали ще се получи" ..... и с обикновените дрехи е така - има много повече грозни модели , отколкото хубави!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Моята прекрасница си я намерих в един малък магазин, може би най-малкия , в който влязох и се влюбих в нея. Пуснах подобен модел в козметиката.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Ще питам и тук, трябват ми повече мнения по въпроса ..

колебая между http://www.google.bg/search?q=%D1%86...w=1366&bih=665

По-тъмния цвят гледайте
    и
    http://www.google.bg/search?q=%D1%86...w=1366&bih=665 по-розовеещото коралово : ) иии си бях харесала тази рокличка, но да е само къса без тая дълга част отзад http://prikachi.com/images.php?images/958/5877958U.jpg и просто в главата ми в момента е каша, а няма много време...
    http://prikachi.com/images.php?images/805/5995805i.jpg ето това момиченце съм аз ;д толкова бяла съм ,на кой цвят да се спра според вас ?
    Отсега ти казвам да не впрягаш каруцата пред коня. Първо говори с шивачка, тогава заставай твърдо зад модел, защото тия камъни няма кой да ти ги направи, ако не си готова да изръсиш маса пари. И кораловото е цвят, който се вижда много субективно и не знам доколко е лесен да се намери. Аз се притеснявах, че с моето червено няма да се получи, но ме успокоиха. След малко тръгвам за Асеновград да си харесам плат и дантела.

Град
    Beyond reality
    На вас на коя дата са ви баловете?
    Моя е на 24.
    maDamn

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    На вас на коя дата са ви баловете?
    Моя е на 24.
    И моя е на 24,а за изпращане никой не ни казва..на вас казали ли са ви дата за изпращането в училище?
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    В театъра
    И моя е на 24,изпращането е на 15 май
    Благодаря ви много за отговорите момичета ще отида със снимки направо да питам,надявам се да не трябва да се примирявам с нещо,което не харесвам.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си