- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Уоу. Как, ако не е много нахално?
(Адмирации към причините бтв![]()
Два часа и половина обсъждахме рокля. Суперкадърна шивачка си имам <3
Имам чувството, че половината от останалите не знаят изобщо за какво става дума. Мадамата ми обясни неща, които дори не подозирах, че съществуват :д
Хора, мисля да не си правя бал, изобщо !! С класа ми изобщо не се разбираме, тези пари които ще ги набутам може да ми свършат страхотна работа за кандидатстването !! Просто нямам желание !!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Хей хей,и аз се включвам в темичката.Няма ли някой желаещ за фармация?Иначе като цяло не съм много притеснена за матури,изпити и т.н.. Малко по литература учителката ни не става,ама гледам вкъщи сама да се подготвям както трябва!Като цяло съм развълнувана за бала и всички неща покрай него,защото все пак това са си доста положителни емоции!
)
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
PinkPan7her, и на мен ми изглеждаше доста невъзможно, но започнах да мисля за това от миналото лято. Като цяло най-важно ми беше да си събера първата вноска от 1200 кинта, за първия семестър. Хванах една чудесна американска стипендия от 750лв. - с доста усилия, но успях. Освен това за рожден ден и коледа не исках никакви подаръци от нашите, смо парички, които автоматично ми се причислиха към сметката, която си отворих за да ми изпращат стипендията. Освен това имах и още малко спестявания, та в момента в сметката си имам едни сигурни 1200лв.За бала съм казала същото на всички роднини - ще ми трябват пари за образованието ми. Смятам го около 1500-2000лв. да имам преди Август месец (от бала и от два месеца работа, защото Юни и Юли ще работя, веднага след бала, фактически). Пък с приятелят ми сме решили през Август да се местим в София за да си намерим квартирка и да мога да свикна аз в тоя голям град, че още ми е малко стресово. Харесва ми, че НБУ предлагат опция, в която мога да си набутам всичките лекции в 3 дни от седмицата и останалите 4 да са ми свободни. Ще гледам да си намеря някаква работа там, а и някаква от вкъщи по възможност за да мога да си плащам квартирата и същевременно да заделям парички за следващият семестър. Зимата сигурно ще поработвам ски-учителка в Банско - дават добри парички. И така смятам, че ще го изкярим някак си, хехе. Общо взето искам да смогна да направя така, че нашите да ми дават парите, които биха ми давали ако учех в софийски и живеех на общежитие - т.е. само за храната. А и от това мисля да ги освободя до година-две, както вече казах.
ТАДАААА - грандиозният ми план. Разбира се, ако нещо се обърка, веднага имам опцията да тегля един студентски кредит, но ще гледам да не се стига до там.
sunman, не го гледай от тази страна. Както каза slynchoo, това са си доста положителни емоциипък тати винаги ми е казвал "Сто пъти може да се омъжиш, бала ти е веднъж"
Ама наистина, замисли се, направи си го за твоя кеф, не за класа.
Не, в момента живеем в Благоевград, той работи от вкъщи, но София ни предлага перспектива по ред причини, които няма смисъл и нужда да обяснявам. Наистина сме го премислили, не само с него, но и с родителите ми, и сме решили, че това е най-удачният вариант, съответстващ с желаната ми посока на развитие.
Много отзиви съм чувала за НБУ, както хубави, така и лоши, разбира се, както навсякъде. Знам, че е пълно с кретени. Просто с течение на времето станах фенка на университета. Това мое желание няма нищо общо с цялата измет, която влиза там само защото мама и тати имат парички, пък той е по-тъп от магаре. Предполагам, че ми разбрахте амбицията вече, не мисля, че трябва отново да обяснявам.
Темата за университетите в българия е мноооооого безкрайна просто. Всеки трябва да прецени амбициите си, според мен, и да намери най-подходящото място, даващо му възможност да ги осъществи. До това опира за мен изборът на учебно заведение/специалност/град/etc.
Абе, да попитам извън контекст, че откакто смениха фронтенд пейджа на форума изобщо не съм писала, че не ме кефи, къде са емотиконите?!?! XD
Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 03-15-2013 на 12:38
Няма ги. Има списък с емотикони
http://www.teenproblem.net/forum/teenproblem/misc.php
АЗ ОТКАЧАМ
В училище тия са луди, изпитват ни по всичко, сякаш утре ще е 14-и май
Ебаси..
Отделно правя 40/50 на тестовете за СУ , което значи-forget about скандинавистика.
Никъв шанс да ме приемат с тия резултати...
Поне напредвам-бавно,но славно..вече съм накрая на 2-рата книжка (от 7) и тия дни почвам 3-тата..
А някой може ли да ми намери тема за есе/лис по БЕЛ по "Прощално"?
Че госпожата от уроците каза да си намеря...пф..
Ще хвъркнат, като ги вкарам за първи семестър. Достатъчно отговорна съм да не хвърчат за друго и го казвам от опит, не от мечтаене.
Не се чувствам вече ученичка, след тези 2 седмици не-ходене на даскало. И се чувствам окей с това. Някак естествено ми идва да ме очакват неща, различни от училище.
Чудесно си прекарвам в момента. Чил-аутвам преди изпити.
Решихме да се местим в София през Юни!
"Красотата и трагедията" , имах я скоро върху "Прощално"
maDamn
Бахти наглеците , майна...търсите помощ във форума. приятелки нямате ли
Тц...не...жалки нуубове сме![]()
maDamn
Ще питам и тук, трябват ми повече мнения по въпроса ..
колебая между http://www.google.bg/search?q=%D1%86...w=1366&bih=665
По-тъмния цвят гледайте
и
http://www.google.bg/search?q=%D1%86...w=1366&bih=665 по-розовеещото коралово : ) иии си бях харесала тази рокличка, но да е само къса без тая дълга част отзад http://prikachi.com/images.php?images/958/5877958U.jpg и просто в главата ми в момента е каша, а няма много време...
http://prikachi.com/images.php?images/805/5995805i.jpg ето това момиченце съм аз ;д толкова бяла съм ,на кой цвят да се спра според вас ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
2nd. Ама аз вече ти казах.
maDamn
Тази вечер е хубава!Получих 4-та оферта от университет. Този път от Robert Gordon University. Тези шотландци ги чакам от януари месец!
Но искат по-висока диплома от тази, която очаквам аз.
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
За мен е коралово, ама не такова, което бие към червено или към розово, а към оранжево.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Надявам се да откриеш това,което търсиш. Из цялата шарения и цигания има и красиви модели.
maDamn
Дойдохме си на думата. Защо аджеба има повече покъртително грозни селски цигански модели рокли, отколкото хубави? Защо ако искаш хубава, трябва да си я изкопаеш от последната страница на гугъл, да занесеш модела, те да ти кажат "ами не знам дали ще се получи" ..... и с обикновените дрехи е така - има много повече грозни модели , отколкото хубави!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моята прекрасница си я намерих в един малък магазин, може би най-малкия , в който влязох и се влюбих в нея. Пуснах подобен модел в козметиката.
maDamn
Отсега ти казвам да не впрягаш каруцата пред коня. Първо говори с шивачка, тогава заставай твърдо зад модел, защото тия камъни няма кой да ти ги направи, ако не си готова да изръсиш маса пари. И кораловото е цвят, който се вижда много субективно и не знам доколко е лесен да се намери. Аз се притеснявах, че с моето червено няма да се получи, но ме успокоиха. След малко тръгвам за Асеновград да си харесам плат и дантела.
На вас на коя дата са ви баловете?
Моя е на 24.
maDamn
И моя е на 24,изпращането е на 15 май
Благодаря ви много за отговорите момичетаще отида със снимки направо да питам,надявам се да не трябва да се примирявам с нещо,което не харесвам.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..