- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Какво ви хрумна по темата?
^ Бе да ти кажа сигурно и аз тва щях да пиша![]()
maDamn
Както вика една приятелка- накрая можеше да напишеш: ...И ако всичко това не беше вярно, светът щеше да е прекрасен
Извън темата: Току що един фр ми прати това и направо паднах от стола
Кубрат Пулев имал рожден ден и събитието отпразнувал в столичен клуб.
На другия ден майка му му звъни, да го пита как са изкарали:
Мама Пулева:
- Как изкарахте снощи маме?
Кобрата:
- Ами, още с влизането в дискотеката, отивам аз при диджейчето и му викам: Слушай сега браточка, начи тоя път искам нещо по-така... по-културно разбираш'и! К'во ше кажеш да започнем с италианска естрада... твааа Тото Котунио, Адриано Челентано, нещо Ерос Рамацоти...
Мама Пулева:
- Браво маме, а Андреа Бочели?
Кобричката:
– Буче, буче.. накрая изпя две от нейните тъпотии, аз се напих и си тръгнахме.
![]()
![]()
Последно редактирано от ParadOx : 03-17-2013 на 13:34
pifiella я няма, за да сподели и тя какво е направила
Ето ме и мен!
Такааа,ами аз нямам увод.Направо започнах с тезата и успорих заглавието.Написах,че животът не е прекрасен,а е такъв какъвто си го направим,че не трябва ние да го моделираме,а той нас и ще ни е много по-лесно,ако просто живеем и не се лутаме в лабиринта на промяната(абе не беше баш това,ама айде).Тезата ми е изградена от въпроси и после последователно отговарях на тях.Писах за научния и техническия прогрес,за деформираното детство,за пролетта,за бунтовете,за Сирия,за хората факли,за моралното падение на обществото.
И след всяко такова твърдение,писах защо е прекрасно и защо не е,какви са били плюсовете на миналото,когато даденото нещо го е нямало,и какви са днешните предимства.
Писах,че новият свят ни дава технологи и време,но времето,което получаваме не е добре изплзвано.Вместо да излезем на въздух,ние се затваряме вътре и цъкаме по фейса,копаем си във виртуалната ферма и си купуваме тебеширени домати,докато бабите ни са яли истински домати,реално отглеждани.Писах,че цял живот съм си мечтала да показвам на децата си полярни мечки само от енциклопедиите,защото реално те ще изчезнат,именно защото те нямат място в новия и невяроятно прекрасен свят.
И общо взето правих такива сравнения.Писах,че не искам да живея в нов и прекрасен свят,който е изграден на основата на войни и самозапалили се хора.Приключих с това"Свестните у нас считат за луди,глупецът вредом всеки почита'' и май,май се преебах доста с това успорване на заглавието.
И изобщо не знам как съм се справила и какво да очаквам.
Сетих се за книгата,но не знаех кой и е авторът и я зарязах като идея.
Последно редактирано от pifiella : 03-17-2013 на 15:57
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
В какъв формат е текстът? Как може да не сте писали увод?! Не е ли задължително?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ох,аз имам проблем с намирането на обувки...35-номер търсих из цяла София и няма и това е.Намерих това,което търся ж поне 10 магазина,но 36-ти ...а ми трябжат скоро,за да ми се скъси роклята.Някой като мен?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аз искам затворени.сандали високи си намирам,но роклята не е за сандали...ето такива си търся и намерих де ама не и моя номер http://img01.prodavalnik.com/images_...461_rev002.jpg
^
http://bilder.baur.de/pool/formata/7567770.jpg
Аз имам такива, обаче си ги взех бая отдавна, но Buffalo често пускат подобни изчистени модели. Нося 36, но помня, че имаше и 35ца от тяхната номерация. Провери в някой humanic.
едит: иначе ако сложиш стелка на 36ти номер, няма ли да са ти добре?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Попълнихме си заявленията днес. Най-накрая.
2рата ми е Английски.
maDamn
Сега тъкмо попаднах на дискусия в "Часът на Милен Цветков", в която участват 5-6 ученици oт София, които желаят да учат журналистика и (май) са присъствали на изпита в събота.![]()
You are broken, I can fix you...