- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
ако някой се интересува относно оферти за унсс,за влизане нека пише на лично.
става въпрос за 6.00 ии споко не съм пържилка,щото първо ще си видиш оценката,после ще платиш![]()
хехех, споко, на ЕПИ по История спокойно гътвам 6.00 , а предполагам и повечето,които са пробвали.
maDamn
вижте не искам да се заяждаме или да се правя на далавераджия.просто офертирам тези които не са сигурни,че ще изкарат това което искат.аз две години не бях прочел една буква и за това направих така.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
XTREMEFREERIDE,медальона ти е прекрасно хубав,но защо не махнеш снимката на зловещото черно-бяло момченце? Не те ли втриса като я гледаш?![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ууу днеска часовете бяха по 30 мин ^_^ поспах си по религии и отивам в 9 без малко за 2ри час физика като знам че имам контролно на ток в различни среди и като ми казаха че са по 30 мин часовете и няма да правиме контролно а в понеделник направо ми стана суперр ^_^ почнахме магнетизма и там правилата на дясната ръка за магнитната индукция и силата и общо взето тва е последния раздел, електромагнетизъм.)) накрая с един съученик играхме волейбол ама якооо в салона а на даскалиците баш не им се искаше да седят и 30 мин и ни оставиха та играхме с едни по-малки от нас, ма добре се разгряхме иии сега отивам в банята
))
Ако може ето да се похваля. :3 http://www.struma.com/obshtestvo/dva...irinsko_35763/
Така мина деня ми до към 10-10:30.След това господина ми по актьорско реши да ни научи как да си направим кукли за куклен театър и да ни даде малко знание и в тази област, не само драматичният.
На куклата ако искате по-късно ще ви пратя снимка.
![]()
Довечера ме очаква и предпремиера. Направили сме "Комедия от грешки" на У. Шекспир.
И другото събитие от днес.Получих писмо с датите ми за IELTS. На 5-ти трябва да съм в Британски съвет, а на 6-ти в American University (Elieff Centre). От които нито едното не знам къде се намира.
Последно редактирано от DukeSolinus : 03-28-2013 на 12:42
Как ще е зловещ МАЛКИЯТ ПРИНЦ, бе?! XD Та той е безкрайност! Тъкмо заради него си го взех. :3
Хубаво ми е, защото с момчето ми най-после ще имаме малко прайвът спейс. Два дни ще прекараме вкъщи. Обожавам факта, че се научихме да бъдем продуктивни докато сме заедно, че в началото на връзката ни опитите ни - на мен за учене, на него за работа - бяха фурор. XD Anyway, сега всичко е чудесно! Оу, и нямам търпение за Созопол вече. И за завършване!!!
Поръчали са ми и плата за роклята от шивашкото ателие. Кефско.![]()
не съм 12ти клас, а 11ти, ама като видях малкия принц не се сдържах
XTREMEFREERIDE, откъде ти еее?
малко оф топик ама някой гледа ли dancing stars? Латинка ме изумява с танците сиии, евала и правя! много ми харесват как танцуват с Фил, особено самбата я изиграха перфектно...!![]()
Май не само при мен учителите в края на 12 клас,се заяждат и се правят на сериозни?!Повечето си мислят,че техният предмет е супер важен и трябва да си скъсваш задника,но то дефакто излиза,че трябва да прекарваш много безсънни нощи за да сколасаш с всичко.То не са матури,то не са кандидат студенстки изпити ,ами и всекидневният тормоз там?!Аз си мисля,че понякога е просто безсмисленно да ходя,само дето се размъквам,вместо да седна да се готвя сериозно,но нали и дипломните са от огромно значение,така че няма изход..Струва ми се като един затворен омагьосън круг,който трябва да изтърпя още няколко месеца.
Иначе имам желанието да кандидатствам на доста места,та където ме приемат.Академията,ВТ-художественият или в НБУ-като краен вариант.Та скоро са ми и пробните изпити,за графичен дизайн и визуални комуникации,като специалност.Пък ще видим...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Или си научаваш материала от даскало за до края на годината за 1 седмица и после се съсредоточаваш върху това, което ти трябва, без да си част от порочния кръг вече.
И колко пък да са важни тия дипломи?
А за матурите не трябва никакво учене, стига да направиш разумния избор и за втора матура да пишеш това, върху което ще държиш изпит (изключваме нематуритетните предмети). За матурата по български не се учи, а да пишеш нещо различно от това, което така или иначе готвиш, за да не си вкараш автогол, е глупаво решение. Ако си готов за изпит, значи си готов и за матура, ако не си - принципно няма смисъл да влизаш в университета със сегашните си познания.
Просто трябва да се откъснеш от училищното темпо.
Последно редактирано от Chacho : 03-30-2013 на 07:07
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^Работата е там,че на мен всъщност не ми трябват матурите за изпит,само оценките от тях.Аз ще държа кандидат-студентски изпит по рисуване.Няма как да не си вкарам автогол,като писах география,искайки история,но в последният момент се отказах,а сега ми трябва жестоко учене,защото не съм подготвена,а останаха месец и 20 дена-грубо.Работата е там,че класът ми е без оценки,изпитват тях,а за нас не остава време,а или може да те хванат неподготвен,нищо,че си изпитван и имаш нужният брой за оформяне,само защото няма как да си запълнят часът.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)