.
Затворена тема
Страница 80 от 102 ПървиПърви ... 307076777879808182838490 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 2539
    Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Да ви покажа колието ми за изпращането:

Поръчах го, вече е при мен. Много си го харесвам! <3
    Oooo, уникално е! На твое място бих си го носила с повод и без повод.
    always late but worth the wait!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DukeSolinus Виж мнението
    Утре се провежда инициативата "Мениджър за един ден" и днес училищният съветник ми каза, че мен ме викат сутринта в Областната администрация и ще замествам областният управител.
    В коя област това?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В коя област това?
    Благоевград

ако някой се интересува относно оферти за унсс,за влизане нека пише на лично.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от mutuzubara Виж мнението
    ако някой се интересува относно оферти за унсс,за влизане нека пише на лично.
    О,да!В тая тема със сигурност има много навитаци за УНСС,ама сме и тъпи,та не можем да си вземем и епи-то. Предвиждам как ще те направим милионер!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

става въпрос за 6.00 ии споко не съм пържилка,щото първо ще си видиш оценката,после ще платиш

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    хехех, споко, на ЕПИ по История спокойно гътвам 6.00 , а предполагам и повечето,които са пробвали.
    maDamn

вижте не искам да се заяждаме или да се правя на далавераджия.просто офертирам тези които не са сигурни,че ще изкарат това което искат.аз две години не бях прочел една буква и за това направих така.

Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Кандидатстудентска кампания 2013- Няма оценки от положени изпити досега!

гррр писна ми да ги чакам тея мотки от СУ!
    Спокойно де, само 10 дена са минали... Това е СУ!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от mutuzubara Виж мнението
    вижте не искам да се заяждаме или да се правя на далавераджия.просто офертирам тези които не са сигурни,че ще изкарат това което искат.аз две години не бях прочел една буква и за това направих така.
    И аз не се заяждам,любопитствам!
    A сега за всеки изпит ли си плащаш?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Шоколадовия град
    XTREMEFREERIDE,медальона ти е прекрасно хубав,но защо не махнеш снимката на зловещото черно-бяло момченце? Не те ли втриса като я гледаш?

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    XTREMEFREERIDE,медальона ти е прекрасно хубав,но защо не махнеш снимката на зловещото черно-бяло момченце? Не те ли втриса като я гледаш?
    Това е малкият приц :3

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Спокойно де, само 10 дена са минали... Това е СУ!
    Сега се сещам, че мойте резултати ги чаках около 3 седмици.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Това е малкият приц :3
    Maлък,ама зловещ!

Повече от фен Аватара на maximxxl
    ууу днеска часовете бяха по 30 мин ^_^ поспах си по религии и отивам в 9 без малко за 2ри час физика като знам че имам контролно на ток в различни среди и като ми казаха че са по 30 мин часовете и няма да правиме контролно а в понеделник направо ми стана суперр ^_^ почнахме магнетизма и там правилата на дясната ръка за магнитната индукция и силата и общо взето тва е последния раздел, електромагнетизъм. )) накрая с един съученик играхме волейбол ама якооо в салона а на даскалиците баш не им се искаше да седят и 30 мин и ни оставиха та играхме с едни по-малки от нас, ма добре се разгряхме иии сега отивам в банята ))

Ако може ето да се похваля. :3 http://www.struma.com/obshtestvo/dva...irinsko_35763/

Така мина деня ми до към 10-10:30. След това господина ми по актьорско реши да ни научи как да си направим кукли за куклен театър и да ни даде малко знание и в тази област, не само драматичният. На куклата ако искате по-късно ще ви пратя снимка. Довечера ме очаква и предпремиера. Направили сме "Комедия от грешки" на У. Шекспир.

И другото събитие от днес. Получих писмо с датите ми за IELTS. На 5-ти трябва да съм в Британски съвет, а на 6-ти в American University (Elieff Centre). От които нито едното не знам къде се намира.
    Последно редактирано от DukeSolinus : 03-28-2013 на 12:42

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Как ще е зловещ МАЛКИЯТ ПРИНЦ, бе?! XD Та той е безкрайност! Тъкмо заради него си го взех. :3

Хубаво ми е, защото с момчето ми най-после ще имаме малко прайвът спейс. Два дни ще прекараме вкъщи. Обожавам факта, че се научихме да бъдем продуктивни докато сме заедно, че в началото на връзката ни опитите ни - на мен за учене, на него за работа - бяха фурор. XD Anyway, сега всичко е чудесно! Оу, и нямам търпение за Созопол вече. И за завършване!!!

Поръчали са ми и плата за роклята от шивашкото ателие. Кефско.

Мега фен Аватара на Dagichka
    не съм 12ти клас, а 11ти, ама като видях малкия принц не се сдържах
    XTREMEFREERIDE, откъде ти еее?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от DukeSolinus Виж мнението
    Утре се провежда инициативата "Мениджър за един ден" и днес училищният съветник ми каза, че мен ме викат сутринта в Областната администрация и ще замествам областният управител.
    Момчето,което беше президент за един ден е от моя клас,евала

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Момчето,което беше президент за един ден е от моя клас,евала
    А от моя клас някой (някога) може да стигне до лавката без да се загуби...евала

Повече от фен Аватара на maximxxl
    малко оф топик ама някой гледа ли dancing stars? Латинка ме изумява с танците сиии, евала и правя! много ми харесват как танцуват с Фил, особено самбата я изиграха перфектно...!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Май не само при мен учителите в края на 12 клас,се заяждат и се правят на сериозни?!Повечето си мислят,че техният предмет е супер важен и трябва да си скъсваш задника,но то дефакто излиза,че трябва да прекарваш много безсънни нощи за да сколасаш с всичко.То не са матури,то не са кандидат студенстки изпити ,ами и всекидневният тормоз там?!Аз си мисля,че понякога е просто безсмисленно да ходя,само дето се размъквам,вместо да седна да се готвя сериозно,но нали и дипломните са от огромно значение,така че няма изход..Струва ми се като един затворен омагьосън круг,който трябва да изтърпя още няколко месеца.

Иначе имам желанието да кандидатствам на доста места,та където ме приемат.Академията,ВТ-художественият или в НБУ-като краен вариант.Та скоро са ми и пробните изпити,за графичен дизайн и визуални комуникации,като специалност.Пък ще видим...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Май не само при мен учителите в края на 12 клас,се заяждат и се правят на сериозни?!Повечето си мислят,че техният предмет е супер важен и трябва да си скъсваш задника,но то дефакто излиза,че трябва да прекарваш много безсънни нощи за да сколасаш с всичко.То не са матури,то не са кандидат студенстки изпити ,ами и всекидневният тормоз там?!Аз си мисля,че понякога е просто безсмисленно да ходя,само дето се размъквам,вместо да седна да се готвя сериозно,но нали и дипломните са от огромно значение,така че няма изход..Струва ми се като един затворен омагьосън круг,който трябва да изтърпя още няколко месеца.

Иначе имам желанието да кандидатствам на доста места,та където ме приемат.Академията,ВТ-художественият или в НБУ-като краен вариант.Та скоро са ми и пробните изпити,за графичен дизайн и визуални комуникации,като специалност.Пък ще видим...
    Или си научаваш материала от даскало за до края на годината за 1 седмица и после се съсредоточаваш върху това, което ти трябва, без да си част от порочния кръг вече.

И колко пък да са важни тия дипломи?

А за матурите не трябва никакво учене, стига да направиш разумния избор и за втора матура да пишеш това, върху което ще държиш изпит (изключваме нематуритетните предмети). За матурата по български не се учи, а да пишеш нещо различно от това, което така или иначе готвиш, за да не си вкараш автогол, е глупаво решение. Ако си готов за изпит, значи си готов и за матура, ако не си - принципно няма смисъл да влизаш в университета със сегашните си познания.

Просто трябва да се откъснеш от училищното темпо.
    Последно редактирано от Chacho : 03-30-2013 на 07:07
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ^Работата е там,че на мен всъщност не ми трябват матурите за изпит,само оценките от тях.Аз ще държа кандидат-студентски изпит по рисуване.Няма как да не си вкарам автогол,като писах география,искайки история,но в последният момент се отказах,а сега ми трябва жестоко учене,защото не съм подготвена,а останаха месец и 20 дена-грубо.Работата е там,че класът ми е без оценки,изпитват тях,а за нас не остава време,а или може да те хванат неподготвен,нищо,че си изпитван и имаш нужният брой за оформяне,само защото няма как да си запълнят часът.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си