.
Затворена тема
Страница 86 от 102 ПървиПърви ... 367682838485868788899096 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 2539
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Брой и мен за бракувана. Чувства,носталгия,сълзи,да бе пффффф.
    Уууу, начи не съм само аз бъгната ..
    Бтв, ти какво направи с изпитите за УНСС, отказа ли се?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Уууу, начи не съм само аз бъгната ..
    Бтв, ти какво направи с изпитите за УНСС, отказа ли се?
    Не съм се отказала,но чакам резултати от СУ.
    Ако имам някъде към 4-4.50 ще си стоя в СУ.А ако имам по-ниска оценка на 14 съм на изпит в УНСС. Надявам се вече да изкарам над 5.50, спирам с изпитите и лятото се записвам Медия и икономика.Решено е,но тия бавни резултати объркват цялата схема...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    тия бавни резултати
    На СУ явно си им е тенденция да бавят по нещо. Ти самата си свидетел колко се оплескаха със сроковете за националната по философия (Btw, какво стана, класира ли се???). -__- Уви, няма какво да се направи по въпроса освен да си висиш и всеки ден да проверяваш като гламава.

Град
    Шоколадовия град
    Не съм класирана.
    Ама вие от Благоевград, какво правите бе и то от математическа.Къв е тоя Славов?Някъв гений ще да е,колко човека отивате на националната,леле!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Не съм класирана.
    Ама вие от Благоевград, какво правите бе и то от математическа.Къв е тоя Славов?Някъв гений ще да е,колко човека отивате на националната,леле!
    Във "Велизар Пеев" ли си ? (:

Не съм класирана.
    И аз съм чувал само хубави неща за този човек. А най-често тази година от приятели, който учат в МГ и ми казват, че са правили някакви проекти.

Повече от фен Аватара на maximxxl
    не знам дали съм ви казвал, но в мойто даскало се провежда изпит от хтму, на който се явих просто ей така и днес получих писмо, че съм приет...има яки специалности като биотехнологии и автоматика и инфо. техн. резервен вариант

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Във "Велизар Пеев" ли си ? (:
    Аха

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    не знам дали съм ви казвал, но в мойто даскало се провежда изпит от хтму, на който се явих просто ей така и днес получих писмо, че съм приет...има яки специалности като биотехнологии и автоматика и инфо. техн. резервен вариант
    Какво е хтму?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    Йеееее,честито Макс. Ти към СУ ли си се насочил иначе?
    maDamn

Повече от фен Аватара на maximxxl
    мерсии, иначе да. 1.СУ, 2.ТУ, 3.каквото дойде софтуерно инженерство или информационни системи, компютърни науки...такива неща

пиф химико-технологичен и металургичен университет - София

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Аха
    Хаха, съученичка

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Хаха, съученичка

Може,може.
    Аз много съм срещала

Пифелия, ти може да си казвала, но аз пак да си те питам. Каква специалност си?

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от DukeSolinus Виж мнението
    Пифелия, ти може да си казвала, но аз пак да си те питам. Каква специалност си?
    Пифиела,човек не пифелия
    Бизнес администрация съм

Град
    Шоколадовия град
    Двоен пост упс

anonymous708973
    Guest
    Пифиела,човек не пифелия
    Бизнес администрация съм
    Оле, къде съм го проспала това?!

Бързо разказвай. Какви предмети учиш, какво учиш по тях, кое - лесно, кое - трудно, какво мислиш да правиш след завършването..

Град
    Шоколадовия град
    Нещо ми се случва със съобщенията

Град
    Шоколадовия град
    Много спиш,!
    Какво съм учила:макро и микроикономика,счетоводст о - всички видове,статистика, право- всякакво,стенография,марке тинг,мениджмънт,бизнес комуникации, делова кореспонденция,финанси,упр авление на персонала,бизнес английски,компютърен машинопис,административно документационна дейност,кореспондентска и информационна теория и работа в интернет и още много,много такива неща,които мога да ти изброя така -РКП,КИТРИ,МЧРФК,КАД,УПБК,АД И Т.Н.
    Тези предмети си се учат сериозно през 4-те години.Няма учебници приспособени за средно и учим по тия от УНСС и Свищов.
    Най-много се учеше по икономиките,счетоводствот и финансите(а и аз запомнях най-трудно именно по тях).По счетоводство сме на такова ниво,че в УНСС си спестявам лекциите за първите 2 години.
    Стенографията е най-безсмисленият предмет на тая земя.Учиш сигли,които трябва да ги рисуваш,а не да ги пишеш и е мъка.
    По финанси и счетоводство е трудно,ако изпуснеш първите насоки,после няма догонване.

Правото е мега скучното - фирмено,трудово и управленско.
    Общо взето си се учеше(вече почти не уча) сериозно и излизам със средно икономическо.
    Како ще правя като завърша-или СУ,или УНСС(икономика).

Пифиела какво точно учите по макроиконимика?

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Пифиела какво точно учите по макроиконимика?
    Националната икономика с две думи.
    Икономиката като система и средство за управление.Световните икономически модели.За безработицата,пазар на труда,дохода на населението.Големите икономически кризи - защо и как са се получили,ей такива работи.
    Хъъъ и най-омразното Кейнсианската теория...

Не съм много запозната но там не са ли много статистики и и т.н ?

Други какви предмети учиш ?

Град
    Шоколадовия град
    Всички видове,статистика, право- всякакво,стенография,марке тинг,мениджмънт,бизнес комуникации, делова кореспонденция,финанси,упр авление на персонала,бизнес английски,компютърен машинопис,административно документационна дейност,кореспондентска и информационна теория и работа в интернет и още много,много такива неща,които мога да ти изброя така -РКП,КИТРИ,МЧРФК,КАД,УПБК,АД И Т.Н.
    Тези предмети си се учат сериозно през 4-те години.Няма учебници приспособени за средно и учим по тия от УНСС и Свищов.
    Най-много се учеше по икономиките,счетоводствот и финансите(а и аз запомнях най-трудно именно по тях).По счетоводство сме на такова ниво,че в УНСС си спестявам лекциите за първите 2 години.
    Стенографията е най-безсмисленият предмет на тая земя.Учиш сигли,които трябва да ги рисуваш,а не да ги пишеш и е мъка.
    По финанси и счетоводство е трудно,ако изпуснеш първите насоки,после няма догонване.

Правото е мега скучното - фирмено,трудово и управленско.
    Общо взето си се учеше(вече почти не уча) сериозно и излизам със средно икономическо.
    Како ще правя като завърша-или СУ,или УНСС(икономика).
    Последно редактирано от pifiella : 04-03-2013 на 22:27 Причина: ТЪПИЯТ ВИ САЙТ

Въй за тях прочетох питах дали освен тях учиш и други подобни . Просто не си зададох въпроса като хората .

Град
    Шоколадовия град
    Разбрах ти въпроса,но не мога да напиша коментар,само някви квадратчета ми излизат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си