- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Не съм се отказала,но чакам резултати от СУ.
Ако имам някъде към 4-4.50 ще си стоя в СУ.А ако имам по-ниска оценка на 14 съм на изпит в УНСС. Надявам се вече да изкарам над 5.50, спирам с изпитите и лятото се записвам Медия и икономика.Решено е,но тия бавни резултати объркват цялата схема...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
На СУ явно си им е тенденция да бавят по нещо. Ти самата си свидетел колко се оплескаха със сроковете за националната по философия (Btw, какво стана, класира ли се???). -__- Уви, няма какво да се направи по въпроса освен да си висиш и всеки ден да проверяваш като гламава.
Не съм класирана.
Ама вие от Благоевград, какво правите бе и то от математическа.Къв е тоя Славов?Някъв гений ще да е,колко човека отивате на националната,леле!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
не знам дали съм ви казвал, но в мойто даскало се провежда изпит от хтму, на който се явих просто ей така и днес получих писмо, че съм приет...има яки специалности като биотехнологии и автоматика и инфо. техн. резервен вариант![]()
мерсии, иначе да. 1.СУ, 2.ТУ, 3.каквото дойдесофтуерно инженерство или информационни системи, компютърни науки...такива неща
пиф химико-технологичен и металургичен университет - София
Пифелия, ти може да си казвала, но аз пак да си те питам.Каква специалност си?
Двоен поступс
Нещо ми се случва със съобщенията![]()
Много спиш,!
Какво съм учила:макро и микроикономика,счетоводст о - всички видове,статистика, право- всякакво,стенография,марке тинг,мениджмънт,бизнес комуникации, делова кореспонденция,финанси,упр авление на персонала,бизнес английски,компютърен машинопис,административно документационна дейност,кореспондентска и информационна теория и работа в интернет и още много,много такива неща,които мога да ти изброя така -РКП,КИТРИ,МЧРФК,КАД,УПБК,АД И Т.Н.
Тези предмети си се учат сериозно през 4-те години.Няма учебници приспособени за средно и учим по тия от УНСС и Свищов.
Най-много се учеше по икономиките,счетоводствот и финансите(а и аз запомнях най-трудно именно по тях).По счетоводство сме на такова ниво,че в УНСС си спестявам лекциите за първите 2 години.
Стенографията е най-безсмисленият предмет на тая земя.Учиш сигли,които трябва да ги рисуваш,а не да ги пишеш и е мъка.
По финанси и счетоводство е трудно,ако изпуснеш първите насоки,после няма догонване.
Правото е мега скучното - фирмено,трудово и управленско.
Общо взето си се учеше(вече почти не уча) сериозно и излизам със средно икономическо.
Како ще правя като завърша-или СУ,или УНСС(икономика).
Националната икономика с две думи.
Икономиката като система и средство за управление.Световните икономически модели.За безработицата,пазар на труда,дохода на населението.Големите икономически кризи - защо и как са се получили,ей такива работи.
Хъъъ и най-омразното Кейнсианската теория...
Не съм много запозната но там не са ли много статистики и и т.н?
Други какви предмети учиш ?
Всички видове,статистика, право- всякакво,стенография,марке тинг,мениджмънт,бизнес комуникации, делова кореспонденция,финанси,упр авление на персонала,бизнес английски,компютърен машинопис,административно документационна дейност,кореспондентска и информационна теория и работа в интернет и още много,много такива неща,които мога да ти изброя така -РКП,КИТРИ,МЧРФК,КАД,УПБК,АД И Т.Н.
Тези предмети си се учат сериозно през 4-те години.Няма учебници приспособени за средно и учим по тия от УНСС и Свищов.
Най-много се учеше по икономиките,счетоводствот и финансите(а и аз запомнях най-трудно именно по тях).По счетоводство сме на такова ниво,че в УНСС си спестявам лекциите за първите 2 години.
Стенографията е най-безсмисленият предмет на тая земя.Учиш сигли,които трябва да ги рисуваш,а не да ги пишеш и е мъка.
По финанси и счетоводство е трудно,ако изпуснеш първите насоки,после няма догонване.
Правото е мега скучното - фирмено,трудово и управленско.
Общо взето си се учеше(вече почти не уча) сериозно и излизам със средно икономическо.
Како ще правя като завърша-или СУ,или УНСС(икономика).
Последно редактирано от pifiella : 04-03-2013 на 22:27 Причина: ТЪПИЯТ ВИ САЙТ
Въй за тях прочетохпитах дали освен тях учиш и други подобни . Просто не си зададох въпроса като хората .
Разбрах ти въпроса,но не мога да напиша коментар,само някви квадратчета ми излизат...