.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    аз си я карам щото МЕ КЕФИ, не я карам само за да я настъпвам и да си хабя бензина... добре щом казвате че пежо е повече кола от опел добре
    Oldschool ти май говориш за себе си ? щото не съм от меден рудник и не се правя на състезател... ти май не разбра че опела ми не е бърз, просто е перфектен технически и външно ме радва... външно си го правя сам с вкус, вътрешно няма кво да се пипа. или вие дадена кола ви радва като я настъпвате само затва стига сте ми говорили глупости и да ми се надъхвате с тия пежаци... щото една калибра заводска лет-ка awd 204 коня 6-speed ще ви насере повечето коли във форума... ама нали калибрата е селското ферари, затва е боклук. Маняци обичам си колата и въобще не ме ебе за мнението ви, камо ли от пежацаджии
    Нали знаеш че от GSi до GSi има разлика... 115, 150 и 204 коня. Ако е XE (не че разбирате от двигатели на опел) си иска грижите. То не е по цял ден да я държиш на 5000 оборота и да ти върви нормално. Иии поздрав...
    http://vbox7.com/play:68841a50d4 бахти гадната астра...
    447 коня са нищо... тоя 2.0 16v turbo опелски е помпан до 800... за 2.0-ка май не е зле ? Пежака кво ще напрай, ? 300 коня и пръска блока.
    ай че не ми се занимава с професионални състезатели ние простите опелджии сме по-ниско
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 04-01-2013 на 18:42

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Човек , няколко пъти се качвах в колата на баща ми БМВ, тежко возило ,доста...вярно по-стабилна ми е , но не е кола за мен. Карала съм и новичък пасат 5 ,6 пъти. Но засега по-малки и не толкова мощни коли, по-малки кубици.
    Баща ми ме бъзика ,че ще ми взима смарт, че да мога да се паркирам навсякъде ,където си пожелая,ама с колелото щял да ме мине
    Аз мога да изредя много предимства на големите коли над 130-150 коня и знам перфектно, защо ги предпочитам, но тук иде реч за кола за начинаещ, а тогава съвета ми е ясен.

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    аз си я карам щото МЕ КЕФИ, не я карам само за да я настъпвам и да си хабя бензина... добре щом казвате че пежо е повече кола от опел добре
    Oldschool ти май говориш за себе си ? щото не съм от меден рудник и не се правя на състезател... ти май не разбра че опела ми не е бърз, просто е перфектен технически и външно ме радва... външно си го правя сам с вкус, вътрешно няма кво да се пипа. или вие дадена кола ви радва като я настъпвате само затва стига сте ми говорили глупости и да ми се надъхвате с тия пежаци... щото една калибра заводска лет-ка awd 204 коня 6-speed ще ви насере повечето коли във форума... ама нали калибрата е селското ферари, затва е боклук. Маняци обичам си колата и въобще не ме ебе за мнението ви, камо ли от пежацаджии
    Нали знаеш че от GSi до GSi има разлика... 115, 150 и 204 коня. Ако е XE (не че разбирате от двигатели на опел) си иска грижите. То не е по цял ден да я държиш на 5000 оборота и да ти върви нормално. Иии поздрав...
    http://vbox7.com/play:68841a50d4 бахти гадната астра...
    447 коня са нищо... тоя 2.0 16v turbo опелски е помпан до 800... за 2.0-ка май не е зле ? Пежака кво ще напрай, ? 300 коня и пръска блока.
    ай че не ми се занимава с професионални състезатели ние простите опелджии сме по-ниско
    Както ти си харесваш опела, не се ли замисли че някой хора харесват така пежо ? Супер детско мислене имаш. Недей ми се изхвърля тука с двигатели на опели и да ми сравняваш ябълки с круши, достатъчно съм карал опели за да имам не бегла представа. Няма какво тука да ми сравняваш като някое лапе коя кола коя ще бие. Аз мога да ти кажа друго, аз ако се ударя в стена с Volvo може да оживея, а теб от ламарината на опела ще те изтъргват, това сравнение ли е ? Еднозначно или ? Има Хонди vti-ки за японския пазар който ще им дишаш прахта нищо, че са заводски и са с 1.6 двигатели. Стига сте се изхвърляли като палета пред майка си. Давайте мнения, но уважавайте и избора на другите. Ти колко Пежа, BMW, Honda си карал че да правиш такива заключения ? И то нови, не някви 5-та ръка.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Еми аз нямам и година зад волана официално. Затова бавно и славно се такъркам. Като придобия малко повечко стаж тогава ще си купя (ебаси , размечтах се) някое по-мощно возило,което все пак да ми е по Жоба. Не съм маркопоклонник , бих карала всичко, което ми е по дохода.

ПП: Случи ми се веднъж да карам Витара, десен волан , по черен път, някакъв ад беше.
    maDamn

Аз за първа кола ще имам или Puntо 75коня или някакъв Golf II или III. Мисля, че не са лош избор. Само да взема книжката.

Град
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аз мога да изредя много предимства на големите коли над 130-150 коня и знам перфектно, защо ги предпочитам, но тук иде реч за кола за начинаещ, а тогава съвета ми е ясен.

Както ти си харесваш опела, не се ли замисли че някой хора харесват така пежо ? Супер детско мислене имаш. Недей ми се изхвърля тука с двигатели на опели и да ми сравняваш ябълки с круши, достатъчно съм карал опели за да имам не бегла представа. Няма какво тука да ми сравняваш като някое лапе коя кола коя ще бие. Аз мога да ти кажа друго, аз ако се ударя в стена с Volvo може да оживея, а теб от ламарината на опела ще те изтъргват, това сравнение ли е ? Еднозначно или ? Има Хонди vti-ки за японския пазар който ще им дишаш прахта нищо, че са заводски и са с 1.6 двигатели. Стига сте се изхвърляли като палета пред майка си. Давайте мнения, но уважавайте и избора на другите. Ти колко Пежа, BMW, Honda си карал че да правиш такива заключения ? И то нови, не някви 5-та ръка.
    преди имахме E34 525i m50b25, карал съм го точто 4 пъти, понеже нямах книжка тогава. Замина си при един колега на баща ми, щото разхода под 15 не падаше. Аз уважавам, просто чашата преля като един от форума вика че течностите се проверявали всеки ден, аз викам че няма нужда, той почва да нарежда... добре ве. Аз първо не съм се заяждал, те почват - карай си гнилоча... добре ве пежо маняк карай си фреската тоалетна и нмз... Има фенове на всички марки... Аз коли уважавам стига и те да уважават.

Супер фен Аватара на Oldschool
    бургадидасчето пак се изложи - хем не е състезател и пак ми говори за тоя опел с колко коня бил, оня опел щял да издуха някое пежо и т.н.
    Първо се изясни със себе си, а после идвай да пръскаш слюнка по форумите

Град
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    бургадидасчето пак се изложи - хем не е състезател и пак ми говори за тоя опел с колко коня бил, оня опел щял да издуха някое пежо и т.н.
    Първо се изясни със себе си, а после идвай да пръскаш слюнка по форумите
    аз за моя ли говоря ?

Супер фен Аватара на Oldschool
    Много ясно, че твоята кошница не е в уравнението, ама темата е за подходяща първа кола, а ти се пънеш да покажеш, че опелите стават за бегачки или там каквато е обърканата ти и неструктурирана теза..

Град
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Много ясно, че твоята кошница не е в уравнението, ама темата е за подходяща първа кола, а ти се пънеш да покажеш, че опелите стават за бегачки или там каквато е обърканата ти и неструктурирана теза..
    добре мистър богат карай си бугатито и остави бедняците които си обичат колите...
    мислите ли че ми пука за мнението ви? ?
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 04-06-2013 на 21:05

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Opel Team RuuUllLzz ee ко плюете опела е с тез френски въшки на маже ли ще са праете еее що куките карат Опели ?????? щото са истински мъже е а не кат французите меки киткии

Град
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    Opel Team RuuUllLzz ee ко плюете опела е с тез френски въшки на маже ли ще са праете еее що куките карат Опели ?????? щото са истински мъже е а не кат французите меки киткии
    Братаа неделя 21:00 на OMV-то... нали знайш

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Братаа неделя 21:00 на OMV-то... нали знайш
    знамм е братчееония с 306цата гея дали ще е там го ева и жената

Град
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    знамм е братчееония с 306цата гея дали ще е там го ева и жената
    там само опел влиза