.
Затворена тема
Страница 68 от 163 ПървиПърви ... 185864656667686970717278118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 4072
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Welcome in the my world.
    ко речи??!!!

добре съм; ученето върви 6+. седмицата също. кеф ми на душицата.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^

Добре съм, бодро и весело ми е, но имам някаква отвратителна мускулна треска, чувствам се сякаш съм си пренатоварила кръста и съм разтегнала нещо... как се облекчава това! :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Не обичам да пия лекарства по график. Лягам късно, а пък сутрин рано си навивам алармата, само за да стана и да изпия едно хапче.
    Днес чух едно човече по телефона, което ми оправи болното настроение за седмици напред.
    Ще се пръсна от щастие, любов и хапчета.
    И спря да се върти за миг земята..

От една седмица насам съм почнала да се готвя в/у презентацията за Jefferson Davis, постоянно само това ми е в главата, как ще изляза пред всички да говоря, днес не можах да се съсредоточа в/у нищо друго и накрая той ще ми каже, че я отменя за Четвъртък

Аз се чувствам ужасно тези дни, пък и не стига, че най-добрата ми приятелка и гаджето и се натискат, докато аз се опитвам да забравя един олигофрен, който ми разби сърцето...като цяло, тежка седмица

Олеее ще се побъркам. След 40 мин трябва да изляза, а даже не съм си изсушила косата. Не ми стига времето за нищо, а не мога да си го навия, да съм по бърза.
    На всичкото отгоре не мога да спра да мисля за него. Искам ей така, като с магия, да го забравя...ама...
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ко речи??!!!

добре съм; ученето върви 6+. седмицата също. кеф ми на душицата.
    Мисля че добре разбра. Ако пък не, има Google Translate.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София, България
    Мисля че добре разбра. Ако пък не, има Google Translate.
    Welcome in the my world??!
    Welcome to my world е правилното. Апф.

добре съм! днес ще е хубав ден, заповядвам му! :333

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Welcome in the my world??!
    Welcome to my world е правилното. Апф.

добре съм! днес ще е хубав ден, заповядвам му! :333
    Аз го пиша както е на български. А иначе сега като ги сравних и двете в Google Превода им който изкарва няма и буквичка разлика И всъщност много не ми е ясно защо се получава така като, в твоят израз to e към, а определителният член изобщо липсва.Иначе не че съм запознат толкова с английският език.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Направи услуга на човечеството и никога не превеждай изрази/изречения с Гугъл Транслейт. Трагично е. Само за отделни думи става.
    И научи английски, не си толкова дърт, че да не можеш.

Чувствам се приятно, нещо никак не ми се ходи на даскало, а трябва... Последен ден и после 4 дни ще се размаааажа от кеф <3
    Днес един съученик ми съобщи най-най-хубавата новина в дългосрочен план! Имам бая хора да черпя!

Град
    София, България
    Аз го пиша както е на български. А иначе сега като ги сравних и двете в Google Превода им който изкарва няма и буквичка разлика И всъщност много не ми е ясно защо се получава така като, в твоят израз to e към, а определителният член изобщо липсва.Иначе не че съм запознат толкова с английският език.
    И ми използваш гугъл транслейт, за да ми докажеш нещо?!
    божичко. Т'ва като Джоли с уикипедията.

Welcome to my world е правилното. Не превеждай всичко буквално. Не използвай Гугъл Преводач. Извинявай за тона ми.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Направи услуга на човечеството и никога не превеждай изрази/изречения с Гугъл Транслейт. Трагично е. Само за отделни думи става.
    И научи английски, не си толкова дърт, че да не можеш.

Чувствам се приятно, нещо никак не ми се ходи на даскало, а трябва... Последен ден и после 4 дни ще се размаааажа от кеф <3
    Днес един съученик ми съобщи най-най-хубавата новина в дългосрочен план! Имам бая хора да черпя!
    1. Не съм го научил,защото в училище ни се смениха един куп учители всеки с различни изисквания и желания.По-голямата част от това,което знам го знам от боравенето с компютъра.
    2.По едно врме бях започнал да се уча от преводите на разни песни,но нещо изгубих стимул пък и все пак песните се превеждат от всякакви хора.Наскоро по БТВ май беше казаха за някакъв сайт с преведени клипове на песни с цел обучение,но не съм го търсил.Пък и смятам,че езика се учи най-добре на място.Ако някога имам възможност може би бих отишъл в някоя англоговоряща държава да се понауча.
    3.Дори написан така израза ще се разбере.Въпреки,че говоримият език ми го няма никакъв,да не говорим за слушане през 2006та в Турция слушайки от други съученици и това,което знам не останах гладен и жаден.И не, на турски език пък изобщо нямаше как да се разберем.
    DisappointedDreamer няма да се повтарям.
    Е и това го доживях.Да ми се извиняваш за тона си Оценявам го де.

Иначе по темата.
    Днес забравих какво сънувах,но за момент пак ми проблесна,че сънувах една съученичка.Чудя се защо ли отвреме наврме я сънувам в различни ситуации без дори да съм мислил или говорил за нея през деня,да сме се засичали,да сме си говорили и.т.н. в скоро време.Каква ли е символиката на това и защо е една от най-чето сънуваните от мен хора.Вярно,че се уважаваме въпреки,че се виждаме около веднъж годишно с малки изключения,вярно,че веднъж преди години сама ми предложи помоща си,но не мога да разбера това символ ли е някакъв или просто някаква прператка към бъдещето.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-17-2013 на 08:33

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    1. Не съм го научил,защото в училище ни се смениха един куп учители всеки с различни изисквания и желания.По-голямата част от това,което знам го знам от боравенето с компютъра.
    2.По едно врме бях започнал да се уча от преводите на разни песни,но нещо изгубих стимул пък и все пак песните се превеждат от всякакви хора.Наскоро по БТВ май беше казаха за някакъв сайт с преведени клипове на песни с цел обучение,но не съм го търсил.Пък и смятам,че езика се учи най-добре на място.Ако някога имам възможност може би бих отишъл в някоя англоговоряща държава да се понауча.
    3.Дори написан така израза ще се разбере.Въпреки,че говоримият език ми го няма никакъв,да не говорим за слушане през 2006та в Турция слушайки от други съученици и това,което знам не останах гладен и жаден.И не, на турски език пък изобщо нямаше как да се разберем.
    DisappointedDreamer няма да се повтарям.
    Е и това го доживях.Да ми се извиняваш за тона си Оценявам го де.

Иначе по темата.
    Днес забравих какво сънувах,но за момент пак ми проблесна,че сънувах една съученичка.Чудя се защо ли отвреме наврме я сънувам в различни ситуации без дори да съм мислил или говорил за нея през деня,да сме се засичали,да сме си говорили и.т.н. в скоро време.Каква ли е символиката на това и защо е една от най-чето сънуваните от мен хора.Вярно,че се уважаваме въпреки,че се виждаме около веднъж годишно с малки изключения,вярно,че веднъж преди години сама ми предложи помоща си,но не мога да разбера това символ ли е някакъв или просто някаква прператка към бъдещето.
    Кво се обясняваш толкова?

Чувствам се разложено.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Кво се обясняваш толкова?
    !?

Аз съм добре, времето е не перфектно, мииииии....нямам думи. Обожавам жегата.
    А след малко хапвам и отивам у Коси (г-жата по БЕЛ) да проверяваме матури заедно
    :3

Той ме зарадва вчера малко поне и после ме издразни, но зарадваното ми е по-важно.
    обич <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Гладен се чувствам.
    Welcome to the Jungle...

Тъжно ми е
    Крепи ме само това , че в Събота ще бъдем заедно<3
    Искам вече да си се приберам вкъщи

Мега фен Аватара на Chacho
    С такава охлювена скорост се движа в бачкалъка, че май ше ми го натрисат отзад без предупреждения.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ Защитавай задът!

Усещам,че майка ще ми пили известно временце,ама...майната му, ще ме изнерви и после ще ми мине,ама не е там работата.
    Както и да е. ЗАВЕТНИЯТ ДЕН ДОЙДЕ! Той си идва и се радвам,ама толкова ме дразни ,че не ми звъни, за да ми каже къде е по трасето,щото се бяхме разбрали да го чакам, че не е истина. Много мразя така. От няколко седмици насам, все аз трябва да се сещам
    maDamn

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Не мога да повярвам.Сънувах я.Отново.Този път не се събудих с насълзени очи , не чупих чинии , а вместо това размишлявах.Може би все пак ми липсва , но за първи път от много време не успях да контролирам съня си.Ако макар и за секунда допусна, че е на база подсъзнателно възприятие , може би наистина не само аз не мога да и простя..Хммм. Гордостта не ми позволява да я потърся отново , а и би ме било срам.Защо ми са всичките умения , ако не мога да направя едното нещо , което наистина искам.

Супер фен Аватара на tonssy
    Добре съм, малко тъжна.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Не мога да повярвам.Сънувах я.Отново.Този път не се събудих с насълзени очи , не чупих чинии , а вместо това размишлявах.Може би все пак ми липсва , но за първи път от много време не успях да контролирам съня си.Ако макар и за секунда допусна, че е на база подсъзнателно възприятие , може би наистина не само аз не мога да и простя..Хммм. Гордостта не ми позволява да я потърся отново , а и би ме било срам.Защо ми са всичките умения , ако не мога да направя едното нещо , което наистина искам.
    Ще те бъде срам само ако го позволиш. Не бъди горделив (да не се бърка с горд) и потърси момичето, ако смяташ, че тя е това, от което (в момента) имаш нужда.

Някойтам, и аз не съм имала подходящи учители по английски, затова се хванах и тръгнах на курсове. Напреднах за нула време и за две години стигнах до сертификат Advanced. Това не е оправдание. Ако си решил сам да учиш, песните далеч не са най-добрият вариант. Срамота е млад човек да не знае английски, голяма спънка е.

Добре ми е, имам цял следобед за оползотворяване, след като пропуснах тъпотията в даскало днес. Успокоих се за тия сънища най-накрая и съм готова за купон :д

АХРАХХАГХГХГАЕФВСЙЦИО!№!№ *@$Е(Ч*$$ЕР@Ч$

ЩЕ ЛУДНА!!! ИСКАМ ВКЪЩИ!!!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на shmatarok

наваля ме дъжда, ама поне свърших каквото трябваше да се свърши. Още чакам, много е гадно да не зависи нещо от теб :/ И трябва да седна да уча, ама вместо това слушам тъпи песни. :Д

Супер фен Аватара на Reenata
    Ииискам го, имам нужда само от него,ноо той се справя без мен и си мисли ,че съм го забравила...сигурно го е страх от моето 'не', което всъщност е едно огромно ДАааа ;(((( .... иска ми се да види това и да ме потърсииии,защото още го обичам и ще е така завинаги ,докрая и после отначалооо <33333

Цитирай Първоначално написано от Reenata Виж мнението
    сигурно го е страх от моето 'не', което всъщност е едно огромно ДАааа ;((((

Ма са и оплакваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си