.
Резултати от 1 до 25 от общо 3520

Threaded View

Здравейте =) Прерових повечето страници на темата, но така и не можах да намеря отговор на моя въпрос. Предварително се извинявам, ако някъде сте писали за това, но от 116стр. трудно ще го намеря. Та въпросът ми е, какъв фон дьо тен бихте препоръчали за смесена към мазна кожа? Досега съм ползвала на Manhattan Clearface, но цвета не ми пасваше на кожата (макар че беше най-светлия), след това го смених с L'oreal Matt Magique, но цвета отново не беше като хората. Сега съм със Bourjois Healthy Mix, но това е възможно най-лошия избор, който съм правила досега, тъй като е изключително течен и подхранващ, тоест за суха кожа. Мирише много хубаво и е изключително лек, но след 1-2 часа на някои места кожата ми вече лъщи. Решила съм да си купя основата на L'oreal, но все пак ми трябва и подходящ фон дьо тен. Кожата ми не е толкова проблемна, от време на време ми излиза някоя и друга пъпка, а омазняването е основно в Т-зоната. Парите не са ми проблем, решила съм да се поохарча този път, тоест до около 40лв. А ако може към фон дьо тена да препоръчате и някоя матираща пудра ще съм ви много благодарна =) Очаквам мненията ви!
    Последно редактирано от krazyrayray : 05-14-2013 на 16:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си