- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
Абе хора, как става това разпределение по училища за ДЗИ? В моя район има 6 даскала, но решили да ме пратят на другия край на София в някакво нечувано забутано СОУ... Защо така, да не би да ни изпитват на ориентация по забутаните квартали и хипер ранно ставане :Х
always late but worth the wait!
Мен също са ме запратили на другия край на София, което е малко тъпо, да! Днес ходих да си търся училищата - по БЕЛ ми е в Младост 3, 144 СОУ, а по Философия - на триъгълника, ПГЖПТ. За да стигна до второто се наложи да мина през едни влакови релси и няколко гущера да минат около мен, ама иначе се оправих.![]()
Реших да ви се поснимам за изпращането. Туй са ми нещицата, малкият принц вече сте го виждали. (: Аз мнооого си се харесвам и ми е супер удобно. Имам си едно черно сако ако е студено, ама не вярвам. Дано успея да се прибера на време след изпита на 18ти, че иначе ще се изям от яд!!!
![]()
Много си била сладка .
Охх днеска ме чакат 3 есета по датски и няколко тестове по бг .
Взехме си служебните бележки. С много народ сме в една стая по английски. Екстра ми е. А по литература нещо хич, ама хич не се притеснявам. :'D Ще си довърша рисунката, та да знам, че съм готова с портфолиото и после сядам да препрочитам Пелин и Йовков.
Утре ми е изпращането, сладур.Мерси иначе.
И мен супер тъпо са ме разпределили. В моя район (на около 10 мин с кола) има около 10 и повече училища....
Според google maps едното ми училище е на 19.4км, а другото на 15.8 км от нас... просто супер. Не знам как ги разпределят, но явно принципът е да е възможно най на майната си![]()
XTREMEFREERIDE,
нежно и красиво излъчване и тоалет! (sun)
Ок взирам се в този въпрос и просто знам,че е нещо тъпо и малко,но не го виждам.
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...368787229t.JPG верният отг е В,но защо подяволите
<3forbidden taste is the sweetest<3
^ така написано, "декламирайки" се отнася към гласа, а не той декламира.
сравни го с:
Декламирайки на английски език, тя звучеше развълнувана.
Боже мили..:Д
<3forbidden taste is the sweetest<3
Аз съм в една стая със част от съучениците ми по БЕЛ, а по АЕ нямам идея с кого ще съм,само знам,че няма да съм в моя град,ами в съседнияcool.
maDamn
XTREMEFREERIDE,много готино си се барнала!
И не го казвам от лично пристрастие, защото и аз съм така за бала с роднините - ефирна туника като твоята,но зелена,черен панталон и зелени платформички...много ще сме стилни
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
По БЕЛ се паднахме 4-ма човека от моя клас.А с един от тях (най-умната) сме и по АЕ.
По АЕ съм си в моето училище.
![]()
И изведнъж няма вече сумати време до матурите. :/
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
На 2 минути с колаАдски близо са един до друг, Сопот и Карлово. Провери в гугъл мапс, ако дозастроят ,вече малкото останала площ, ще стане 1 град.
maDamn
А, тях съм ги посещавала един след друг, чудни градове.
Блазе ти за 2-те минути.
always late but worth the wait!
Аз и на двете матури съм си в моето училище,то не че има друго![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
А и на двете матури съм в моето училище
По немски сме 4 човека от моят клас а по БЕЛ нямам представа
Така или инаеч където и да сме дори да не е в нашето училище голям праз![]()
Само аз ли съм преебан
По БЕЛ съм в ЕГ (в другия край на града) ...
По Английски съм в ТОХ (в другия край на града) ...
Охх, и по БЕЛ съм със съучениците в една зала, ще падне преписване![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^Не си само ти.
Почти всички са ни разпръснали по на майната си.
При мен е още по кофти.Аз уча в съседен град ,а и двете ми матури са в край на града,а другата в началото на града.
Трябва да стана в 5.00,за да тръгна от вкъщи.Само на накой малоумник му е хрумнала тая идея с разпръсването.Думи нямам,едното училище дори не го бях чувала.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Като ви слушам вас от София чак се радвам, че съм си от Благоевград и тука сме пръснати само по 6 гимназии.