- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
8/10 изпита взети. Хах, кеф!
Доволно ми е. Много.
Честито, Маги, малко по малко всички се освобождаваме :Д
Добре ми е, спокойно и отпуснато. Времето, обаче, не ми харесва- страшна жега и отвратителен вятър, цял ден кихам като луда.
Everything changes, but beauty remains ...
Много нерви ми се насъбраха тея дни, а в момента откачам. Простоооо,не излизат тия резултати и това е. Да им се не знае.
maDamn
Аналгин !
Усещам малкото момиченце което незнаеш къде се намира НДК и с кой автобус да стигне до квартирата на татко си как става шибана кучка. Кучка която не е МЪРЛА а това ме притеснява. Усещам как иска да ме набута във френд зоната си поради една проста причина - да избута чрез препис от мен и други на предстоящите ни изпити в университета. Знам за поредното и гадже след мен и това ме дразни. Започна като най обикновенна девойка да си лафи по цял ден с телефона и пак ме дразни.
И защо мамка му днес се държа с мене като все едно сме най големите приятели и ми споделяше за родния си край и още куп ненужни приказки ? И защо трябваше да и сядам на краката докато правеше коремни преси по Физическо ?
Много е трудно когато неща които е трябвало да си изпитал като тийн ти се случват вече на по голяма възраст ! Шибана работа добре, че излизаме ваканция та да не се виждаме ...
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Добре се чувствам. Чакам той да се прибере с продуктите, ще си наготвим и ще гледаме някой филм. В пълна хармония и спокойствие сме. Даже имам време и да чета!
И спря да се върти за миг земята..
някво никво ми е
скарах се с баща ми, но все едно нищо не е станало, така го чувствам
мъчно ми е за майка ми
искам да я видя
искам да свършва тва даскало най-после и да замина при нея
от друга страна пък няма да ГО виждам
искам най-после нещата да се развият, а сега пък и друг ме обърква
започвам да се двоумя, защото от край време и другият го харесвам, но не съм му давала шанс
охх боли ме главата
Свикнах на по-малко сън... спах днес и съм като пребита... не се понасям.
Снощи беше много яко... прекарахме си супер. Обичам го много.
И Него го обичам. Хубаво е да знам, че присъства в живота ми.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Умопомрачително добреЧувствам се недоспал , ама пак съм във форма. Много слаквах днес и нямаше фитнес , но почвам да ги отмятам едно по едно нещата. Остава най-интересното , нямат шанс , не и срешу мен ..
Аналгин !
Туй то няма да помогне .
Мисля си никой не уважи моята болка преди време защо аз да уважавам чуждата болка сега ???
Добро утро.
'Ич не ми се ходи на работа. С т'ва ставане по никое време, няма да се разберем. Вече почнах да бленувам да идва есента и да се наспя... или поне да си вляза в графика.
Опитвам се и да не се ядосам, ама много мразя да стана и хлябът да е свършил и като цяло да няма нищо за ядене в тоя хладилник. Писна ми значи - вчера ходиха да пазарят уж, прибраха се с един куп глупости, а храна??? В тая къща никой явно не си пада по купуването ѝ, взема ли аз - всички я изяждат.
Как да е, пожелавам си хубав ден без много нерви.
Егати кашата! Нямам никаква идея как си я забърках...
И как може, под ягодите, за 7 дена да започнеш да имаш влечечения към един от най-близките си приятели, който, вместо да ти бие шута с финес, както правят повечето, да вземе да те целуне. И таман да те хване надеждата и кво-нашия влюбен в няква негова славна бивша, а аз съм се вкопчила в една забивка като удавник за сламка,защото той е единственото момче, което успя изобщо да събуди няква тръпка в мен след онова жУвотно, което аз наричам свой бивш.
Днеска ми е бала .Ама на мен ми е някво все тая .
Към 2 гримърката и фризъорката ми трябва да дойдат от Мюнхен и да почнат да ме оправят дано не оплескат нещата , че ще ги увися надолу с главата през тересата .
girlwithblueeyes приятно прекарване !
Никак се чуствам! Днес ще Учааааааааа и го обещавам ма себе си !! Трябва !! Писна ми да витая наделеч оттук и да пропадам!
прекраснооо
уредих се по-рано да приключа
нямам търпение да хвана първия самолет и да отида при майка ми там, където не познавам никой и никой не ме познава
синеочке хубава!
Прекрасно изкарване ти пожелавам!
//да се разбиеш! :*
аз съм перфЕ.
разчистила съм се нещо, meh -_-
Зайче ,shusha,XTRemeмче данке![]()
Ами като иска така нека е така аз съм безсилна .
Гузната ми съвест се обажда.
Не ми харесва това чувство.
Утре ще оправя нещата, днес още събирам сили и желание...
И спря да се върти за миг земята..
Добре съм, кеф ми е.
Смятам и днес да помързелувам и от утре да се захващам за работа, защото вече е време.
http://www.youtube.com/watch?v=gBzBT-Pc6-k
Усещам на тая песен как ми се случи сценарияНищо де
блусовото момиче толкова много приготовления мале мале .. Колата дето ще те кара каква е ? И тя ли не те кефи ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...