- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ох майко..
Нервирам се, ужасно много се нервирам като става така.
За какво беше? Заради страх?
Няма от какво, аз нищо не правя деба..
Долна работа . Повече с благоевградчанки няма да излизам , особено ако им харесват плуването , танците и сексът. В особено настроение съм, от няколко дена не съм си говорил с нея , а странно или не, тя вече ми липсва. Най-добрият ми приятел ме е лъгал за неща , за които бих желал да ми е казал истината , а той беше единственият , когото не проверявах дали ме ментосва. Неприятно е и това , което стана вчера. Е, насила ме накараха да вляза в политиката , насила ме и изкараха. От сега нататък ще правя нещата, които ми харесват и се правят само на мен. Вечерта може да изляза на разходка сам , има някои неща , за които искам да помисля.
поредното скарване.. за пореден път се прибирам, лягам и започвам да плача...
няма смисъл всичко тва.. уж 2 месеца, щастие .. цветя и рози и накрая... днес е денят в който ще му кажа всичко.. не мога да продължавам така
Е,сега стига с това де дълго било.Интелигентно момиче си знам,че няма да ти е толкова трудно да прочетеш три реда в повече.
Иначе не те познавам толкова добре,че да знам какво ще направиш.Виждал съм обаче доста уж свободолюбиви жени,които след дадената случка си променят мисленето.Не си го изживяла,че да знаеш, а аз както казах със семейство и деца съм бил неволен свиделтел.Не ти пожелавам да се развиват така нещата при теб,но не можеш да твърдиш нещо без да си попадала в него.Не че няма такива жени.Знам един случай дето една жена е зарязала мъжа си с дете,защото не може да си го задържи в гащите.Е, той впоследствие си беше намерил жена дето на два три месеца заменяше с друга и после пак и всеки път много я обичаше.
Това не ми е малко познато тъй като и аз за съжаление имам една такава черта дето на моменти много ме дразни.Компромиси,да не знаеш къде да сложиш границата и чувството за вина.Добрите хора по-често си патят. Но пък съм установил,че мога да съм голям инат що се отнася до това особено и при намесена малко чужда помощ![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-22-2013 на 12:55
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
чувствам се добре...спах повече от 2 часа накрая
обичам първия ден почивка след тежка работа...сега ще се пооправя и излизам, пък да видим какво ще стане ((:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Знаех си ,че ще си бия главата в стената,ама да видим...
maDamn
Разказа ми се играта пак от бюрокрации и глупости, поне си свърших всииичката работа и вече няма с какво повече да се занимавам.
Утре почвам, притеснявам се и се вълнувам, дано да няма издънки.
Сега смятам да се отдам на заслужена почивка малко и после - немски.
Спокойна съм . Бебчо спи и с голямата направихме няколко диктовки .
Вчера щях да се побъркам като ни казаха ,че можем да останем в болницата с малката но всичко се размина .
Сега се одавам на заслужена почивка
И скоро ще си го видя и нацелувам и нагушкам защото ми липсва<3
Оф, много съм ядосана..
По-скоро раздразнена, ама what evah..
И на мене ми е некво смотано и сънено.Снощи се уплаших зверски и не можах да спя.Тая вечер пак съм сама и дано нищо се не случва.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Днес много ми се спи. Тотален мързелив ден. СЛушам музика и просто ... чакам...
Бахти недоклатената работа, майна! И лошото е, че така и ще си остане! Гррррррррр!
Къпя се, кафето и аре, на матура
Успех на всички днес![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Пак ще се пътува днес. И пак за няколко дена. И този път е за хубаво, това ме радва.
Dr. Gregory House
Мина ми и тая матура от главата,сега се съсредоточавам върху изпитите.Пфиу.
maDamn
Идеално мина матурата чак беше скучна
Сега почивка
Някой хора да се научат да си трият ЛС-тата бе![]()
Още не мога да осъзная къде се намирам, но лека-полека усещам СВОБОДАТА!
Най-накрая нямам извинение да не си прочета единия куп книжки, който ме чака. А ме зоват и две сериалченца, мдам!
Кво става, хванахте ли мадурите?
Не беше много страшно, а?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Бе те матурите са като първия път - много приготовления, малко любопитство, много притеснения, и като дойде момента - всичко минава на бързо.
Dr. Gregory House
Някой да препоръча уроци по рисуване в София? Не ми трябват за кандидатстване, за мен си е, искам най-основни неща. Да ми дават разни гипсови или други фигурки и да ги рисувам, да свикна с обеми, сенки и т.н., да добия малко техника.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.