.
Отговор в тема
Страница 44 от 81 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 2018
    Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Аз бях си казала, че когато свършат изпитите, няма да си бутна учебниците, само ще си ги наглася за връщане... Но ме очакват 3 контролни и утре ще изпитват по български. Контролните са по математика, сип-бел-изходно, английски. Може да имаме и още..Няма да ни оставят
    И аз също си мислех да приготвя учебниците за връщане, но като се сетих, че скоро имам изходни по всичко... оф..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mladostman Виж мнението
    http://mon.bg/top_menu/general/asses..._PNE_7klas.pdf

Това е най-големият ми провал от началото на 7ми клас.
    Защо бе? Иначе аз имам 14 т. Физика, 13т. Химия, 14т. Биология.

Повече от фен
    Физика 13т. (аз съм пълен идиот, как можах, направила съм една отвратително тъпа грешка и ...), химия 9т. (поне минавам ;d), биология 11т. (като почни не съм отваряла учебник, какво друго да очаквам).

Супер фен Аватара на mayaaa
    Химия и биология - 5 (13 точки май)
    Физика - 6 (там пълен брой колкото са)
    Поне до колкото си спомням отговорите си.
    А бе задрасквах на 4-5 места и дано няма правило колко да се задрасква, че тогава става гадно...
    Последно редактирано от mayaaa : 05-29-2013 на 12:41
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Физиката имам 15 точки, по химия - 14, защото на последното вместо екзотермична реакция съм писал екзотермично съединяване , а по биология - 13 или 14, не помня, а пък не ми дадоха този път да си запиша отговорите, които съм писал. Като цяло съм доволен. Най ми беше зор да се представя добре по физика и химия, защото госпожата ме беше взела за доста умен, та да не я разочаровам. По биология съм втория срок с една тройка, та сега кʼвото и да е, пак ще ми е от полза.

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Аз бях си казала, че когато свършат изпитите, няма да си бутна учебниците, само ще си ги наглася за връщане... Но ме очакват 3 контролни и утре ще изпитват по български. Контролните са по математика, сип-бел-изходно, английски. Може да имаме и още..Няма да ни оставят
    И аз също си мислех да приготвя учебниците за връщане, но като се сетих, че скоро имам изходни по всичко... оф..
    На нас пък са ни минали изходните (sun). По математика караме час на класа (изпуснатите много такива през учебната), български - малоумната ни г-жа реши, че след като са ни минали изпитите и няма какво да правим вече няма проблем да пишем по темата за 12-ти клас......
    Като цяло не учим много-много и май няма да правим повече тестове, а по външното ще ни оценяват. ;P

Моят сайт!

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Физиката имам 15 точки, по химия - 14, защото на последното вместо екзотермична реакция съм писал екзотермично съединяване , а по биология - 13 или 14, не помня, а пък не ми дадоха този път да си запиша отговорите, които съм писал. Като цяло съм доволен. Най ми беше зор да се представя добре по физика и химия, защото госпожата ме беше взела за доста умен, та да не я разочаровам. По биология съм втория срок с една тройка, та сега кʼвото и да е, пак ще ми е от полза.
    Е, една тройка не е толкова страшно. Аз по химия така съм се наредила през годината, че направо не ми се мисли....

Моят сайт!

Не ме притеснява, че е тройка, притеснява ме, че това ми е единствената оценка, което значи, че трябва да ме изпитват, а аз грам не съм учил тая година по биология.

Не ме притеснява, че е тройка, притеснява ме, че това ми е единствената оценка, което значи, че трябва да ме изпитват, а аз грам не съм учил тая година по биология.
    Каквоо?!? Имаш само една оценка?! И то за този срок?! Лелее! Как не ви изпитва г-жата ви? Аз за втория срок имам сиг.осем оценки.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    На нас пък са ни минали изходните (sun). По математика караме час на класа (изпуснатите много такива през учебната), български - малоумната ни г-жа реши, че след като са ни минали изпитите и няма какво да правим вече няма проблем да пишем по темата за 12-ти клас......
    Като цяло не учим много-много и май няма да правим повече тестове, а по външното ще ни оценяват. ;P
    Е, как така ще пишете по тема за 12 клас? То нали трябва да се изучите, че да стигнете до такова ниво -12 клас? о.О

Тя тройката е от тест, някъде януари февруари месец мисля, че го правихме, бе началото на втори срок. Не е госпожа, а господин, който върна тестовете чак към края на март. Тогава бях болен, след което ми казаха, че ще ме изпитва, защото аз на този тест, за да си изкарам тройката, бях преписал дума по дума от учебника и трябваше част от урок да я разкажа наизуст. Тогава не влизах 4-5 пъти в час, след което дойде априлската ваканция, после не ни изпитваше заради изпитите, та така.

Тя тройката е от тест, някъде януари февруари месец мисля, че го правихме, бе началото на втори срок. Не е госпожа, а господин, който върна тестовете чак към края на март. Тогава бях болен, след което ми казаха, че ще ме изпитва, защото аз на този тест, за да си изкарам тройката, бях преписал дума по дума от учебника и трябваше част от урок да я разкажа наизуст. Тогава не влизах 4-5 пъти в час, след което дойде априлската ваканция, после не ни изпитваше заради изпитите, та така.
    Колко леко сте я карали. При нас всеки час изпитва. В началото на втория срок и аз имах три и затова трябваше да изкарам доста шестици, за да я оправя на шест.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Е, как така ще пишете по тема за 12 клас? То нали трябва да се изучите, че да стигнете до такова ниво -12 клас? о.О
    и ние направихме ДЗИ-то на 12 клас по БЕЛ
    мноого е лесен разбира се, само частта по български решавахме
    сега сигурно ще пишем по темата на 12 клас и ние, а тя е от изучено произведение - "Заточеници"

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    и ние направихме ДЗИ-то на 12 клас по БЕЛ
    мноого е лесен разбира се, само частта по български решавахме
    сега сигурно ще пишем по темата на 12 клас и ние, а тя е от изучено произведение - "Заточеници"
    Да, именно, само дано не и хрумне на нашата ся и теста да правим.
    Последно редактирано от mayaaa : 05-29-2013 на 14:45

Моят сайт!

Здравейте! Аз съм така. По физика и биология имам 15 точки (предмети, по които отначало се съмнявах дали ще изкарам 6). Но по химия... ще имам г/д 13 точки, което е 5-ца. Грешките бяха само от бързане и от недопрочитане. Бях първи в областта на областния кръг по химия. Мисля, че 5-цата малко не ми приляга. Както и да е, исках да ви питам, има ли вероятност да завърша с 5-ца по химия за годината, в случай, че имам 6-ца за първия срок, и нито една петица за годината. Около 5 шестици за втория срок. Има ли някаква възможност да ми оставят 5-ца за годината?

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Такам.
    Физика - 12
    Биология - 12
    Химия - 9
    Мислех, че съм по-зле, честно казано ;д

Eriksona - не.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от eriksona Виж мнението
    Здравейте! Аз съм така. По физика и биология имам 15 точки (предмети, по които отначало се съмнявах дали ще изкарам 6). Но по химия... ще имам г/д 13 точки, което е 5-ца. Грешките бяха само от бързане и от недопрочитане. Бях първи в областта на областния кръг по химия. Мисля, че 5-цата малко не ми приляга. Както и да е, исках да ви питам, има ли вероятност да завърша с 5-ца по химия за годината, в случай, че имам 6-ца за първия срок, и нито една петица за годината. Около 5 шестици за втория срок. Има ли някаква възможност да ми оставят 5-ца за годината?
    Никакъв шанс да ти остави 5 за годината, дишай.

Физика - 12 т.
    Химия - 9 или 10 , може и 11 , защото на няколко въпроса не помня какво писах
    Биология - 14
    Доволна съм общо взето
    Последно редактирано от prettymonster : 05-29-2013 на 15:30

Някой има ли скалата ... Каква е оценката ако : Физика-12; Химия- 11;
    Последно редактирано от *diamond* : 05-29-2013 на 15:41

Някой я беше постнал по- надолу , ето : http://zelenkroki.wordpress.com/2010/06/09/7klas/
    Но може и да са я променили
    Последно редактирано от prettymonster : 05-29-2013 на 15:45

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Физика-14 т.
    Химия-14т
    Биология-13т

Физика- 14 т.
    Химия - 14 т.
    Биология - 15 т.

Излезнаха ли резултатите по история и география?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Излезнаха ли резултатите по история и география?
    Как така да излязат? Доколкото знам, не се качват в интернет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си