- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Физика 13т. (аз съм пълен идиот, как можах, направила съм една отвратително тъпа грешка и ...), химия 9т. (поне минавам ;d), биология 11т. (като почни не съм отваряла учебник, какво друго да очаквам).
Химия и биология - 5 (13 точки май)
Физика - 6 (там пълен брой колкото са)
Поне до колкото си спомням отговорите си.
А бе задрасквах на 4-5 места и дано няма правило колко да се задрасква, че тогава става гадно...
Последно редактирано от mayaaa : 05-29-2013 на 12:41
Физиката имам 15 точки, по химия - 14, защото на последното вместо екзотермична реакция съм писал екзотермично съединяване, а по биология - 13 или 14, не помня, а пък не ми дадоха този път да си запиша отговорите, които съм писал. Като цяло съм доволен. Най ми беше зор да се представя добре по физика и химия, защото госпожата ме беше взела за доста умен, та да не я разочаровам.
По биология съм втория срок с една тройка, та сега кʼвото и да е, пак ще ми е от полза.
![]()
На нас пък са ни минали изходните (sun). По математика караме час на класа (изпуснатите много такива през учебната), български - малоумната ни г-жа реши, че след като са ни минали изпитите и няма какво да правим вече няма проблем да пишем по темата за 12-ти клас......
Като цяло не учим много-много и май няма да правим повече тестове, а по външното ще ни оценяват. ;P
Не ме притеснява, че е тройка, притеснява ме, че това ми е единствената оценка, което значи, че трябва да ме изпитват, а аз грам не съм учил тая година по биология.![]()
Тя тройката е от тест, някъде януари февруари месец мисля, че го правихме, бе началото на втори срок. Не е госпожа, а господин, който върна тестовете чак към края на март. Тогава бях болен, след което ми казаха, че ще ме изпитва, защото аз на този тест, за да си изкарам тройката, бях преписал дума по дума от учебника и трябваше част от урок да я разкажа наизуст.Тогава не влизах 4-5 пъти в час, след което дойде априлската ваканция, после не ни изпитваше заради изпитите, та така.
![]()
Последно редактирано от mayaaa : 05-29-2013 на 14:45
Здравейте!Аз съм така. По физика и биология имам 15 точки (предмети, по които отначало се съмнявах дали ще изкарам 6). Но по химия... ще имам г/д 13 точки, което е 5-ца. Грешките бяха само от бързане и от недопрочитане. Бях първи в областта на областния кръг по химия. Мисля, че 5-цата малко не ми приляга. Както и да е, исках да ви питам, има ли вероятност да завърша с 5-ца по химия за годината, в случай, че имам 6-ца за първия срок, и нито една петица за годината. Около 5 шестици за втория срок. Има ли някаква възможност да ми оставят 5-ца за годината?
Такам.
Физика - 12
Биология - 12
Химия - 9
Мислех, че съм по-зле, честно казано ;д
Физика - 12 т.
Химия - 9 или 10 , може и 11 , защото на няколко въпроса не помня какво писах
Биология - 14
Доволна съм общо взето![]()
Последно редактирано от prettymonster : 05-29-2013 на 15:30
Някой има ли скалата ... Каква е оценката ако : Физика-12; Химия- 11;
Последно редактирано от *diamond* : 05-29-2013 на 15:41
Някой я беше постнал по- надолу , ето : http://zelenkroki.wordpress.com/2010/06/09/7klas/
Но може и да са я променили![]()
Последно редактирано от prettymonster : 05-29-2013 на 15:45
Физика- 14 т.
Химия - 14 т.
Биология - 15 т.
Излезнаха ли резултатите по история и география?