.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 760

Hybrid View

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Аз хабер си нямам къде е моя, спокойно :Д

Здравейте! Един приятел е приет н 1-во класиране на 4-то желание,и той не е доволен..
    Понеже 24.06-04.07 не беше тук в Б-я,не е подавал документи за 2-ро класиране.Дали е проблем да подаде документи за трето класиране?

Цитирай Първоначално написано от inurface Виж мнението
    Здравейте! Един приятел е приет н 1-во класиране на 4-то желание,и той не е доволен..
    Понеже 24.06-04.07 не беше тук в Б-я,не е подавал документи за 2-ро класиране.Дали е проблем да подаде документи за трето класиране?
    Ами ако не се е записал на първо класиране и ако не е участвал във второ, автоматично отива на трето или ще остане без училище и после ще трябва да кандидаства след осми клас. Поне аз така мисля. Съжалявам ако греша. Поправете ме!

Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    Ами ако не се е записал на първо класиране и ако не е участвал във второ, автоматично отива на трето или ще остане без училище и после ще трябва да кандидаства след осми клас. Поне аз така мисля. Съжалявам ако греша. Поправете ме!
    Аз го знам, че се записва автоматично само ако не е приет никьде. Ако ли не - отива кьдето е приет и подава заявление за следващото класиране. Но това нз дали важи, ако е пропуснал едното класиране.

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Аз хабер си нямам къде е моя, спокойно :Д
    На нас не ни ги искаха
    Аз ще пътувам около 15 минути с 204 (до Орлов мост), 3 минути с метрото и малко пеша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си