- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Минималният бал на 1во класиране беше 31.242 (или нещо от сорта..)![]()
Темата запустяРазкажете как е ваканцията, четете ли нещо от списъка
![]()
![]()
![]()
Съвсем забравих да чета.. времето е ужасно и затова сигурно утре ще прочета нещо.. (докъде стигнах) вие какво правите?? За първи pът искам да почвам вече даскало, защото ми е много любопитно..![]()
И на мен ми е любопитно, ама като почнем ще мине 1 седмица и ще ми писне да им гледам тъпите физиономии всеки ден... :Д
Някой чака ли 3то ?
май не.. 3то си е много рискованo струва си само ако не си класиран на първите 2 класирания, защото нямаш друг избор iначе шанса да се прецакаш е голям..![]()
Съгласна съм с Gret1ty, прекалено рисковано ми се струва![]()
Има ли някой,който учи Митническа и данъчна администрация?![]()
Олеее, като гледам някои колко ще пътуват, лошо ми става. Аз съм късметлийка - 10 минутки пеша и съм в гимназията!))
Аз съм на 1 минута от спирката и на 15 мин. с автобуса :П
Аз съм на три-четири минути пеша до училището ;дд
наистина имам голям късмет. тва как ще издържите всеки ден отиване и връщане - метро, автобус, после пеша![]()
Бургаските зайци ми се губите нещо.Къде сте приети а-у?
![]()
Аз съм прочела бая неща, добре че е http://chitanka.info/ :Д
Абе хора, гледам, че в читанката(сайта) книгата на Ивайло Петров се казва "Преди да се родя и след смъртта ми", а на нас ни казаха само "Преди да се родя" да прочетем. Погледнах съдържанието и видях, че книгата е разделена на три части, първата от които озаглавена "Преди да се родя", втората "След това" и третата "След смъртта ми". И въпросът ми е, предвид това, че в училище са ни казали да четем "Преди да се родя", това значи, че ще трябва да прочетем само първата част, а не цялата книга, нали?
А дано сте ме разбрали, че толкова завъртяно го написах![]()
^ Първоначалното заглавие на книгата е било "Преди да се родя", а после се добавя "И след смъртта ми", тоест цялата
Последно редактирано от nor4eto99 : 07-12-2013 на 19:14
Само аз ли нямам намерение да чета от списъка ? ;d
Иначе на брат ми му дадоха списък с всичко, което трябва да се прочете като се записваше.