- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
^ ох като ви чета писаниците и лееко завиждам :Д
аз знам какво ме чака другата година - 7 проекта първия срок, още 7 втория + изпит за проф. квалификация теория и практика. направо грр
сега чета "Тютюн", в началото ми грабна вниманието, харесва ми как е написана, ама сега към средата, с всички тези подробности за работата с тютюна и тн. малко ми доскучават и изпускам нещата ;д пък и я чета на компа и очите ми станаха на нищо вече
DD, аз започнах да си мисля за Шотландия, бффто и тя се гласи натам да ходи, че техните без това си живеят там в Glasgow. тя хубаво там ще отиде при тях, ама мен ако ме приемат наще като нямат пари да ми пращат секи месец за живот кво ще правя не знам ;д
въобще какво ви е мнението за висше в Европа? макар в някои държави да е безплатно, пари за жилище, храна, транспорт откъде?
^ странно, аз ако бях на твое място не бих завиждала, ти си имаш дадена цел и знаеш, че ще стане а аз имам просто една идея която няма да се получи лесно :/ За чужбина да обмисляла съм го, защото майка ми работи в Англия, но не знам изобщо не съм запозната с приемните изпити и тн.
оо ти си имаш стаж вече и ще се оправиш значи ;д аз засега признавам малко лежерно се отнасям, това което съм проучила е University of Strathclyde (Шотландия), HAMK (Финландия) и още 2-3 дето не им помня имената :Д засега под лек натиск от наще мисля да си продължа инженерните специалности, че сестра ми която скоро завърши психология в САЩ сега не може да си намери работа и най-вероятно ще се връща в Бг и е пълно мазало..