.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2259

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^ ох като ви чета писаниците и лееко завиждам :Д
    аз знам какво ме чака другата година - 7 проекта първия срок, още 7 втория + изпит за проф. квалификация теория и практика. направо грр
    сега чета "Тютюн", в началото ми грабна вниманието, харесва ми как е написана, ама сега към средата, с всички тези подробности за работата с тютюна и тн. малко ми доскучават и изпускам нещата ;д пък и я чета на компа и очите ми станаха на нищо вече
    DD, аз започнах да си мисля за Шотландия, бффто и тя се гласи натам да ходи, че техните без това си живеят там в Glasgow. тя хубаво там ще отиде при тях, ама мен ако ме приемат наще като нямат пари да ми пращат секи месец за живот кво ще правя не знам ;д
    въобще какво ви е мнението за висше в Европа? макар в някои държави да е безплатно, пари за жилище, храна, транспорт откъде?

^ странно, аз ако бях на твое място не бих завиждала, ти си имаш дадена цел и знаеш, че ще стане а аз имам просто една идея която няма да се получи лесно :/ За чужбина да обмисляла съм го, защото майка ми работи в Англия, но не знам изобщо не съм запозната с приемните изпити и тн.

Цитирай Първоначално написано от ShadyGirl07 Виж мнението
    За чужбина да обмисляла съм го, защото майка ми работи в Англия, но не знам изобщо не съм запозната с приемните изпити и тн.
    Прочети внимателно в сайтовете на университетите какво се изисква за прием. Обикновено кандидатстването става с регистрация в сайта UCAS. Там също има много информация.

Цитирай Първоначално написано от DukeSolinus Виж мнението
    Прочети внимателно в сайтовете на университетите какво се изисква за прием. Обикновено кандидатстването става с регистрация в сайта UCAS. Там също има много информация.
    Благодаря, ще го разгледам сайта : )

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    въобще какво ви е мнението за висше в Европа? макар в някои държави да е безплатно, пари за жилище, храна, транспорт откъде?
    Еми аз си живея и уча в Стокхолм, Швеция, така че смятай :Д За парите не ми е проблем, мойте ще припокрият едно 90%. Останалото аз ще си плащам с работа или студентски заеми.

С какво сте се насочили там и в кои градове?

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Еми аз си живея и уча в Стокхолм, Швеция, така че смятай :Д За парите не ми е проблем, мойте ще припокрият едно 90%. Останалото аз ще си плащам с работа или студентски заеми.

С какво сте се насочили там и в кои градове?
    оо ти си имаш стаж вече и ще се оправиш значи ;д аз засега признавам малко лежерно се отнасям, това което съм проучила е University of Strathclyde (Шотландия), HAMK (Финландия) и още 2-3 дето не им помня имената :Д засега под лек натиск от наще мисля да си продължа инженерните специалности, че сестра ми която скоро завърши психология в САЩ сега не може да си намери работа и най-вероятно ще се връща в Бг и е пълно мазало..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си