- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Защо за всичко ви е виновна чалгата ? Това, че някой слуша този стил музика не означава , че той е прост и т.н . Всеки има право да слуша каквото си поиска , а на който не му харесва не е длъжен да слуша и той, но няма и правото да критикува. В бг рап песните пък постоянно се говори за трева , секс, наркотици и тем подобни , но никой нищо не казва нали ? Въпреки, че повечето които се кефят на песните на 100 кила например и понятие си нямат за какво се пее , нито пък знаят значението на "свиване" , "масур" и т.н . Така , че за нищо не ви е виновен стилът музика , който слуша човек , това не определя дали е умен или глупав.
Съгласна съм с цецомухата. Съжалявам, но и бг рапа и чалгата имат пръст в това. И двата стила са напълно просташки с безсмислени текстове. (сега ви е времето за хейт, давайте)
Последно редактирано от nor4eto99 : 07-30-2013 на 07:01
Всеки има право на мнение. Музиката не ви е виновна за нищо. Глупав човек и опера да слуша , пак ще си е глупав. Бахти и повърхностното мислене дето го имате. Като се запознаете с някой човек и разберете , че слуша чалга или бг рап , ще му биете шута ли!? Смешна работа.
Вие го направихте 3-тата световна, е*аси.![]()
На Димитър му е скучно и тролва, колкото да си запълва времето. Не знам защо му се връзвате.![]()
Нема да им бием шута.. Но предпочитам да съм с хора със сходни интереси, не бих си се представяла да бъда с някой, дето ми развява гъз на Азис и Галена. Повърхностно е, да, но всеки наистина си има право на мнение.
http://www.youtube.com/watch?v=vUnbfTy28VM На живо или не, Ейми винаги е просто перфектна. Айде поздрав за The Smile и всички във форума.
Ъх, черната перла е абсолютно права, но аз си слушам чалга и си изкарах 2-те шестици на изпитите без проблем. Това как ще го обясниш цецо мухата?![]()
Приятелят ти ряпа да яде. Хора всякакви има навсякъде. Простаци и селяни има както в София, така и в провинцията. И то държа да подчертая, че под селяни нямам предвид хората от село, а тези с лимитирано селско мислене. Двете неща са съвсем различни. Приятелят ти, направил подобно обобщение , а и ти като приел го за меродавно, много лесно можете да бъдете причислени към една от двете групи. Ти се сети към коя сам, нали си интелигентен. Умните хора не обобщават на географски принцип, те подхождат индивидуално към човека. С един не правят бизнес, не комуникират, не поддържат връзка, защото наистина не струва. С друг обаче нещата се случват гладко и безпроблемно.
какво правите през лятото ?
Ходите ли на спорт или на нещо друго?
^Скучая, чета книги, ровя из интернет, слушам музика.
На спорт не ходя. Това лято редовно карам колело в квартала, ходя пеш, вечер през ден-два правя по около 90-100 преси и когато съм на плаж, плувам.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 07-31-2013 на 12:45
Ех, ако всичко зависеше от родителите, средата нямаше да е от значение. Как иначе ще обясниш, че деца, които така или иначе не са получили възпитание /напр. полусираци, при които единият родител е пияница/, са страшно културни, възпитани и ерудирани, а такива с двама работещи родители, които възпитават по най-добрия начин детето си, стараят се то да бъде достоен гражданин, се превръщат в отрепки? Средата е отговорна за всичко. Под "всичко" имам предвид и доброто, и лошото, но в днешно време средите/ компаниите/ хората, покрай които можеш да се издигнеш към добро, са десетки пъти по-малобройни от тези, в които можеш да "слезеш" надолу.
Единствено интровертните натури, които общуват главно със себеподобни, успяват да избегнат вълната на промените. И може би точно затова трябва винаги да ги има. Но те са малко на брой. Останалите сами не усещат, как всеки ден се променят.