.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 760

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Приятелят ти ряпа да яде. Хора всякакви има навсякъде. Простаци и селяни има както в София, така и в провинцията. И то държа да подчертая, че под селяни нямам предвид хората от село, а тези с лимитирано селско мислене. Двете неща са съвсем различни. Приятелят ти, направил подобно обобщение , а и ти като приел го за меродавно, много лесно можете да бъдете причислени към една от двете групи. Ти се сети към коя сам, нали си интелигентен. Умните хора не обобщават на географски принцип, те подхождат индивидуално към човека. С един не правят бизнес, не комуникират, не поддържат връзка, защото наистина не струва. С друг обаче нещата се случват гладко и безпроблемно.
    Местоживеенето променя хората повече, отколкото можеш да си представиш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Значи мислиш, че абсолютно всички Софиянци са прости селяни ?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Значи мислиш, че абсолютно всички Софиянци са прости селяни ?
    Не извъртай думите ми ;д никъде не съм казал, че са прости селяни
    Казвам, че градът ги е променил дотолкова, че...

Повече от фен
    Казвам, че градът ги е променил дотолкова, че...
    До селяни ?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    До селяни ?
    Какво общо имат селото и селяните?

Не съм съгласен. Всичко си зависи от родителите. А както те възпитат - такъв ще си бъдеш цял живот.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Не съм съгласен. Всичко си зависи от родителите. А както те възпитат - такъв ще си бъдеш цял живот.
    +1

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Ех, ако всичко зависеше от родителите, средата нямаше да е от значение. Как иначе ще обясниш, че деца, които така или иначе не са получили възпитание /напр. полусираци, при които единият родител е пияница/, са страшно културни, възпитани и ерудирани, а такива с двама работещи родители, които възпитават по най-добрия начин детето си, стараят се то да бъде достоен гражданин, се превръщат в отрепки? Средата е отговорна за всичко. Под "всичко" имам предвид и доброто, и лошото, но в днешно време средите/ компаниите/ хората, покрай които можеш да се издигнеш към добро, са десетки пъти по-малобройни от тези, в които можеш да "слезеш" надолу.
    Единствено интровертните натури, които общуват главно със себеподобни, успяват да избегнат вълната на промените. И може би точно затова трябва винаги да ги има. Но те са малко на брой. Останалите сами не усещат, как всеки ден се променят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си