- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Слушам "Linkin Park", смятай какво ми е настроението.
А, и ме събудиха. По телефона. Любимо <3
Поздрав с тази обява за работа в непреработен от мен вид :
Управител или офис мениджър
Описание и Изисквания: география на туризма : више образование + 3 години сташ или средно образование +5 години сташ
Няма други никакви изисквания , има опция за пълен работен ден или почасово ПО 1,2,3,4,5 часа на ден
П.С. Стискайте ме палци отново!Миналият път се получи искам и сега така.Много го искам !!!!!
Изпитвам някакъв хармоничен безпорядък от емоции. Има неща, които нормално биха ме тревожили, които разпознавам като притеснителни за мен, но просто ги отчитам в наличност и не може да ми бъде по-безразлично, че ги изпитвам. И онзи безпричинен страх изчезна... Чувствам се все едно има няк'ва стена пред мен, която ми пречи да изпитам к'вато и да било емоция и усещането е страхотно!!!
С'а трябва да изробствам всичките поръчки, които получих по телефона и се отдавам като за последно на мързела си.
Не мислех, че една песен може да изрази емоционалното ти състояние- напълно.
Чувствам се заредена с енергия.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Мм, видяхме се. Сега искам пак да го видя, искам да е до мен постоянно. Айде да ми минава времето по-бързо, защото е адски мъчително да броиш минутите.Като изключим това се чувствам ентусиазирана и малко превъзбудена. Имам доста неща да свърша, настроила съм се да чета тази вечер. :-8 Дано ми се получи, че имам доста неща за вършене и може да не остане време. Надявам се да хареса подаръка, който съм му приготвила. И т'ва е. Общо взето. Объркано ми е, но мисля че като го видя всичко ще се нареди.
Щом такива игрички ще си играем, ок. И аз мога да съм лекомислена.
Днес ми върви на разчистване, сутринта учебници продавах,останалите в продавалник, а в момента ще си снимам дънките, които няма да нося или са ми големи, че нямам излишно място и така добре ми е като цяло имам си време ^_^
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Fuck me...please.
Добре как може да съм такава идиотка ...
Направо ...
maDamn
Shitty. (:
Сигурна ли си, че искаш да кандидатстваш за тази обява?
Мързеливо ми е, а няма да е зле да захвана да уча, мдаам.
Раздразнена съм, единият се държи все едно не ме познава, другият ми върза мазната тенекия. Да има късмета пак да ми се обади по никое време, така ще го наредя, че на собствения си език няма да ме разбере.
Отбивам се да се пооплача малко. Гръмна ми крушката, нямам резервна и сега вирея на тъмно. Моят прекрасник не благоволява да ми вдигне, като му звъня.. започвам да се притеснявам вече, от 7 часа се мъча да се свържа с него. Интернетът ми е калпав. Скучно ми е, не разполагам и с учебници, които да прелиствам.![]()
You are broken, I can fix you...
ТЪПО МИ Е, корема ме цепи, а walking dead почва чак след 1час...скарах се с нащеИскам да е вчерааа
oh,that f*ck-the-world mood <3
Нервно ми е и същевременно не ми пука. Как е възможно?
Трябва да му звънна. Ще ми се да имах някаква поне бегла представа какво да очаквам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Понякога се мразя.
Сега.
Мъничко.
Gonna survive. Tomorrow i'll be fine.
quiero queЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕ
ааааааааааааааААААААААААА АААААААААААААААААААААААА
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((:
От няколко дена всеки ден ни спират тока. И то вечерта. -.-
В понеделник почваме училище, а хич не знам как ще ги изтърпя и тая година тия говеда от класа ми + няколко учителя, с които взаимно се мразим...
Поне утре ще видя бебето на кучето ми <3![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
И часът на истината наближава. Дано да ми е за последно.
А искам просто да си остана в леглото.
Даже работата взе да ми липсва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote