- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Бива, бива. Хапнах си торта, пих сокче, после - бира и крилца... Вечерите с тати са по-спокойни от тези, в които и мама е тук. Смисъл мама е пич ама някак си е много припряна. Цял ден с него - гуш, сън, лигавщина... Обичам. Спокойно ми е, супер даже.
Ужасно съм садната...Вънка вали, скарах се с майка ми...ЗАЩО НЕ ЖИВЕЯ В ПЛОВДИИИВ...Искам На Язовира С НЕГО, обаче не можеКак да накарам мама да отидем на язовира?Някой може ли да ми каже?
Някакъв абсолютен анонимник се появява, и ми обяснява аз с кого съм била , каква съм и тн...
Нямаме общи приятели,не го познавам,а съм физиономист...хм,хм...
Последно редактирано от granger : 09-13-2013 на 20:34
maDamn
Оф, преди малко се прибрах и след малко излизам пак и отново ще се прибера по никое време и утре трябва да ставам рано, защото ще ходим до Бургас ииииии вечерта ще съм на рожден ден и пак сигурно ще се прибирам посред нощите ... ужссс
и след 4 дни на училище .... въй направо не искам да си го помислям![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Тя и простотията,ама на много хора не им пречи.
maDamn
По-спокойно ми е, макар, че е още рано да се радвам. Въпреки това камък ми падна от сърцето днес. Чак сега почвам да усещам лятната ваканция, която след два дни свършва....
Филмът беше много гаден, ама така става, когато не ме слуша. Казах му да не си губим времето в кино салон, а да отидем да се възползваме от хубавото време навън. И храната беше гадна, може би просто след филм като този не ми се ядеше нищо.
След малко и гости ще имаме, тоест пак няма да сме си само двамата, но и утре е ден![]()
"petkata каза : ей к***о л***й п*****а на оня изрод и си стой на село стой далеч от sf mur6o gadna maika ti da *** prosto parche znaesh se kwa si daje i s****a ne mojesh da naprawish hubawa"
Чудя се може ли да има по-тъп народ,м?![]()
Последно редактирано от granger : 09-14-2013 на 07:39
maDamn
^можее някой да си е направил фалшив профил от познатите ти. гледам информиран по много въпроси...ужасно
Аз продължавам с чайовете и днеска...аааа мразя есента...некво аре да идва май месец и да приключваме с тия неща : )))
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Ми ,силно ме съмнява, просто някой се опитва да е интересен и като няма с кво да те засегне,почва да лае...![]()
maDamn
Да видим дали днес ще успея да си купя нещата, за които излязох вчера.
Хубаво утро след хубава нощ. Прекрасничето ми <3
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мнямиии,утрото ми започва страхотно!
maDamn
Отново се убедих, че това БГ посолствата са пълна пародия. Поне ядох, хах.
Смятам днес да бъде много продуктивен ден - ще си довърша задачките. А довечера ще ходим с него на суши :Д Ооох! *протрива доволно ръчички*
Хубаво ми е.![]()
Прибрах се в Кюстендил и.. иии.. и се НАЯДОХ!
Няма нищо по важно за един студент от манджите на майка му, от мен запомнете тва!
Супер яко ми е, тя е яка и то доста яка ;3, утре се връщам обратно към София. ;3
След малко сядам да уча *мрънка си нещо*..
И те тАваЙ!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^ Студенти,студенти, бедни,бедни
Пхахаха
Усещам,че ще ни е голям купон в Софеата![]()
maDamn
След поредния "епизод" съм склонна да оставя чувствата настрана.
Нуждая се само от хармония и в редките моменти, в които си повярвам, че съм я намерила, тя се изплъзва.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
искам действие, но и спокойствие, защото имам работа, всичко ще се нареди, все някога
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ии дрехите които си взех са забележително прекрасни за 2ра употреба.
Доволна съм от всичката козметика която си взех, т.е. е каквато искам...
Довечера дано да си изкараме супер!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Бла. Отдавна не бях ставала свидетел на такива промишлени количества злост и неадекватно отношение. Не са насочени към мен, обаче оставят някакво отвратително блудкаво усещане. Зачетох няколко други форума през последните дни - същата история, ама в умален вариант и събитията, разбира се, се вихрят в интернет пространството. Толкова ли е трудно да си емпатичен и разбиращ? Май трябва пак да навестя приказния свят, където оптимизмът ми, въпреки всичко, се проявява с пълна сила ;р.
Най-сетне! Завивки и спално бельо по мой вкус. Охарчих се малко, но си струва.
А обувките никога не са достатъчно.
Доволна.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote