.
Затворена тема
Страница 139 от 288 ПървиПърви ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 451 до 3 475 от общо 7188
    Супер фен Аватара на tonssy
    Притеснено и развълнувано едновременно ми еее <3

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Кофти. За трети пореден ден получавам алергична реакция. Дори не знам от какво е, при положение че го карам само на плодове и салати. Вода.
    Преди време бях попадал чрез Google на разни статии, в който пишеше за алергиите на някои хора към някои видове плодове. Може и да е от това.

Иначе при мен.Когато си остана сам често ми е адски самотно. Когато има работа с баща ми често ми се струва,че съм някакво кученце на каишка, което само изпълнява разни чужди скимвания и прищевки без да има избор на друго. Сякаш поне за момента първото ми харесва с една идея в повече, но пък все си имам усещането,че до такава степен си тъпча на едно място,че все едно съм пробил дупка под краката си вече.

И на моменти продължавам силно да се чудя на онова толкова близко съвпадение на част от част (недовършена все още)от онзи мой сън. Какво трябва да означава? Означава ли нещо въобще? И на какви мисли трябва да ме отведеде? Та то дори и дрехите и бяха що годе подобен тип и цвят (бял) като тези от съня ми. А това,че все още не съм разбрал дали вдействителност е около 87ми-88ми набор, което си от всякъде възможно имайки предвид,че приятелката и беше 89ти набор, а съученичката ми 87ми и дали има нещо общо с буквата О допълва мистерията и любопитството ми. А в интерес на истината дори не си спомням и как изглеждаше в лице,защото не е като да се гледахме постоянно в лицата. Още едно съвпадение. И спирам дотук,че някой може да каже,че ми е прихлопала някоя дъсчица вече

Edit: Егати и доброто и напълно вярно гифче:

Последно редактирано от Niakoitam : 11-20-2013 на 10:30
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    харабежно...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ебати тъпаците. Адски бясна съм. Бясна.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Водата изчезна..xD xD xD xD xD Again изцепка.

Не трябваше да се разболявам точно сега, но карай. Поне ще имам повече време да науча за контролното по психология. Което бай дъ уей ще е уникално лесно, но все пак...

А той ми е прекрасен. Толкова ми е грижовно и милинко...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    2 години връзка, а имам чувството, че сме заедно цял живот. Хем си казвам "кога мина това време", хем ми се върти в главата "само две години ли, бе?" Казват повечето хора "един ден в годината не е специален повод да обичаш човек, ако го обичаш всеки ден ще ти е специален", ама, майка му стара, много ми е кеф, че имаме годишнина! И ще си подарим тейбъл топ игра, и ще си купим кофа KFC, което е повече от яко прекарване на "празника". ♥ Мър-з.

Обичайте се, хора. Има нужда от мнооого любов във вселената. И се обичайте истински. Желая на всеки да изпита това, което изпитвам аз.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    2 години връзка, а имам чувството, че сме заедно цял живот. Хем си казвам "кога мина това време", хем ми се върти в главата "само две години ли, бе?" Казват повечето хора "един ден в годината не е специален повод да обичаш човек, ако го обичаш всеки ден ще ти е специален", ама, майка му стара, много ми е кеф, че имаме годишнина! И ще си подарим тейбъл топ игра, и ще си купим кофа KFC, което е повече от яко прекарване на "празника". ♥ Мър-з.

Обичайте се, хора. Има нужда от мнооого любов във вселената. И се обичайте истински. Желая на всеки да изпита това, което изпитвам аз.
    Честито много да се обичате и за напред

едит-
    Малко почивка че съм доста уморена . Довечара хубаво филмче с сладурките .

^Честито и от мен. Още много много по толкова да сте заедно!

Някои хора ме убиват с малоумните си правописни грешки...Бива ли да напишеш дълъг с две а-та и к? -_-

Град
    София, България
    ПОЛУЧИХ СИ "СТУДЕНТСКАТА" шапка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кеееф!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ПОЛУЧИХ СИ "СТУДЕНТСКАТА" шапка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кеееф!
    Честито, честито.

Добре съм, днес беше много лек ден и изключително интересен. Жалко само че почнахме така да се разбираме, а ми остава още малко време тук. Нищо де, т`ва не значи че ще си загубим какъвто и да е контакт след това.

Ентусиазирано ми е, а има толкова неща да върша че не знам кое по - напред.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Изчистих си и ми е едно уютно и приятно..
    Научил съм си за петък, а утре ми е почивка, ситуацията е перфектна.
    Днес докато си вземах ход-дог видях един човек и ми стана много мило, защото макар и от 2 минутен разговор, видях, че все пак има на кого да разчитам!
    Направих си още една чистка на приятелите, останаха неколцина, ма поне са истински!
    Започнах да се спогаждам с колегите от университета, оказа се, че са ебахти пичуЕте.. Няма такива простаци..
    И си имам нея. Толкова ми е щастливо с нея, толкова е мила, като чуя гласът й се разтапям, а смехът й е охх... ;3
    Прекрасница ми е! Мрън-мрън, супер невероятно прекрасно щастлив съм!!!
    Всичко ми е на 6, а с нейната усмивка на 7!!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

JustaLittleKid
    Guest
    Мрън.
    Животът ми е скучен. Дори с нещата, които ми харесваха и които ми доставяха удоволствие, не ми се занимава.
    Трябва ми промяна, да се откъсна малко от това ежедневие.. и блаа-бла.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Честито, честито.

Добре съм, днес беше много лек ден и изключително интересен. Жалко само че почнахме така да се разбираме, а ми остава още малко време тук. Нищо де, т`ва не значи че ще си загубим какъвто и да е контакт след това.

Ентусиазирано ми е, а има толкова неща да върша че не знам кое по - напред.
    Честито, гледам, си взел решението
    Само напред и нагоре ти пожелавам.

На мен ми е малко мързеливичко, а хич не трябва да е така. Да се хващам да го опуквам тва счетоводство, че... аман вече. Влизам в серия, почти не мисля за това колко много имам нужда от почивка и за всички неща, които планирам да набутам в един месец, като се прибера.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Чувствам се...натваааааааааааарен. Мразя да очакват от мен да постъпвам като възрастен в ситуации , които отбягвам. Нищо , продължавам напред , ако трябва вече....ще се стягам

Болно съм. Лекциите са си направо изтезание. Днес си купих купища вкусна храна и се освиних добре.
    Утре имам някакво животинско биоразнообразие от 7, а уж е първа лекция и трябва да отида, но се замислям дали да не си поспя. Ех, да можех да си стоя в къщи на топло.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Снощи 3 филма изгледах с моите сладурки и 3 те филма бяха що годе добри
    Днеска денят ще е по лежарен защото от утре почваме с двуразови и триразовите. В Събота ми е състезанието и си стискам палци много искам да спечеля . Днес ще си почина малко по хубаво и по-късно фитнесче и разходка .

Супер фен Аватара на leadyflame
    Тъй мразя, когато ми се говори да няма с кого...

Град
    София, България
    Много разочарована.

Мега фен Аватара на pandabear

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Уникална!

Аз си намерих песен за свирене днес. <3 Ндам...Малко акордите са шитави, ама и без това от сума ти време се каня да ги науча.

Обичам да садвам хората...Ужасна съм. -_-

А той ми е прекрасен..Ндам..Обичам разговорите с него..

I ♥ machoka Супер фен
    безразлично и заспало ми е
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Проспах си деня, даже и на лекции не отидох, не че съм пропуснала нещо де. Скучно ми е. Той работи прекалено много

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Като човек, който трябва да оправя багажи, но го мързи.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Уникална!
    Догодина идва в София и ще можете да й се насладите на живо.
    Welcome to the Jungle...

В някакво освинващо състояние съм. Добре че нямам кантар тук, че трябваше да се самоубия. Едно такова готино, петъчно ми е. Утре дано не ми помрачат настроението.
    Тъпият апартамент няма почти никаква изолация, а ми се пее. xD Съседите сигурно така или иначе ме мразят. Но пък съседката до мен си държи котката вързана с верига на балкона и животинчето мяука по цял ден. А съседът до мен издава невероятни звуци докато цъка някакви игри. Моят "Излел е Дельо Хайдутин" не трябва да ги уплаши!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Assassin's Creed Black Flag се оказа интересна, определено не е по-добре от 2рата, но става Поне утре няма да скучая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си