- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Преди време бях попадал чрез Google на разни статии, в който пишеше за алергиите на някои хора към някои видове плодове. Може и да е от това.
Иначе при мен.Когато си остана сам често ми е адски самотно. Когато има работа с баща ми често ми се струва,че съм някакво кученце на каишка, което само изпълнява разни чужди скимвания и прищевки без да има избор на друго. Сякаш поне за момента първото ми харесва с една идея в повече, но пък все си имам усещането,че до такава степен си тъпча на едно място,че все едно съм пробил дупка под краката си вече.
И на моменти продължавам силно да се чудя на онова толкова близко съвпадение на част от част (недовършена все още)от онзи мой сън. Какво трябва да означава? Означава ли нещо въобще? И на какви мисли трябва да ме отведеде? Та то дори и дрехите и бяха що годе подобен тип и цвят (бял) като тези от съня ми. А това,че все още не съм разбрал дали вдействителност е около 87ми-88ми набор, което си от всякъде възможно имайки предвид,че приятелката и беше 89ти набор, а съученичката ми 87ми и дали има нещо общо с буквата О допълва мистерията и любопитството ми. А в интерес на истината дори не си спомням и как изглеждаше в лице,защото не е като да се гледахме постоянно в лицата. Още едно съвпадение. И спирам дотук,че някой може да каже,че ми е прихлопала някоя дъсчица вече
Edit: Егати и доброто и напълно вярно гифче:
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-20-2013 на 10:30
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
харабежно...
Ебати тъпаците. Адски бясна съм. Бясна.
Водата изчезна..xD xD xD xD xD Again изцепка.![]()
Не трябваше да се разболявам точно сега, но карай. Поне ще имам повече време да науча за контролното по психология. Което бай дъ уей ще е уникално лесно, но все пак...
А той ми е прекрасен. Толкова ми е грижовно и милинко...![]()
2 години връзка, а имам чувството, че сме заедно цял живот. Хем си казвам "кога мина това време", хем ми се върти в главата "само две години ли, бе?" Казват повечето хора "един ден в годината не е специален повод да обичаш човек, ако го обичаш всеки ден ще ти е специален", ама, майка му стара, много ми е кеф, че имаме годишнина! И ще си подарим тейбъл топ игра, и ще си купим кофа KFC, което е повече от яко прекарване на "празника". ♥ Мър-з.
Обичайте се, хора. Има нужда от мнооого любов във вселената. И се обичайте истински. Желая на всеки да изпита това, което изпитвам аз.
^Честито и от мен. Още много много по толкова да сте заедно!
Някои хора ме убиват с малоумните си правописни грешки...Бива ли да напишеш дълъг с две а-та и к? -_-
ПОЛУЧИХ СИ "СТУДЕНТСКАТА" шапка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кеееф!
Честито, честито.
Добре съм, днес беше много лек ден и изключително интересен. Жалко само че почнахме така да се разбираме, а ми остава още малко време тук. Нищо де, т`ва не значи че ще си загубим какъвто и да е контакт след това.
Ентусиазирано ми е, а има толкова неща да върша че не знам кое по - напред.
Изчистих си и ми е едно уютно и приятно..
Научил съм си за петък, а утре ми е почивка, ситуацията е перфектна.
Днес докато си вземах ход-дог видях един човек и ми стана много мило, защото макар и от 2 минутен разговор, видях, че все пак има на кого да разчитам!
Направих си още една чистка на приятелите, останаха неколцина, ма поне са истински!
Започнах да се спогаждам с колегите от университета, оказа се, че са ебахти пичуЕте.. Няма такива простаци..
И си имам нея.Толкова ми е щастливо с нея, толкова е мила, като чуя гласът й се разтапям, а смехът й е охх... ;3
Прекрасница ми е! Мрън-мрън, супер невероятно прекрасно щастлив съм!!!
Всичко ми е на 6, а с нейната усмивка на 7!!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мрън.
Животът ми е скучен. Дори с нещата, които ми харесваха и които ми доставяха удоволствие, не ми се занимава.
Трябва ми промяна, да се откъсна малко от това ежедневие.. и блаа-бла.
Честито, гледам, си взел решението
Само напред и нагоре ти пожелавам.
На мен ми е малко мързеливичко, а хич не трябва да е така. Да се хващам да го опуквам тва счетоводство, че... аман вече. Влизам в серия, почти не мисля за това колко много имам нужда от почивка и за всички неща, които планирам да набутам в един месец, като се прибера.
Чувствам се...натваааааааааааарен. Мразя да очакват от мен да постъпвам като възрастен в ситуации , които отбягвам. Нищо , продължавам напред , ако трябва вече....ще се стягам
Болно съм. Лекциите са си направо изтезание. Днес си купих купища вкусна храна и се освиних добре.
Утре имам някакво животинско биоразнообразие от 7, а уж е първа лекция и трябва да отида, но се замислям дали да не си поспя. Ех, да можех да си стоя в къщи на топло.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Снощи 3 филма изгледах с моите сладурки и 3 те филма бяха що годе добри
Днеска денят ще е по лежарен защото от утре почваме с двуразови и триразовите. В Събота ми е състезанието и си стискам палци много искам да спечеля . Днес ще си почина малко по хубаво и по-късно фитнесче и разходка .
безразлично и заспало ми е
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Проспах си деня, даже и на лекции не отидох, не че съм пропуснала нещо де. Скучно ми е. Той работи прекалено много
В някакво освинващо състояние съм. Добре че нямам кантар тук, че трябваше да се самоубия. Едно такова готино, петъчно ми е. Утре дано не ми помрачат настроението.
Тъпият апартамент няма почти никаква изолация, а ми се пее. xD Съседите сигурно така или иначе ме мразят. Но пък съседката до мен си държи котката вързана с верига на балкона и животинчето мяука по цял ден. А съседът до мен издава невероятни звуци докато цъка някакви игри. Моят "Излел е Дельо Хайдутин" не трябва да ги уплаши!![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Assassin's Creed Black Flag се оказа интересна, определено не е по-добре от 2рата, но ставаПоне утре няма да скучая