- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Този ли имаш в предвид http://prodavalnik.com/2-70lv-balsam...izha-i34904809
че тая зима нещо съм се зарибила на вълна всевъзможни балсами за устни, имам таман 4 един от който не ползвам на velnea - голям боклук.
Този ли имаш в предвид http://prodavalnik.com/2-70lv-balsam...izha-i34904809
че тая зима нещо съм се зарибила на вълна всевъзможни балсами за устни, имам таман 4 един от който не ползвам на velnea - голям боклук.
Аз съм нежната грижа карамел, ама в бурканче. Страхотно е, но опаковката е абсурдна. Айде, че е нехигиенично малко се преживява, щото гледам да съм с чисти ръце, като си слагам, обаче ВИНАГИ ми влиза под ноктите!
Факт, ужасно е. Имат и под форма на стик, но само неароматизираната, а аз обичам да ми мирише на вкусно.
DragonLady да, точно този е стикът, има и в бурканчета с различни аромати. Имаа неароматизирана, шоколад, карамел, бадем, ванилия, вишна, кокос и сега най-новото ни попълнение е касис. 2,70лв?! Тая добре ли е?Съветвам да я вземаш веднага!
На мен по-малко от 3,90 с най-голямото намаление възможно представителско намаление не ми е излизала.
п.с. Значи сте против пазаруване от продавалник, така ли?
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-28-2013 на 05:44
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
какво мислите за козметиката на MUA?
поръчвал ли си е някой от сайта им?
доста е евтино..
^Бяха писали преди, че нещата са сравнително хубави, че са горе-долу на нивото на есенс и катрис, но че с поръчката от там са изхабили ужасно много нерви за чакане, обаждане и т.н.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аз пък не чета много положителни коментари и относно качеството, а доставките ги бъркат, пращат и дефектни
май няма да се набутвам![]()
^ Именно. Продуктите им не са ужасно качество предвид цената. Но всички правени в Китай и до един тествани върху животни. А обслужването им е под всякаква критика. Игнорираха ми писмата няколко пъти. Вярно че беше натоварено, но пък като пускат промоции да преценяват добре. Два пъти ми пратиха грешни продукти, накрая разни неща така и не си ги получих и ми върнаха парите за тях. Но поне месец се разправях с тъпите им служители.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мацки, помогнете ми с избора между тези двете
http://bg.strawberrynet.com/makeup/k...163186/#DETAIL
http://www.ivis.bg/bourjois-123-perf...%BD-p7981.html
Искам да си поръчам мостри на парфюми, за Ейвън ме ориентираха, кои са сладките аромати, но при Орифлейм как става номерът?
П.с. Джоли, ще ме намразиш, но rich moisture family cream на Ейвън е страааашно попадение.
Абе, хора, откъде си купувате якета/палта? :Д
Обиколих всички молове, нищо не харесах, само едно в H&M ми допадна, ама не е като да се влюбих в него. :Д Други магазини не съм обикаляла, ама не знам и къде.
Имам ситни пъпки (не са гнойни) по челото и не мога да ги изчистя с нищо. Като обрив е, седи си на едно равнище и няма махане. Познавам, когато пъпката е обикновенна, между тях ми излиза по някоя, но я почиствам и т.н. и се маха до 1-2 дни, а тези ми седят от 1 месец сигурно. Понякога са по-добре, на следващия ден пак са си същите. Писна ми от тях вече, моля ви помагайте.. . Не са гнойни, като обрив е някакси, може би и да са подкожни. Дали термалната вода на Авен ще ми помогне? Поръчах да ми я купят, но моля ви дайте още някакви предложения, че полудявам. И на бузите до носа имам няколко такива... Не е от непоносимост към някой продукт, защото не съм ги сменяла от лятото изобщо.
Знам, майка ми упорито ми обяснява, че ще минат и че просто е ,,раздразнена'' и вече съм и сериозно ядосана и преди малко и се развиках.. Някакви други предложения?
П.П. Положенито все още не е толкова лошо и се притеснявам да не стане по-зле..
Алергия към нещо? Не е задължително да е козметика.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Просто не мога да се сетя към какво.. Наистина.. Да пробвам ли с алергозан да пия или да се мажа?
няма да те намразя, ама аз лично не бих си намазала нещо, на което пише за лице и тяло
искаш сладки аромати ли? Сладникав-цветен или сладък на плодове?
Naive палто не се купува от мола , а от магазините за дамска мода, които си ги има от едно времев мола са : а) некачествени б)ужасно скъпи в)много тънки. Иначе са красиви, верно.
Btw ти изпразни ли си пощенската кутия, мамина?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ще го взема значи. То и аз се учудих, за цената, преди си го бях взела за 6 лева ... като беше хит това с карамела, беше някаква лимитирана серия тогава за Коледа. Пък и 3 лева къде не си дал.
Иначе за продавалника аз лично съм много доволна от него. Обикновено пазарувам от хора от моя град, чрез лична среща, даже тея дни ще си вземам едни четки за грим от потребител на сайта.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аз палта от Манго си вземах и си бяха прекрасни, но бяха прекалено скъпи, пък и вече няма, освен от сайта, и якета /късички палта/ пак като цяло от там съм вземала и съм доста доволна, но аз и не търся много дебели материи, защото ми е неприятно
от Орсей съм вземала преди доста време и пак бях доволна, даже още го слагам понякога, макар да е на 4+ години
якета от БАС /сега ТруРайдърс/ и ЛитълБиг - спортни и много по-дебели и топли от палто, но не ги и слагам като цяло, ако не се ходи на планина
а ванилията на Орифлейм не мирише на ванилия, на сладолед си мирише, супер е, но ми е ужасно - доста мазничко идва, използвам само вкъщи след баня на дебел слой за устните /след някакво ексфолиране, с четка за червило/
А един въпрос - не се лакирам от мнооого отдавна, реших да взема един черен матов лак, супер като издържливост, но на 1-2 дена започна да изглежда като нормален, това окей ли е, или да търся друга марка /този е някакъв Голден Роуз, само от него намерих черен/
Последно редактирано от AliceSw : 11-28-2013 на 22:23
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз имам матов, но е на някаква "гаражна марка" и съм забелязала абсолютно същото.
За продавалника много зависи от обявата и продавача. НО адски дразни да гледам неща от Алиекспрес с една надценка от сорта на чанта за 6$ тук да я предлагат за 30 лева.