Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
Аз изпитвам желание да си напиша думата "ДОВЕРИЕ" на челото и да се снимам и само това да пускам.
Кое няма последствие върху връзката - предаденото доверие? Добре. Разликата между действителностите преди и след изневярата е,че в едната всичко си е наред, а в другата всичко си е наред и мъжа ти крие от теб нещо толкова важно.
Не знам, хора, наистина ли ги вярвате тези неща... Подценявате важността на искрените взаимоотношения. Тогава когато нищо не криеш от другия и той не крие нищо от теб, може да говорите за всичко и не си спестявате дори най-малки подробности, да не говорим за цели преживявания.
Искала после да се замисли. Хубаво :д
Аз такъв пост изписах, ти след 2 минути си го прочела и осмислила, че и отговорила. За мен това е индикатор, че не можеш да мислиш out of the box и да поставиш под съмнение собственото си разбиране, както аз направих, пишейки поста.

Лично аз не спестявам подробности, камо ли преживявания на приятеля си. Доколкото знам, той също (някакви подробности забравя, ама не мисля, че е фатално, че разбирам 2 дни по-късно, че в петък вечер е бил някъде си с приятел). Казвали сме си много обидни думи и горчиви приказки. Оценила съм искреността. И въпреки това се опитвам постоянно да си очупя мисленето. Което уж и ти правеше с тази тема. Дръжки.