.
Затворена тема
Страница 171 от 288 ПървиПърви ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 251 до 4 275 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Представи си за момент пък, че всъщност знаят какво искат?
    Изключено.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Добре съм. Изкарах си чудесна вечер. Имам страхотни колеги и приятели. Днес намерих перфектният подарък. Още малко и ще съм готова с коледното пазаруване.

Той е... прекрасен. Но ще трябва да охладя ситуацията малко. Посоката, в която са тръгнали нещата, не ми допада особено.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Ох, толкова непродуктивен ден ми е! Писна ми е от четене и концентрация часове наред! Искам почивка пък!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, толкова непродуктивен ден ми е! Писна ми е от четене и концентрация часове наред! Искам почивка пък!
    Бях на олимпиада, аз какво да кажа

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Замълчи по-добре
    Стани студент, пък ще си говорим за умора и недоспиване.
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Замълчи по-добре
    Стани студент, пък ще си говорим за умора и недоспиване.
    Колежке, т'ва е от ЕГН-то.. и от купоните..

Мен пък ми е супер яко и влюбено и ми харесва, как всеки един проблем бива разрешаван с разговори и даже не си викаме, много ми е миличка.. Обичам си я прекрасницата.. Пък и още малко остана и ще мога да я намачкам и да я нацелувам.. и и и .. ндам..
    Просто ми е перфектно с нея.. никога не съм се чувствал така.. ;3 чувствам я адски близка, разбира ме перфектно и и.. офф..
    Още мъничко... ;3
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Колежке, т'ва е от ЕГН-то.. и от купоните..

Мен пък ми е супер яко и влюбено и ми харесва, как всеки един проблем бива разрешаван с разговори и даже не си викаме, много ми е миличка.. Обичам си я прекрасницата.. Пък и още малко остана и ще мога да я намачкам и да я нацелувам.. и и и .. ндам..
    Просто ми е перфектно с нея.. никога не съм се чувствал така.. ;3 чувствам я адски близка, разбира ме перфектно и и.. офф..
    Още мъничко... ;3
    Поздрави на баба ти Потка.

Мега фен Аватара на babity
    Утре трябва да 'зема да седна да чета. Независимо каква ще ми е програмата.

Поиграх си с огъня. Много ми хареса. Но май не искам да се поддам повече, а на него толкова му се иска... След четвъртък трябва да взема да се възнаградя за хубавия семестър. Че после ще запразним и чак догодина. Само да измисля кой ще е.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Какво да ви кажа и аз.. ще си прекарам цяла нощ над учебниците в подготовка за колоквиума утре. Поне са само 40 страници този път.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на shmatarok
    С много смесени чувства съм.
    Много добре си прекарахме, концертът беше мега мега як, с тях също беше толкова готино да се видя... Но освен да се самосъжалявам, друго напоследък не правя.
    Поне приключих с лекциите официално и няма да се занимавам повече с глупости. Напазарувах и за Коледа, даже и на себе си купих подарък (естествено), интересно ми е да видя реакциите.

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Работа, работа, работа, един глупак (добре, де.. не е глупак), който за отрицателно време успя да ми размъти главата и недостатъчно време за учене. Чудно.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на Dagichka
    добре ми е, не искам да се оплаквам, тия два дни бяха повече от прекрасни ^^
    но просто искам да разбера защо тялото ми прави така, защото сега не стига, че едно ме боли, ами и гърлото пак се обажда и в рамките на 3 месеца започвам 4ти антибиотик, а така не ми се искаше! ://

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Като отворя тая тема и в главата ми изскача:

Иначе обичам сарми. <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Вчера изсипах флакон кола маска на пода, как ли го чистих после. Но го изчистих. Подът се боядиса леко в къна, но поне леко. Постелката в банята е жестоко къносана, добре че си е моя и беше евтина. Дори не съм доволна от къносването. Най-накрая реших какво да купя на приятеля ми и магазинът беше затворен. Освен това от опити да изчистя тигатите и тенднжерите сега имам мазоли от препарата. И не успях да ги изчистя като хората. Ноктите ми си заминаха геройски, а на всичкото отгоре само те си останаха сини. Понякога толкова много ми върви!
    И трябваше да уча за изпит, обаче сигурно ще остане за утре, нищо че пак имам куп неща да свърша. Както и една практика от 3 часа, която трябва и да подготвя предварително.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

За първи път просто да не ми пука за крайните оценки. Сигурно ще съм последната, която си ги проверява, всички мрънкат, че не могат да отворят сайта, на мен ми е все едно, дали днес или другата седмица, все едно и също ще пише, и все ще съм ок с резултата. А дъжда просто ми провали всички планове този уикенд, прекарахме повече от нормалноте време у нас и вече не ме свърта, същевременно нищо не ми се прави.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Допивам кафето и тръгвам към Кюстендил, хич не ми е добре..
    Имам нужда от усмивката й...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оф, искам още една татуировка!
    Искам да пия безбожно скъпо кафе в Старбъкс с префърцунено име от сорта на "карамел макиато" и да гледам бахъра навън докато ми е топличко. Искам да се гушкам на дивана и да гледам филмче. Искам да ме снимат. Искам да се излигавя и да прекарам цял ден в посещения при фризьор, маникюристка, масажистка... после да си направя нещо вкусно за ядене и да си чета, БОЖЕ, искам да чета нещо различно от 900 страници учебник и почти толкова слайдове! Гррр.

Още мъничко!
    Имам си и ваучерче за СПА за януари месец, ще си направим чудно уикендче с мъжо. Още само няколко дни докато айлякът официално започне!
    Ако мъжа ти поема дори половината сметки около теб...направо му съчувствам.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Изключено.
    Ами не е изключено. Ако наистина всички около теб не знаят какво искат не е зле да се вгледаш в себе си. Да не стане като в оня виц дето се обажда някакъв мъж на жена си да и каже да внимава,че по новините дават някакъв идиот дето кара в насрещното на магистралата, а тя му отговаря,че не бил един, а всички.

Иначе аз какво? Наскоро сънувах някакъв странен сън с една девойка дето проявяваше в известен период като се засичахме вид,че ме харесва,но впоследствие се отдръпна и даже и във фейса не ме добави като приятел.Дали просто искаше единият секс или причината е че напоследък живее повече в Италия не знам. В тоя сън беше и най-добрата и приятелка дето е в подобно положение, приятели сме във фейса,но никога не е показвала по специлано отношение към мен.То реално ние в реалността с нея сме се засичали съвсем замалко. Та в тоя сън бяха и двете. Нещо ми идваха на гости,нещо спаха при нас,но все едно се наблягаше на това, че с втората съм някак си по-близък в съня.Досега само един път бях сънувал другата.Интересното е че въпреки че изглежда как да го кажа...по свободолюбива, на моменти тече бъзика.Хей го на вече в една статия с по един коментар на ден си се бъзикаме от 11ти досега. Преди не ми отговаряше даже понякога, а напоследък освен,че го прави почти няма коментар дето да не ми хареса.Не че не го прави и с други коментари де,но леката промяна на отношението и ме кара да си мисля,че сякаш започва да ме чувства с времето по-близък.

Иначе пък и тя ми липсва,но не можем да се засечем нещо напоследък. Не мога да и се сърдя дори и да се поотдръпне леко. Разбирам я идеално. Може би до голяма степен и аз съм виновен.Все пак не съм част от реалното и обръжение.

Иначе така както са тръгнали да се заформят нещата май ще си прекарвам Нова година в нас си за пръв път от много години насам.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на 102
    Niakoitam става все по-зле. Не ми е забавен вече.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ако мъжа ти поема дори половината сметки около теб...направо му съчувствам.
    Знам, че се ебаваш, ама да си кажа, че съм тънкообидна на тая тема - мъжът ми не ми е такъв, съответно всичко, което поема, е половината сметка в ресторанта, когато отидем чат-пат

Добре ми е, продуктивна се чувствам. Само си дохапвам и заминавам да уча.

Утре заминавам на лагер в Италия . С моят дано скоро се видим
    Днеска имам само една трен довечара и ще използвам деня да си почина .

Болен........... Тъкмо си мислех, че и тази година ще се размина

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Утре заминавам на лагер в Италия .
    Къде в Италия?

Броя часовете!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мразя непредвидени разходи, мразя,мразя. Ама ще се се оправя, кво да правя...
    maDamn

Днес ми е едно такова странно хубаво.
    Отидох до пощата, интервюто с моя отговорних мина и даже ме похвалиха за взетите изпити. Още един отбелязан взет изпит по биоразнообразие. Подготвих си практиката за тази вечер. Сега хапвам набързо един обяд и се заемам с материала за изпита по геология утре.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Днеска е посланническият прием и всичко е мазало! Да минава по-бързо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си