- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре съм. Изкарах си чудесна вечер. Имам страхотни колеги и приятели. Днес намерих перфектният подарък. Още малко и ще съм готова с коледното пазаруване.
Той е... прекрасен. Но ще трябва да охладя ситуацията малко. Посоката, в която са тръгнали нещата, не ми допада особено.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ох, толкова непродуктивен ден ми е! Писна ми е от четене и концентрация часове наред! Искам почивка пък!
Замълчи по-добре
Стани студент, пък ще си говорим за умора и недоспиване.
maDamn
Колежке, т'ва е от ЕГН-то.. и от купоните..
Мен пък ми е супер яко и влюбено и ми харесва, как всеки един проблем бива разрешаван с разговори и даже не си викаме, много ми е миличка.. Обичам си я прекрасницата..Пък и още малко остана и ще мога да я намачкам и да я нацелувам.. и и и .. ндам..
![]()
Просто ми е перфектно с нея.. никога не съм се чувствал така.. ;3 чувствам я адски близка, разбира ме перфектно и и.. офф..
Още мъничко... ;3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Утре трябва да 'зема да седна да чета. Независимо каква ще ми е програмата.
Поиграх си с огъня. Много ми хареса. Но май не искам да се поддам повече, а на него толкова му се иска... След четвъртък трябва да взема да се възнаградя за хубавия семестър. Че после ще запразним и чак догодина. Само да измисля кой ще е.
Какво да ви кажа и аз.. ще си прекарам цяла нощ над учебниците в подготовка за колоквиума утре. Поне са само 40 страници този път.![]()
You are broken, I can fix you...
С много смесени чувства съм.
Много добре си прекарахме, концертът беше мега мега як, с тях също беше толкова готино да се видя... Но освен да се самосъжалявам, друго напоследък не правя.
Поне приключих с лекциите официално и няма да се занимавам повече с глупости. Напазарувах и за Коледа, даже и на себе си купих подарък(естествено), интересно ми е да видя реакциите.
Работа, работа, работа, един глупак (добре, де.. не е глупак), който за отрицателно време успя да ми размъти главата и недостатъчно време за учене. Чудно.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
добре ми е, не искам да се оплаквам, тия два дни бяха повече от прекрасни ^^
но просто искам да разбера защо тялото ми прави така, защото сега не стига, че едно ме боли, ами и гърлото пак се обажда и в рамките на 3 месеца започвам 4ти антибиотик, а така не ми се искаше! ://
Вчера изсипах флакон кола маска на пода, как ли го чистих после. Но го изчистих. Подът се боядиса леко в къна, но поне леко. Постелката в банята е жестоко къносана, добре че си е моя и беше евтина. Дори не съм доволна от къносването. Най-накрая реших какво да купя на приятеля ми и магазинът беше затворен. Освен това от опити да изчистя тигатите и тенднжерите сега имам мазоли от препарата. И не успях да ги изчистя като хората. Ноктите ми си заминаха геройски, а на всичкото отгоре само те си останаха сини. Понякога толкова много ми върви!
И трябваше да уча за изпит, обаче сигурно ще остане за утре, нищо че пак имам куп неща да свърша. Както и една практика от 3 часа, която трябва и да подготвя предварително.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За първи път просто да не ми пука за крайните оценки. Сигурно ще съм последната, която си ги проверява, всички мрънкат, че не могат да отворят сайта, на мен ми е все едно, дали днес или другата седмица, все едно и също ще пише, и все ще съм ок с резултата. А дъжда просто ми провали всички планове този уикенд, прекарахме повече от нормалноте време у нас и вече не ме свърта, същевременно нищо не ми се прави.
Допивам кафето и тръгвам към Кюстендил, хич не ми е добре..
Имам нужда от усмивката й...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ако мъжа ти поема дори половината сметки около теб...направо му съчувствам.
Ами не е изключено. Ако наистина всички около теб не знаят какво искат не е зле да се вгледаш в себе си. Да не стане като в оня виц дето се обажда някакъв мъж на жена си да и каже да внимава,че по новините дават някакъв идиот дето кара в насрещното на магистралата, а тя му отговаря,че не бил един, а всички.
Иначе аз какво? Наскоро сънувах някакъв странен сън с една девойка дето проявяваше в известен период като се засичахме вид,че ме харесва,но впоследствие се отдръпна и даже и във фейса не ме добави като приятел.Дали просто искаше единият секс или причината е че напоследък живее повече в Италия не знам. В тоя сън беше и най-добрата и приятелка дето е в подобно положение, приятели сме във фейса,но никога не е показвала по специлано отношение към мен.То реално ние в реалността с нея сме се засичали съвсем замалко. Та в тоя сън бяха и двете. Нещо ми идваха на гости,нещо спаха при нас,но все едно се наблягаше на това, че с втората съм някак си по-близък в съня.Досега само един път бях сънувал другата.Интересното е че въпреки че изглежда как да го кажа...по свободолюбива, на моменти тече бъзика.Хей го на вече в една статия с по един коментар на ден си се бъзикаме от 11ти досега. Преди не ми отговаряше даже понякога, а напоследък освен,че го прави почти няма коментар дето да не ми хареса.Не че не го прави и с други коментари де,но леката промяна на отношението и ме кара да си мисля,че сякаш започва да ме чувства с времето по-близък.
Иначе пък и тя ми липсва,но не можем да се засечем нещо напоследък. Не мога да и се сърдя дори и да се поотдръпне леко. Разбирам я идеално. Може би до голяма степен и аз съм виновен.Все пак не съм част от реалното и обръжение.
Иначе така както са тръгнали да се заформят нещата май ще си прекарвам Нова година в нас си за пръв път от много години насам.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Утре заминавам на лагер в Италия . С моят дано скоро се видим
Днеска имам само една трен довечара и ще използвам деня да си почина .
Болен...........Тъкмо си мислех, че и тази година ще се размина
![]()
Мразя непредвидени разходи, мразя,мразя. Ама ще се се оправя, кво да правя...
maDamn
Днес ми е едно такова странно хубаво.
Отидох до пощата, интервюто с моя отговорних мина и даже ме похвалиха за взетите изпити. Още един отбелязан взет изпит по биоразнообразие. Подготвих си практиката за тази вечер. Сега хапвам набързо един обяд и се заемам с материала за изпита по геология утре.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Днеска е посланническият прием и всичко е мазало! Да минава по-бързо.