- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
За година време би трябвало да си наясно дали е проблем.
еми при мене е същото,неска хоидих на лекар ...утре в 9 на гладно
Преди да решите да лягате под ножа, четете това. http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D0%B2%D0%B0!
Аз мога да ви кажа, че имах доста сериозна фимоза, а сега проблема е почти нулев. Решението на проблема се нарича митоза, или деление на клетките. Безкръвно, дори родителите ви не трябва да знаят. Само гледайте ако си купите Бетаметазон 0.05% да не го ползвате продължително, примерно 2 седмици най-много.
Последно редактирано от mcfe : 11-29-2013 на 05:35
Когато бях на 16 именно така си реших проблема , без да съм ползвал интернет - щото нямаше . Имаше само Правец 8 .
Но след много години се обрязах , защото препуциумът ми в следствие на упражнения и впоследствие на игра стана малко дълъг л Да не говорим , че постоянната влага на това място не е приятна.
Всеки има право на избор.
Здравейте преди около една година се оперирах от фимоза това беше едно от най гадните преживявания в живота ми едно от отвратителното отношение във болницата като към куче друго от деликатната операция и накрая от отвратителния вид на пениса ми искам да попитам някой може ли да ми каже това може ли да се поправи
Зависи какво точно му е отвратителното. Опиши го. Ако е частично - може , ако е пълно - може , ако е неравно - т.е. от едната страна има повече кожа , от другата не - може и т.н.
да от едната страна е направено по един начин от другата по друг начин и от ляво ми се струва че е повече кожата и е направено по грозен начин и отгоре стърчи едно малко парче кожа
а като цяло има ли свободна кожа или е изпъната?
В гугъл напиши UNEVEN CIRCUMCISION ще видиш фотоси .Можеш да ми пратиш линк към снимка , която е приблизителна с твоето положение.
Здравейте
Прочетох доста коментари и мисля, че имам фимоза.
Стесняване и цепене на кожата около главичката, това е моят проблем. Аз съм на 22 и проблема го има от приблизително, седмица, моля ви помагайте не знам какво да правя.
Бих отишъл на лекар, но за сега няма как да стане,защото съм в чужбина и със езика не се справям много добре.
Пичове и на мен ми дадоха тая диагноза въпроса ми е дали се плаща за нещо вас караха ли ви, за конци упойка ?
Преди да се обрежете, защо не пробвате това? http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D0%B2%D0%B0
Здрасти, имам едно питане. След обрязване нормално ли е да е залепнала кожата (това, което е останало след изрязването) за самия пенис или трябва да се движи свободно? Операцията мина преди доста време (2-3 месеца).
Формулирай по-точно въпроса - залепнала? Какво имаш в предвид с това?
Имам предвид, че не се движи свободно.
Моля ако някой може да ми помогне да отговори.Значи аз мога да си го забелвам когато не е надървен но, когато е надървен имам проблем имам нещо като ципа зад главичката и ми пречи да го забеля до долу иначе мога до главичката и като почна по надолу и започва да ми опъва главичката.Ако някои може да ми помогне моля да отговори.Не искам да ходя да лекар. Благодаря Предварително!
Последно редактирано от Nikolai22 : 01-02-2014 на 20:07
След като не получих от никой отговор, реших да отида на доктор. В интернет намерих това за лазерната операция http://www.youtube.com/watch?v=IphZowGlwmY и отидох при този др Василев да видя за какво става въпрос и се оказа късо гемче.
Бая бях притеснен преди операцията, но всичко свърши за 10 минути и въобще не усетих нищо и сега след като зарастна няма никакви ядове.
Последно редактирано от Pecko : 01-10-2014 на 15:36
Привет момчета. Опериран съм от късо гемче и фимоза(чрез цепване на кожата), но при ерекция не мога да заголя след главичката. Това проблем ли е или би ли представлявало по време на секс? Въпреки операцията от късо гемче имам съмнения, че доктора не си е свършил правилно работата, защото в нормално състояние когато го заголя до край(което не представлява проблем) главичката се навежда надолу - както е при късото гемче.
Последно редактирано от sofianeca_kilara : 01-11-2014 на 10:54
невъзможността на пениса да се заголи след главичката при ерекция, може ли да се компенсира с ползването на презерватив? (така да се каже "да влиза до край")
Последно редактирано от sofianeca_kilara : 01-11-2014 на 10:54
Здравейте!На 16 съм,почти 17.Имам си приятелка от няколко месеца и скоро ще правим секс.Мисля,че имам проблем с френелума,прекалено е къс и не мога да дърпам кожата докрай при ерекция,но може и да греша.Възможно ли е да реша този проблем с опъване на кожата,и така да се поотпусне?Въпреки това ще използвам презерватив при секса,затова ме интересува,дали има някаква опасност от скъсване.Не ми предлагайте да се консултирам с лекар,защото на този етап,това е невъзможно без знанието на родителите ми,а аз не искам да ги притеснявам излишно,защото може и да греша,както казах.
Реско,доколкото разбрах от написаното от теб,ти си имал същият проблем,но когато си правел секс с презерватив,не си имал оплакване и не те е боляло!?Доста време ли си карал така?Ако може да ми отговориш и на още един въпрос,ще съм ти благодарен много!Този др. Василев,в София ли му е кабинетът,за какви пари става дума и трябва ли някакво предварително направление от лекар,или директно при него си отишъл?
Ами аз нямах постояна приятелка и може би 2 години съм го правил няколко пъти, но беше с презерватив и не знаех, че имам проблем. После нещата станаха малко по-сериозни с една приятелка и когато пробвах без направо си ме заболя докато го вкарвах. Пробвах пак с презерватив и беше ок, но следващия път без - пак ме заболя и тогава реших да потърся в нета за какво говорим. А при доктора отидох с направление от личната. Малко се бях спекъл ама той си ме разпита, погледна, пипна и т.н. - много точен м/у другото и ми обясни, че често било така, защото презерватива намалявал дърпането върху гемчето и заради гела с който е намазан. Каза ми че мога да си карам така и няма нищо спешно. Понеже го питах ме предупреди ако правя анален да е с презерватив задължително, защото там е най-тясно и най-можело да се скъса само)) каза ми че операцията с лазер става най-добре и струва 200 лв., но можело и без лазер, а с ток за 100 лв., но аз си прецених, че само 1 пенис си имам и реших с лазер и да ти кажа много съм доволен. Супер бързо стана и нищо не усетих и след 30 мин си бях в къщи, само дето така яко се бях притеснил преди това. А сега дори почти не личи че е рязано там.
А иначе доктора е от София и си има и сайт и там му намерих телефона и му звъннах. Сега не знам ти като си на 16 как става, трябва май с вашите да си - аз съм на 21.
Определено пробвай с дърпане преди да се подложиш на манипулации, аз имах много жестока(в лошия смисъл) фимоза, а сега го заголвам и не съм лягал под ножа. Може да пробваш и с крема Дипрозон да ускориш нещата(при дърпане на френулума), обаче този крем крие рискове, и само и единствено като се запознаеш с тях, и ги приемеш го ползвай, иначе струва 5лв някъде.
Ако го вземеш, слагай МНОГО МАЛКО от него, наистина много малко. Поне два пъти по-малко от грахено зърно.
Последно редактирано от mcfe : 01-12-2014 на 10:02