- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Да ти кажа и моят понякога така се тръшка и спи и не ми обръща внимание дори като го викам. Да не би да е било нещо такова?
И така, паниката в мен замина, чувствам се добре вече, предадох най-гадната курсова в живота си, която се оказа елементарна, щом реших да я правя в лабораторията, както си му е реда, а не на моя лаптоп вкъщи.Толкова похабени нерви и половин кило тегло загубено от стреса, напразно. Накрая чак забравих да си напиша коментарите.
Ама нейсе, по-голямата част от кода е там.
Трябва да свърши работа.
Не знам дали трябва да ми пука, така или иначе получих специално писмо и ако реша да приема предложението няма да има особено значение какво съм изкарала на курсовите тая година.
А сега... още Спартак и нани-на. :Д
Вчерашните тренировки минаха доста добре
Проекта върви страхотно и се надявам да продължава все така . Убедена съм че мястото ще се получи страхотно .
Шибан, гаден, недъгав стафилокок, надя'ам се Т-лимфоцитите ми да те добарат, колкото и дълбоко да си се скрил и да ти пукна гъза от ебане, без смазка!!!
Тече ми гной отвсякъде. Постоянно имам темепература и ме боли дробчето като си поемам по-дълбоко въздух... И с'а тия лекарства ще ми пречат на пиенето.
Бахти случайността днеска. Любопитно ми стана, столкнах, но нямаше нищо и т'ва е супер.
Тря'а да оздравея, че има мръвки, 'дето чакат.
Цяла сутрин премятах палачинки (та чак до обяд), а сега една палачинка не е останала...
Добре поне, че се наех днес да наготвя като жена на мъжа си.Въпреки че храна пак няма да остане за утре.
Никога не съм предполагала, че една котка и едно куче ще ядат толкова, колкото ядем и ние двамата. Вместо да готвя за двама, готвя за четирима.
Явно майсторя по-вкусни работи от производителите на котешка и кучешка храна, защото гранулите си седят в купите вече от няколко дни...![]()
Днес беше изключително безсмислен ден.
Holly, днес поне 3-4 приятелки ми казаха, че зайчетата им са болни..Дано се оправи..Стискам палци всичко да е наред..Всъщност на всички ви.
На мен мама ми изкара акъла..Да се прибереш вкъщи и секунди след това да припадне пред очите ти...И то от едната глупост..Разбирам я, не иска да ме дразни, ама това нейното минава всякакви граници..Организмът ми има нужда да се пречисти..МОЯТ, НЕ НЕЙНИЯТ...Много много се изплаших..А като ми каза "Сутринта четох в хороскопа на Козирог, че има голям шанс да стане нещастен случай и затова ти казвах да се пазиш"...Настръхнах..Цял ден за това е мислила горката...Трябва да я държим под око следващите няколко дни...
Прекрасен семинар, адски полезно и висококачествено събитие. Обичам си университета.![]()
Променил съм се до неузнаваемост , мамка му. Съвсем друг тип неща могат да ме изкарат от релси вече. Съвсем нормално приемам хората , които ми се качват на главата , да обират пешкира , независимо дали е станало неволно.Баща ми казваше , че само дребните риби си позволяват да избухват на обществени места , ама не търпя каквото и да е лошо отношение , независимо от кого е то. Тъпаците смятат , че го правят за 5ти път само защотото съм си наумил нещо , но нейсе. Айде още 5 пъти да го направят , за да се научат. Дано седмицата без заплата да ги освести , че нещата ще станат както искам аз.
Напоследък всичко е много объркано, както и аз..
Вече се възстанових а и добре ми се отразява тази едноседмичната почивка![]()
Мисля да си лакирам ноктите и вероятно ще погледам нещичко докато той свърши работа и дойде до нас да разглеждаме спални комплекти. Предполагам, че трябва вече да е разбрал, че дори и още да не живеем заедно, аз ще избера мебелите за стаята му. Вече даже съм си набелязала спален комплект и мисля, че ще е съгласен, понеже е включен и матрака.
Живей за мига!
Маги, мерси <3
Днес се учудвам как си чух алармата и как станах съвсем навреме, за да отида на работа. Нови колеги, жалко че едната и утре ще е там. Ужасно дразнещо, арогантно, с някакво изкривено, разбирано само от нея, чувство за хумор..
След малко мисля да си тегля един душ, цигарка-две и ще пускам сериала да заспивам, че ми промениха смяната и съм от 8, та ако искам да успея да стана в 6,30 трябва да се постарая да съм легнала и заспала до 11,30 максимум.
В някакво свръх чувствително състояние съм, което като цяло ми се случва рядко. Искам да ми говори за радиобиология. Да се свия на леглото, да му гледам огромните сини очи и да слушам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ах нацакали са ме с един хард, лоша работа сега ще трябва да давам 200лв, мразя непредвидени разходи.
Boulevard Of Broken Dreams
Болят ме гърди, гръб и бедра. Трябва ми малко почивка. Днес реших да изпия една бира на центъра и се оказа, че имало доста нови нещица там. Трябва да излизам по-често към тази част на града. Интересното беше, че беше супер пусто. Нямаше жив човек...
Още ми е меланхолично. Но днес се смях толкова много ;д "Северна Корея изпревари всички държави, прати човек до Слънцето само за 18 часа"Ох, тези корейци...
А пък аз се влюбих. Пак.
Боли ме, нищо не мога да правя с тая ръка, а как ще пиша по изпитите не знам.
Иначе успешно върви подготовката, успоредно с времето, смогнах с ЕМ, дано никога повече не ми се налага да се занимавам с тоя предмет. И спорта ми завери, да е жива и здрава преподавателката!
Обичам си го много, толкова е грижовен, толкова е добър! <333333
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
По-добре от вчера, ако изключим факта, че тия противокашличните така ме напъват, че чак на повръщане обръща. 'Ма аз си знам, че то е моментно, след малко ще мине пристъпа.
Тря'а да уча, а ми е толкова мързеливо едно. Сигурно чак следобеда ще се наканя да чета, ако изобщо стане днеска. Може би мога да си позволя ден лентяйство след взетите тежки изпити? Ще го мисля...
Тоя малчо снощи ме шашардиса, ня'а да се откаже. След 5 дни, може и да извади късмет...
Тая пък... зак'во ме напъва толкова? Иначе си вярва много, грам не си вижда гредата в собственото око, ама аз съм с големите проблеми. Ще има сиктири скоро.
Пак математиката подхванах.
Ще видим колко ще разберем от нея до края на деня.
Сетих се и аз да го подкарвам на учене в последната седмица от първия срок.
Като гледам какви оценки изкарвам без да уча, ако започна да уча само 6-ици ще имам...Мързела е голямо нещо обаче..Любовта също.
Трябва да взема да се стегна малко..Сега отивам на китара, връщам се и се захващам с психологията..Математиката също трябва да бъде подхваната..
Първия срок оценките са малко ниски, но нека втория поне да не са..Трябва да си организирам времето..