- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ооо, ще умра от болки! Проклетия.
Интересни неща се случват. Надявам се да се развият положително.![]()
You are broken, I can fix you...
Трябва да се пренастроя, надявам се и начина скоро намеря.
Важното е, че се намерих !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
“Here is your flaw, Shaitan, Lord of the Dark, Lord of Envy, Lord of Nothing, here is why you fail. It was not about me. It’s never been about me.”
It was about a woman, torn and beaten down, cast from her throne and made a puppet. A woman who had crawled when she had to. That woman still fought.
It was about a man that love repeatedly forsook. A man who found relevance in a world that others would have let pass them by. A man who remembered stories and who took fool boys under his wing when the smarter move would have been to keep on walking. That man still fought.
It was about a woman with a secret, a hope for the future. A woman who had hunted the truth before others could. A woman who had given her live, then had it returned. That woman still fought.
It was about a man whose family was taken from him, but who stood tall in his sorrow and protected those he could.
It was about a woman who refused to believe that she could not help, could not heal those who had been harmed.
It was about a hero who insisted with every breath that he was anything but a hero.
It was about a woman who would not bend her back while she was beaten, and who shown with a light for all who watched, including Rand.
It was about them all."
Тази книга...
мхм, дори good will hunting бие по простотия така като гледам.Тази книга...
В прекрасно настроение съм. Очевидно.
Оф, ай да почва мача, че ми е скучно :thumbsdown:
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Кой мач, кой мач?
Скоро май ще бъда изгонена от стаята. Кучинка ми шиба бясно възглавницата, а Дебелият Трът не може да ми докопа кутията със салфетки. Ще им напра'а мечка, не мога!![]()
Уморено, убито, болно, гадно, противно, не-можещо-да-си-намери-място. Тъмблърско. Искам тъмнина и тишина, сама с ужасните си, плашещи, гадни, смотани мисли. Само не знам как така скокнаха в главата ми, ебати. Успокоявам се с това, че нещата са точно така, както са ми изгодни.
Някакъв искрящ непукизъм излиза от душата ми, че чак ми се приспива..
Брррр, пред менструално, адски нервно и много дразнещо от всичко.
Юнайтед - Кардиф. Искам да видя Мата титуляр !![]()
Оф, не ми се занимава с тъпите финанси.
Поне да бяха интересни.. Или да схващах нещо, щеше да е яко.
Уж било лесно.. Кое му е лесното да гледаш некви формули и да се чудиш това ся откъде, подяволите, цъфна?!?!?
Както и да е, ще го взема този път, поне чета повече от предния.
Иначе съм окей, оздравях, оправих си бъкиите с откраднатите документи, сега остава само графика да си наредя и всичко ще е тип-топ.
Труп.
Искам никой да не ме занимава с нищо.
Аз пък какво се правя на добра и се връзвам...
http://i814.photobucket.com/albums/z...psf88c4915.jpg
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Въй пръснахме ги, мно'о се кефя !
Ама съм гига потресен как успях да изпуша 2 кутии цигари за един ден, Б-О-Л-Е-Н !!! Свършиха ми цигарите, ПОЛОДИАХ !
Бахти тъпата мърша, изпих почти два литра вино. Преди малко ревах кат' куче.
Благодаря!![]()
Имам 4 години, но не пречи да си избирам университети и специалности. След тази година се стягам здраво.
Просто искам да се махна оттук.
щастлив