- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Майната му на него. Като си изпуска срока за кандидатстване да се оправя сам.
Пък аз май ще се изнасям на по-яка и по-евтина квартира с две мацки. Досега плащах някакви шокиращи сметки, обаче ми писна, особено пък, ако той няма да дойде да се прецаквам втора година е тъпо.
Твърде уморена съм, за да го мисля точно сега и да ми пука.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Чувствам се добре - свежа, наспана, в добро настроение. 2 и 30 минава, а аз съм будна, което до сега в събота не се беше случвало.![]()
Двамата получиха работите - радвам се и за нея, и за него, сега остава да се присъединя в тийма на работещите, че останах самичка да си кукувам вкъщи иначе.
Вчера беше забавно, хаха, физиономията му беше безценна, както и изчервяването му, не съм сигурна дали съм го виждала друг път изчервенНо така му се пада, няма само мен да засрамва :Д
Хуууууубаво ми е. Много. Ай, ай. <3
Свободна съм!! Това исках , йееееееееееееееее , трябваше малко по-рано да се случи, но по-добре късно, отколкото още по-късно :)) Разплаках се от щастие, това не ми се беше случвало, всичко си е струвало.
Сега почвам на ново,на чисто, с много полезни поуки, които научих след всяка грешка направена този семестър.
Почвам с тренировките за брутално яко тяло ;д Най-сетне, чакам този миг дълго, че не се търпях вече - тъжна, постоянно ядяща всичко каквото ми падне, самосъжаляваща се... ненене това не бях аз, сега ще сии дойде истинската![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Мно'о мразя говнарски истории! Не може да стане някак по средата, тря'а някой стабилно да се е качил на главата на другия. Пфф! Не искам да вземам страна, макар да разбирам единия много повече, отколкото другия. Пак върху мен ще легне, ама не ме ебе. Ще го мисля по-нататък. Не, не, не, не. Т'ва са цигански истории, майна!
Ня'а да го видя довечера. (whew)
Прогресив хаус, дъбстеп, фънк...;3 Чувствам се страхотно..;3
Доволна и уморена...ПОЧИВКА !Йес,хубаво ми е.
maDamn
Тия графи просто ми ебават майката... Чета едно изречение по 5 пъти, за да зацепя за какво става дума. Е, сага поне си почивам малко и ям палачинки и пия какао. ^^ После ще им мисля пак, не може да са толкова трудни за разбиране. Надъхала съм се, ако не за мен, заради тъпата учителка. Как е възможно да е доволна когато се дъня и нагло-нагло дори да не се старае да го скрие... Все пък нейното училище представям. -.-
Чувствам се доста добре.Май най-накрая с баща ми отношенията ни тръгнаха в добра посока.Хах, майка няма да е много щастлива, че бащата ме нави да си направя татуировка на целия гръб и ръката. :Д
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Явно цялото напрежение се излива сега...чувствам се смачкана. Защо по дяволите винаги аз трябва да правя всичко за останали , да съм силната и да понасям всичко.Искам да се нарева като нормалните хора, искам малко аз да съм важна в картинката...искам да обичам, искам някой да ме обича...
Преебано се чувствам в момента.
Просто исках да си го излея някъде.
maDamn
granger, hug! и горе главата
Направих грешка, звъннах му. Ей, деба, мразя се, че съм такава, ама трябва да си простя. Не съм му казала, че ми липсва или че го обичам, просто гррр. Не се сдържах. Ма нищо де. Чувствам се прекрасно в момента. :Д Обнадеждена. ЩЕ намеря човек, който ми подхожда и ме оценява. Дотогава: има сума ти книги, сериали, новини, изпити, приятели, места, слънчеви дни... хоуп хоуп хоуп.
Благодаря
Не знам защо на някой като му горчи животеца,трябва да се опита и моя да вгорчи...
maDamn
0-5
Не го очаквах.
Дано поне утре канадците ме зарадват...
защо ми трябваше..? аз съм мазохистка. чувствам се малко гузно, защото днес не правих абсолютно нищо. имах планове да тичам, да уча... от друга страна май стана добре, защото си стоях на топло и след една ударна доза витамини се почувствах по-добре. дано не се разболея точно сега. не бива..
и добре де, как да го го тълкувам това внимание? то човек, ако не се интересува от теб, няма да се пъне да е постоянно в компанията ти и да те сталква толкова
Наспах се!!!!!
Хубаво ми е, майната му на гадното време,паметника на СА пак е украсен този път в подобаващи багри и с прекрасни надписи![]()
maDamn