- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
аре чезни, бе.
бахти нахалника.
никой не иска да общува с теб. отивай да се лекуваш![]()
Пфф, ок ми е, не се издъних, всичко е супер.
Да минава тая седмица по-бързо, че нещо не ми е до училище сега. Поне тест няма да правим.
Иска ми се да се върна и да си довърша разговора както сега ми харесва, ама вече късно. Само мога да се надявам да има още такива разговори.
Защо всички гледат само на повърхността, а не оценяват същността на хората. И не говоря за външния вид. Просто са си разменили по 2-3 думи и айде вече е ги кефят... Хората могат да те изненадат, ако им дадеш шанс.
Айде, да се върна малко на земята.Явно пак ще си карам сама тренировката. Пфф, в 19:00 след училище как се ходи на тренировка въобще, ама ще търпя и това е. Трябва да се организирам и да се разбера с треньора си.
Стига сте ми разваляли най-любимата тема в този форум. Децата в детската градина се държат по-адекватно от вас
Иначе ми е тооооооолкова хубаво днес U.S History 2 midterm - 95; ITech midterm - 98 сега си чакам само и перфектните чертежи да ми върнат2 години почти изкарах на пълна стипендия, няма да си позволя 3тата да я плащам от джоба си
липсва ми,мисля постоянно за него,но знам,че той иска
да съм добре и да си живея нормално и щастливо.
безлична се чувствам някак към тях,просто в хубавите моменти
са с мен ,но когато ми трябват никога ги няма ,не мога да
продължавам вечно така,но пък и не мога и да съм сама ...
защо трябва да са такива ,защо трябва с такива големи усилия
да получавам тяхното внимание и обич като не трябва да е така .
просто съм много разочарована,а не е като да не го очаквах ,искам истински хора до себе си.
няма да си кривя душата,не искам да ходят колкото и егоистично да звучи.
просто ми е леко тъжно как за някой правят компромиси,а за други не
Последно редактирано от weheartiit : 03-04-2014 на 20:01
Гушкаво и разнежено ми е. Размечтано и липсващо също.
)))) отдаде ми се добра възможност и победих! за себе си. а и принципно!
фйфиихи хифеирхфирихгиреигижйфхйк гхсргхкфхжнйфйейааайййхх бейби
В понеделник сме поне 150 човека в секретариата, който работи по точни един час на ден, защото комисията явно е работила с главите в задника и са объркали тотално оценките за семестъра.
Една работа да имат и да я свършат с краката си.
Не знам какво ми се прави.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Уморена, потна и миришеща на пор, ама пък доволна! И пак имам чувството, че не дадох всичко от себе си, а по едно време даже излязох, щото щях да пукна. Гр. Дразнещо е :д
Ще има ли ден или тема в която едни и същи хора да не се лигавят . Никой не е длъжен да ви чете простотиите .
Вълнувам се . Довечара тръгваме и дано се справя .
И аз така мисля ,ама на жената логиката...е,логика е силно казано - че тя е стара и трябва да я слушаме за всичко.как може синът ти да живее от повече от година с някой,който не познава от вчера,да е вече на 25,да работи и да се изхранва сам и ти да смяташ че е още рано?!И това че е стара значи да й се подчиняваме на всички прищевки, т.е. сватбата да е както тя каже.Ако не е значи аз съм сатаната,семейството ми са неблагодарни селяни,а синът й е с промит мозък от нас.Немам думи просто!Толкова съм й бясна.И имам чувството че с нейната мелодрама и рев ще настрой и него срещу нас.Но аз хиляди пъти съм му казала вече-ще поддържам добрия тон с нея заради него,защото не искам да му се налага да избира между мен и нея.Но тая жена повече уважение и признание от мен няма да получи.Уважението се дава според заслугите,не според ЕГН-то.
^Cloud9, те не те ли натискаха да забременяваш, пък сега не искат сватба?
Съчувствам ти, че са такива скапани отношенията в семейството му. Моето мнение обаче е, че мъжът ти носи отговорността да не позволява това да ви вгорчава сватбата (връзката?) и настроението ти. Защо не се разберете да изолирате родителите му от сватбата - просто да получат една покана и толкова?
ESL !!!
Трябва да се измъкна от леглото и да почна да пиша по нещо, а ми е толкова уютно и удобно! Грехота ще да е да го напусна.
Ок, днеска трябва да приключа с работата възможно най-бързо, за да мога да се прибера по-рано и да си преведа най-накрая постовете, щото това е вече несериозна работа. 6 down, 39 to go... Ужас, кога съм успяла да кача 45 рецепти?! Лесно й е на другата девойка с нейните 16Дано тя поне си ги е превела вече.
И дано котката не направи някоя беля, докато не сме вкъщи, че от сутринта се е развилняла...
След точно един месец по това време ще трябва да си стягам багажа!! Нямам търпениееее!
(уф, забила ми се е в главата една мега идиотска песен от една още по-идиотска реклама на един местен супермаркет. Зупагайл, какво да ви кажа.)
Оф, примирих се...
Майната му на всичко
Искам спокойствие, искам малко временце за мен. Ще си угодя с някой друг мач, ще повикам, ще се позабавлявам с приятели и всичко ще е като преди.
maDamn
Те са по-зле и от фурнаджийска лопата. Родителите ми са напълно изолирани от сватбата-те само плащат и ми определят бюджета.С другото се оправяме ние и се справяхме перфектно.Но тя започна да се меси.Реши тя да прави парашутчетата при положение че аз вече съм ги поръчаба и кумата ги е купила.Купи уиски при положение че не сме се разбирали да има усики и някакви бонбонки от по 2 стотинки понеже при тях се хвърляло такива неща заедно с парашутчетата.първо той й обясни,после аз съвсем спокойно й обясних че аз съм се погрижила за всичко и сега сме направили двойна работа и сме харчили пари за глупости вместо да идат за нещо,от което се нуждаем.Първо прие всичко много добре,съгласи се да пита вече преди да купи.на следващя ден звъни на годеника ми и му реве че аз съм я отрязала на сватбата,изолирала съм я била,не стига че живеем далече,а и не й давам думата.затраях си.По принцип само се оплакват че моите родители ни се бъркат в нашите работи /разбирайте купиха ни апартамент и го обзаведоха + ни помагат с чистене,ремонт и т.н. не ги е срам значи/ и как аз се държа добре с мойте,но зле с неговите.Сега смрънкаха света че нашите не се месят в решенията за сватбата!!!Нема угодия.И това не е всичко.когато годеникът ми ме защити пред тях и им обясни че те не могат да решават нашата сватба каква да е се изкара коза стара съм и умирам /вярно че имаше проблеми с кръвното и вярно че не е първа младост,ама моля ви се..../ и така ни запушва устите.Каквото и да направим е грешно от сега нататък. Подарихме им една иконка /бяхме на екскурзия миналия месец/ и всичко беше наред,но вчера се нацупи че не сме купили нищо на брат му.Е да му се нема тая икона не я взехме да я пази само нея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И усещам как започва да настройва годеника ми срещу родителите ми и това вече ми идва в повече.Идва 8-ми март и той пак ще ме накара да се обадя,но не искам.Идва и именния й ден и ще трябва да им ходим на гости,а при мисълта побеснявам още повече.решила съм да съм навън с кумата през цялото време ,само да вечерям и да измисля че ми е лошо и да си се кача да спя уж.От мен повече добрини да не очакват!Ох дълго стана,но много ми тежи.Не искам да го казвам на мама понеже и тя ще побеснее и сватбата от купон ще стане война.
от мнооого отдавна не ми се е случвало да се прибера навреме. днес ще спя, но трябва да си сложа аларма за ски бягането. едно по едно нещата си идват на място. направила съм си повечето оценки и почти всички са отлични. заслужено мога да си почина поне седмица. така ще имам време да обърна по-сериозно внимание на изпита, макар че никак не ме е страх. това е нещо ново за мен.
Първата ми среща с труп. Не беше страшно, само непоносимата смрад не можах да изтърпя.
Ох, да приключва по-бързичко тая скапана седмица. Притеснена съм, че няма да успея да се справя. Искам да се справя. Малко късмет няма да е излишен.
You are broken, I can fix you...
някаква депресия ме е подгонила , но се старая да бягам бързо.