- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Струва ли си?? Чудя се какво ме държи там, надявам се на нещо по-силно да връхлети.
Усещам жестока празнота .Нямам сила за нищо. Имам чувството че ще се побъркам без него .
Чувствам се много щастлива и спокойна.
Много щастливи случайности се насъбраха за сравнително кратко време. Предполагам тоя кеф ще ми излезе през носа после, но сега е още прекалено приятно, за да мисля за лоши неща.
Ставам по-добра по висша математика! Единствено графиките не схващам и някои по-трудни задачи ми се опъват, но имам още месец и кусур да се поправя.
Пийвам си кафето, разкрасявам се и излизам с момчето си.
И аз не знам вече,луда съм по него и това ме побърква от всякъде,а май само си хабя нервите
или съм скарана или не си говоря, или съм супер на далеко от всички хора, които обожавам !
как да се чувствам, страшно сама, изгубена.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Зле..зле.
Просто всичко е толкова...безсмислено.
не знам кога ще се науча и ще постигна най-накрая това да контролирам мислите и чувствата си.. да спра да завися от някви шибани хорица, които има-няма се сетят за мен.. чувствам се грозна отвън и отвътре, затлачена и ах..
искам да спя и да сънувам, да живея в съня, пък майната му на другото
как беше .. времето лекува.
а , и.. задрасквам още една сива седмица.
Последно редактирано от stynioo : 03-27-2014 на 18:24
Чудесно ^^ Реших да олигофренясам и си направих косата и брадата лилави...Утре бащата ще ми идва на гости.Чака го изненада![]()
Не ще е, не иска си казва зодията...тцтцтцтц....
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Сиво ми е. Липсва ми.
Искам да се заровя под завивките и да не си подавам носа навън през идните 3 дни.
А какво се очертава утре в офиса... Някой да ме гръмне.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Имах отвратително главоболие цял ден, но подремах сега и съм по-добре.
Не знам какво да очаквам то това пътуване,но дейм...нещо не го чувствам забавно,ама whateva
Поне ще видя адски много близки!
maDamn
It feels like I'm lying to him.
Все едно се представям за друг човек.
Чудя се какво си мисли.
И как ще реагира след това. Щото е неизбежно.
Мразя това.
за половин час ми прееба целия ден, нямам сила за него вече, не искам да се пробвам даже, нито да го контролирам, нито да му помагам, нито да сме постоянно заедно, нито да се чуваме, просто да ме остави да правя каквото реша
искам да се сгуша в някого, на когото му пука за мене и ми оставя усещане за сигурност, да помълча половин час и да заспя....или да се напия до смърт, да си споделя проблемите с половината свят и да ми мине, след това да спя 20 часа и да не помня нищо...и толкова, ама "майка казва, че съм само мечтател...и толкоз..."
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Още една седмица по-близо до целта. Просто нямам търпение да мине тая последна година и да се изнеса от вкъщи. КОПНЕЯ ЗА ТОЗИ МОМЕНТ, сънувам го, просто го искам по най-чистия и силен начин, по който може да се желае едно нещо. Искам да съм колкото може по-далеч, искам да ми е спокойно, за поне един миг да се чувствам сигурна в собствения си дом. Уморена съм от помията на другите...