- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Не откривам смисъл в нищо. Всичко е толкова сиво и болезнено без него.
Нямам желание нищо да правя искам само да си лежа и да мисля за него.
Толкова ми липсва че ще се побъркам,искам си го тук до мен . Едва втори ден без него а аз се чувствам толкова празна и самотна .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Явно на всички ни е празно напоследък.Аз вече не чувствам нищо.От време на време яд пропълзява из вените ми,но това е най-близкото до чувство,което изпитвам.Забравих че скоро ще се женя,забравих че имах мечти и надежди.Той е зает със собствените си болки,страхове и успехи.Не мога да се сравня с това,което в момента се случва в семейството му,но ...и аз съм важна.Поне бях.Поне така си мисля....
Днес се чувствам по-добре.
Има неща, които просто не мога да променя.
Научаваш се да живееш с непроменимото, нали?
Обаче трябва да живея с това цял живот. Да живея със себе си цял живот. Трудно е да приема тази мисъл.
Щастието и радостта, болките и тъгите - всичко това е временно. Идва и си отива, за да направи място за следващото. Когато се случи нещо лошо, това е мисълта, която ме крепи - утре е нов ден, ще се случи нещо различно.
Някои неща обаче ще останат същите. И това е най-тежко.
блях, пак обърках всичко, много съм смотана...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Петък следобед е най-депресиращото време, заклевам се. Поне се записах на английски в този ден и вече ще имам занимавка за точно тия депресиращи часове.. оф, знам, че съм яко във филма, ама мамицата му.
Доста добре, даже много по-добре отколкото си мислех, щастливка съм, че ги имам в живота си, страшна късметлийка. Животът е труден, но е толкова хубав понякога...![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Толковааа миии е кривооо
Искам си гоо сега до мен а не да е далече .
Всичко ме дразни дори тшината . Липсва и тези 6 месеца така бавно ще минат.
Упорито кривея днеска, а нямам причина. Котакът ме изненадА и си дойде. Довечера няк'ва вършалка, макар че нямам нужда от това. Имам нужда от едно бясно... ама с него. Нищо, може и някой друг да изкяри, ще видим. Дано ня'ам проблеми с шофирането. Уф, след тая обилна вечеря, определено трябва да си облека нещо по-разкроено.![]()
чакамм да ми звънне,дано не е забравила
много мразя да ми връзват тенекия ...
Знам какво е, особено в началото.. и ние бяхме разделени почти 6 месеца, но по средата имаше малка почивка. Идеше ми да ударя всеки с нещо тежко, който ми кажеше че не е голяма работа и няма да усетя кога ще мине времето.. е не минаваше. Защо не отидеш при него след време?
Последно редактирано от ameli : 03-28-2014 на 18:02
Не мога да отида при него защото той е на мисия . Така че това е напълно невъзможен сценарии.Уж не са много 6 месеца обаче ми изглеждат като цял век.
Така ме ядосаха, а не беше нещо кой знае какво. Нищо де, набързо си оправих настроението после.
Притеснено ми е за утре. Ако не мина този кръг трудно ще си го простя. Плюс, че след това трябва да ходя на тренировка по най-бързия начин! Обещала съм, че ще стигна на време! После мисля да се наградя и поглезя малко. Само да ми мине този ден и най-после почивка!!
Хващам се как започвам по-често да се сещам за него, как ми е мило да го виждам да се смее. И все пак не мисля, че е нещо сериозно, чакам пак да ми мине мерака.![]()
Скучно ми е. Трябваше да бъда на съвсем различно място и да правя съвсем различно нещо. Уви.
Днес се чувствам изключително обичана и подкрепяна!
Въпреки това се чувствам като малко дете, което е пуснато само на главната улица на голям град. Объркана, дезориентирана и на косъм от паниката. Много новости около мен, много нещо.
Изключително уморена, а в близкия месец и половина не се очертава да имам почивка.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ще оползотворя ли днешния ден или ще го проспя?
Как можах да се излюпя в 8???
Липсва ми. Размеквам се. Няма пък!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ден 3
Чувствам се безсилна и ужасно самотна без него . Искам да чуя гласа му дори за една секунда ......