- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Седя си в нас и около мен е пълно с тетрадки, учебници и листа. Имам да пиша протоколи но довършвам този и заебавам всичко. Май ще излизам, въпреки, че не ми се излиза много. Добре, че имам готини приятели да не мисля за нея, че веднъж размисля ли се, както сега май е почнало и се опитвам да правя всичко друго само да не мисля, става много зле положението...
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Чета си мненията в тази тема и си мисля... "Това ти ли си, бе, момиче?! Я се стегни". Напоследък съм се размекнала, я по-сериозно. Животът продължава, нищо не е вечно. Утре е нов ден, ако не утре - следващия ден... Защо чакам някой друг да запълни празнините в живота ми?! Очевидно този "друг" не се появява, тогава какви ги върша? Провалям си живота, АЗ, аз сама, не друг, не нещо друго, аз. Аз с моето мислене, с моите очаквания, с моите разочарования. Казват, че околните виждат в теб човека, който самият ти виждаш. Как искам да бъде друго, когато аз не оценявам себе си, когато сама си подбивам самочувствието и прочие. Никой не е идеален, някои хора имат повече недостатъци от други, всеки има нещо, което не е перфектно. Аз се харесвам пък.
И какво съм седнала да мрънкам, че не ми се случват хубави неща?! Може да не са хубави неща от типа, който аз искам, ама все пак има светлинка в мрака. Ето, приета съм в университет, чакам си резултатите от IELTS-а, като цяло съм в добри отношения с хората около мен. Факт е, че нямам човек, с когото да съм толкова близка, колкото ми се иска, ама... какво да се прави. И това ще се случи. Все някой ден ще намеря правилната компания, правилните приятели.
И тъй. Ще се забавлявам пък!
OХ! Тая пародия на семейство ми дотегна вече. Събирам си парцалите утре и си отивам в квартирката. Пък празниците ще си ги прекарам далеч по-спокойно и приятно там.
You are broken, I can fix you...
направих си много готина обстановка, за да се почувствам по-добре. взех си биричка, запалих си свещички даже хахаха) след малко излизамм
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Едно ми е такова преизпълнено с положителни емоции.
Голямото откриване наближава и вече към десетина човека ми се обадиха, за да са сигурни, че и аз ще присъствам. Не, че съм толкова важна де, но пък бързо се сприятелявам.А с тези съкровища е супер лесно да се завърже разговор и(ли) приятелство. Найс, найс. И аз нямам търпение да ги видя... всичките.
Рано е още, но вече ми е адски развълнувано.
Натъпках се като прасенце пак и сега ми е тежко и лошо. Оф.
Искам да се разкарва на работа вече, та да съм си самичка поне за малко вкъщи. Лазят ми по нервите всички много стабилно и нито чипс, нито шоколади помагат. Дори като вървят из етажите ме дразнят.
И тая курсова... толкова ми е писнало вече от всичко, че няма и накъде повече.
Ох, излязоха резултатите, йей, не само, че не съм се изложила, ами даже съм се импруувнала.Ако беше иначе, щях да се застрелям. Много съм доволна. Браво на мен!
Последно редактирано от shmatarok : 04-17-2014 на 23:34
Бясна съм. Ще лъже по мой адрес, за да впечатли мърлата си, която даже външно оценяване за 4 клас не може да вземе.
хихи. ;3
очите ми се затварят вече, едва гледам, но ще си пусна сериалче, надявайки се като свърши той вече да пътува и да ми пише, че тия 5 дена тежки ще ми се видят и без това.. а и free wifi-то както не е познато на европата.. ох, не ми се мисли, защо всички отпътуваха и ме оставиха сама в студената мрачна Софиямрън.
Иска м се с него са сме повече от приятели (:
Не ми пука за вашето тъпо мнение!
липсва ми ама всичко аз си го направих.
сега нямам надежда да ме потърси пък и не заслужавам честно казано.
ох,искам за малко да избугам от тук,всичко ми е толкова монотонно вече ...
разсеяна съм,слушам хората,а не ги чувам ,просто съм
погълнала мислите си от глупости ...
Личния дали може да ми даде направление за едни изследвания, без да имам оплаквания? Ако спре да вали, ще се замъкна при него. И без туй, не сме се виждали скоро.![]()
Иначе ми е найс. Помислих, че е 6-7 часа като видях колко е тъмно в стаята, а то било 10 и нещо. Ужасно време, май и днес ще си вися в нас и ще гледам филми. Хубаво е обаче да се събудя при мириса на току-що направено кафе и да разбера, че и някакви сандвичи са в процес на правене.![]()
Опитвам се да преборя яростта си, превръщайки я в мотивация. Засега постигам някакъв завиден успех, но същевременно си оставам ядосана, тъжна и уморена.
“Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново.”
Тия дни съм нещо много философски настроена. И тези думи кънтят в ушите ми. Не може да е толкова вярно това просто. Мина толкова много време, всеки нерв в тялото ми е изострен. Не мога да разбера защо съм устроена така. Защо съм такава голяма мазохистка. Хем знам, че няма абсолютно никакъв смисъл, хем просто не мога да си представя да не се чуем днес, примерно. Да ми влезе толкова навътре някой под кожата.. Не мога да го проумея, не съм го очаквала. Много съм се размекнала от тая пуста любов. Усещам, че все едно съм "закрепила" щастието си за този човек и ако мръдне малко ще почне да се лее кръв. Грубо казано. А то да имаше поне малко смисъл?! А няма. Няма. Накъде вървя, като и без това път няма.
Пф. Извинете ме.
хихи с бебчо оставаме 3 дни заедноо <3
ще си спинкаме двамата ^^ и ще си готвим, и ще гледаме филми ии да<3
от толкова много време не се беше случвало да останем за повече от 1 вечер заедно, че се чувствам все едно за първи път ще е така
хубавичко ми е <3
http://ask.fm/iwwkaa
IELTS Results: Band 7,5 <3 <3 <3
Многоооо съм щастлива и доволнааааа!
Listening: 8,5
Reading: 7,5 (тук малко съм го объркала, очаквах повече :Д)
Writing: 6,5
Speaking: 7,0 <3
Йееей! Беше най-якото събуждане, имах съобщение от едно момиче от моя курс, която ми каза, че са излезли резултатите! Много ми е щастливо, доста добре съм се представила, хаха.Страхотен старт на деняяя... дадададада!
Чувствам се ужасно уморена. Нямам сили дори да ям, а ми става лошо вече. Искам да си почина този уикенд. Поне тази вечер може би ще пием вино със съседа (държа да отбележа, че не с долуспоменатия).
А този отдолу прави ужасно шумен секс с приятелката си, та чак се чувствам неудобно вече. Да не говорим, че не ме оставят да спя до сутринта.
След малко заминавам за изпит. Следобеда не знам дали искам да легна да дремна или да се разходя из града.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Доволничко ми е, накупих всички лакомства, които исках, поръчах и тортата, остава само да дойде неделята.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Никога не съм виждала по-точно и изчерпателно мнение от теб. Браво, Фиш! Скоро не бях чела по-глупаво нещо - любовта била катастрофа, щото някой-си имал нещастна връзка или подобна шитня. Смях. Любовта не винаги причинява лоши чувства и не винаги е нещо ужасно сложно.
Иначе ми е готинко - след малко опъвам слушалките и се смъквам към бабини да ги видя. Само мойто момче ми липсва ама... Мислеха да ми оставят ключове да ходя у тях да им наглеждам дългокосместото чудовище, но са си намерили бая по-добро решение. Поне за мен де - в тия дъждове и гадно време не ми се разхожда всеки ден до тях да чистя котешки тоалетни и да храня бездънни ями, мерси.
https://www.youtube.com/watch?v=MwpMEbgC7DA
обичам като ми пращат хубава музика :3
От отлагане ден за ден ми се събраха над 300 страници документация за четене T_T Не е като някой да ме е посочил с дулото, но все някога трябва да се свърши. Да видим докъде ще стигна днес ;/
Мда. Присъединявам се към мнението на Тори.
И всичко си зависи от нагласата, от желанието да се напаснеш с партньора и наистина да си с него
А на мен ми е... гладно, хаха. Трябва и да захвана да уча.
И ми е малко разочаровано.
И прочетох егати точното описание за овните, просто... за един човек ще е вярно, ама ще е вярно от-до. Много ми е смешно.И любимата ми овчичка каза, че и за нея е било вярно едно време, но била пораснала. Сладурка.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-18-2014 на 11:23
Майко, спала съм около 13 часа и мие леко... разбито.Ся трябва да се стегна и да се приготвя бързо, че няма всички мен да чакат. Пфф.