- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Тооолкова влюбено.
Той: Искам да ми изпълниш едно желание.
Аз: Кажи!
Той: Купи си една кутия бонбони Линд. :3
Попринцип никога не бих дала толкова пари за подобно нещо, но той е толкова мил, нямаше как да му откажа.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Ох, и този ден свърши..Утре отново ще е изморителен ден! Че съм и на работа..doh
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Пак започна да ме мързи да ходя на даскало.Цял първи срок удържах да не скипвам, а сега... не мога да се контролирам направо. Поне не го правя с дни, де, както преди, но ми е време да спра като цяло, защото наближава края и сама ще се прецакам.
Иначе НАЙ-НАКРАЯ си избрах рокля, с която да бъда, и аутфит като цяло. Много се изкушавам да сложа и един лимонен блейзър, но ще го обмисля още известно време. :Д
Кат бях 12 клас ни освободиха г/д от всички предмети за цялата година, трябваше да си изкараме няк'ви оценки там да понаучим малко, ама нито ни занимаваха с отсъствия нито ни товареха с някво кой знае какво учене, за сметка на това пък българският + / който каквато матура ще кара/ си ни пържеха много..
Та ндам Найв, както каза Пантерката оценките ги набутай за 1 седмица и бягай..
А тя ми беше толкова миличка и сладичка с едно от нещата, които ми каза, деба влюбено ми е.. ;3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Учителите не гледат особено добре на хората, които отсъстват често, и обикновено го имат предвид при оформянето, т.е. намаляват оценката.
Иначе това за пълноценното учене отдавна съм го осъзнала, затова и намирам училището за толкова досадно и тотална загуба на време, даже не бих казала, че и се социализирам кой знае колко там, мога и без това. :Д
Иначе след малко ще ти пиша. То аз нямам актуални снимки, но ще ти го опиша и ще ти покажа някакъв тъп колаж от polyvore на роклята, обувките и клъча, който направих. :Д Не е нищо особено, но смятам, че ще е много добре. :Д
Бтв хора, аз съм 11 клас. :Д
Яко ми е да си бездействам на компютъра ама като знам, че до края на годината ще ми се вземе тока от проекти, ми допарва някъде. И все пак - утре ми трябва голяма доза търпение и някоя и друга цигара за великото чакане, щото аз както обичам да чакам... Ужас някакъв. Ама ща-неща и тва трябва да свърша, поне после съм свободна. И МОЖЕ БИ ще имам компания по някое време, което си е бая плюс. Дано не е особено неловко, все пак и двамата не говорим кой знае колко с непознати. :д
не мога да избера какъв валпапер да си сложа #whitepeopleproblems
и също така да минат четвъртък и петък и официално спирам да ходя на училище.
Е, трябва да мина по някое време да си оставя бележника и да оставя снимка за дипломата, но то ще е един ден :д
И вече започвам да се подготвям маалко по-интензивно за матурата по бел.
Ох, да. Тези дни съм го ударила на мързел и спокойствие, но свърши тази. Оттук нататък всеки учебен ден имаме я контролно, я проект, я класно. И като прибавя уроците по химия и биология... Чудя се къде се забърках и защо ми трябваше. :Д
Но финалът е близо, година и малко остана. :Д
Бахси. Ама е хубаво да намериш човек на твоето мнение
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
НИКОГА повече коментари в 9гаг.
Весело ми е, сега ако успея да руутна телефона на майка ми ще ми е съвсем хубаво.
Отивам да правя йога <3
Naive, ти не учеше ли вв 33-то?
Сутрешно и мързеливо.
^Не съм Нели, ама мисля, че е в 35-то. :Д
//защо се будя с ИДЕАЛ ПЕТРОВ в главата си, бе?! и кога ще се наспя?! и има само месец до матурите, втф, к'во се случи с живота ми.. имам нужда от още кафе, стига екзистенциални размисли в осем сутринта
Jaune^ четеш ми мислите. Мечтая си за един мързелив ден, в който ще се наспя и ще пия кафе колкото си искам..
Ох, много ми е щастливо.
Много хубаво си изкарахме снощи, оправих си отношенията с вече небившата ми най-добра приятелка хаха
И беше толкова прекрасно <3 другият път като се прибера пак!
нямам търпение!
ще ми липсва адски много, но добре че има скайп и фейсбук, та да се чуваме/да си пишем всеки ден
и си говорихме
и беше много по-хубаво от преди
уфффффф
![]()
Искам кафе, кола и нещо за ядене!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
JustaLittleKid и аз се отчетох при харесването на страницата ти във фейсбук. Все още не съм я разглеждал подробно,но знам че пишеш хубави неща
Иначе днес я сънувах.Странен сън. Сякаш имаше начин да се виждаме постоянно. Аз я исках, а тя...тя се дърпаше,Но оставаше усещането,че това е само външно и не е толкова трудно да се пробие.Усещаше се колебанието и.
А в реалността на този етап сякаш бавно,но все повече се отдалечаваме.Дори трудно успяваме да поддържаме чисто приятелски отношения.Без никой да го иска.Поне не и аз,но просто така се получават нещата сякаш.Дано не е тенденция.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пфу, така жадувах да раздам малко справедливост тази сутрин! Ще ги оставя да се оправят, пък ако втори път ми го скроят същия номер, вече директно им се обаждам на UPS и ги вдигам във въздуха.
Заминавам да си правя здравословна закусчица и да уча вече пълноценно, че с тия 6 книги от събота насам...
И съм като живееща в историята, бря, все едно пак съм на 15 :д
Осъзнах, че имам сериозна нужда от почивка, в момента, в който на входната врата започнах да си събувам дънките, а не маратонките....![]()