.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 544

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Добре бе, а замисляте ли се, че може би нищо не ѝ е наложил? Че просто жената е такава, че според нея мястото ѝ е вкъщи да гледа децата, а негово задължение е да се грижи за прехраната им.
    Хубаво растете с тези убеждения, че мъжете и жените трябва да имат равен старт в живота, но забравяте, че не всички жени са като вас. За някои от тях е нормално да не работят, да стоят вкъщи, да правят слуш на съпруга и да се грижат за него, както едно време. За да развие херкулеса тази си гледна точка върху положението на мъжете и жените, значи такъв пример е виждал и такова има у дома си.
    Единственото, което аз не разбирам, е защо след като има перфектната жена в къщата си и у тях нещата се случват така, както той ги смята за правилни, къде точно му е проблемът е с жените.
    И защо мислите, че от височината на вашите 20 години ще успеете да убедите в правотата си един мъж, който е прекарал целият ВИ съзнателен живот, виждайки нещо друго вкъщи?
    Осъзнавам колко е смешен той, но и вие ставате за смях с тази еманципираност и стремеж да го убедите колко греши. Ама нека греши, нали не е ваш съпруг и нали не бие вас?
    Тук си абсолютно права. Сегашното извратено време е и пример за подражание!!!!! Аз може и да ви изглеждам смешен, но това не значи че моята тледна точка е смешна. Днес всеки се смята за нормален, понеже вече няма норма или рамка в която да се побира. Положението на мъжете и жените пак си е такова, с тази разлика че сега мъжете бият жените като тъпани, а жените ги заплашват със законите, които сами са си гласували, понеже са с по-голям електорат.
    И между другото, аз нямам поблеми с жените. По скоро жените имат проблеми и то с другите мъже, различни от мен и моите убеждения.

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Положението на мъжете и жените пак си е такова, с тази разлика че сега мъжете бият жените като тъпани.
    И според теб такива мъже трябва ли да се толерират от жените?
    Патриархата също не е нещо много нормално. В този строй и преди е имало тъпани и страшни изцепки, които старейшините не с можели да разрешат поради наложените им правила и граници. А нали знае, светът е многообразен, развива се, а човека не е идеално мислещо същество.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си