- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Виж, твоите глупости си ги запази за теб. В случая става въпрос за възможностите на двата пола. Женсият пол не може да върши работата на мъжкия поради физиологичните си различия, докато обратното е възможно, с тази разлика че мъжете не могат да раждат, но и жените не могат да родят, без мъжка намеса, иначе ще раждат само чехълчета, зелени еуглени и болести. И по тази причина мъжете винаги ще командват, а жените ще ядат бой, когато не слушат.
Това е положението, колкото и да не ти харесва.
Последно редактирано от herkules : 04-29-2014 на 11:15
Аре бе, кво се дървите тука. Направете някое клипче как блъскате жените си в стените и толко, пф. Сухи спорове за простотии. Дейба. Антракса поне прави нещо - все синя и изпочупена ходя.
ще качи клипче, ама нали го е страх от последствията... то е едно да обясняваш, че жената заслужавала бой, второ да я набиеш и трето да го признаеш публично, че и с гордост
и понеже жената разполага със законови начини да се защити... всичко друго е тиха злоба, изявена в... тийн форум
върви го разбери
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тук си абсолютно права. Сегашното извратено време е и пример за подражание!!!!! Аз може и да ви изглеждам смешен, но това не значи че моята тледна точка е смешна. Днес всеки се смята за нормален, понеже вече няма норма или рамка в която да се побира. Положението на мъжете и жените пак си е такова, с тази разлика че сега мъжете бият жените като тъпани, а жените ги заплашват със законите, които сами са си гласували, понеже са с по-голям електорат.
И между другото, аз нямам поблеми с жените. По скоро жените имат проблеми и то с другите мъже, различни от мен и моите убеждения.
Колко е хубаво някой да успее да разбере какво казваш. :3
herkules, ти обаче си доста ограничено човече
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
http://posters.avatar-bg.org/s47f8dd...d921b687a4.jpg
нещо ми подсказва че няма да сте на мястото на тази мома
аре млъквай ве
писна ми все таа тема отгоре
и все глупости
и все твоите
ебати тъпака
Кои са тези двамата ?
П.П Много обичам такива жалки мъжленца като теб и да ти кажа въобще не ме плашат .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-29-2014 на 11:49
Напротив, има как. Просто трябва да знаеш как да се възползваш от женските слабости и комплекси (които в повечето случаи са доста явни). Не е задължително винаги да се използва груба сила, често хитростта върши много по-добра работа.
При мен и вербалните методи дават резултат.
Имал съм поне 2 екстремни случая, когато съм бил под влияние на алкохол и жена е успявала да ме провокира жестоко. Щом съм успял да се овладея и да не я размажа (макар че си го заслужаваше), значи имам достатъчно здрави нерви.
Welcome to the Jungle...
Херкулес, на базата на какво стигна до извода, че жената не е нищо без мъж? Какво те е ограничило до такава степен? Според теб никоя жена, колкото и добре обучена да е тя, не е способна да помели един мъж. А да ти доведа ли Станка Златева? Според теб една жена, независимо от всичките й знания и мозъчни клетки, няма да достигне нивото на ум и компетентност на един мъж. Това вече е просто нелепо, по-нелепо от горепосоченото твърдение. Я попитай всички физички, математички и тем подобни. Или пък попитай дъщеря си - казваш, че е носителка на много награди от олимпиади и, че е заета до такава степен с ученето, че едва намира свободно време. Е тогава сравни нея с повечето й съученици (момчета) и кажи чий ум е по-извисен, така да се каже.
Писах в трето лице.
Под анархия в този случай се се разбра какво имам в предвид, не ми се уточнява.
Един мъж може да прави също толкова глупости и несправедливости, да не си върши задълженията. В такъв случай жената е права, но според твоята логика - при неподчинение ще отидеш и ще я набиеш.
За парите отново се правиш на ударен.. Това, че твоята жена изкарва 800 лв, не означава, че друга не може да получава два пъти колкото твоята заплата. Какво ще направиш този път? Или пък ако ти останеш безработен?
Не, че нещо, но какво правите във военната академия?
Бягате ли километри в снега на минус 10 градуса голи до кръста и боси с 30 кг раница?
Чупят ли ви/ чупите ли с главите или с телата си тухлени стени и прътове?
Интересно ми все пак, защото от спец-наз до покриване на нормативи за войник има разлика от земята до небето...
И според теб такива мъже трябва ли да се толерират от жените?
Патриархата също не е нещо много нормално. В този строй и преди е имало тъпани и страшни изцепки, които старейшините не с можели да разрешат поради наложените им правила и граници. А нали знае, светът е многообразен, развива се, а човека не е идеално мислещо същество.
Ама пет пари не давам за твоето мнение. Напълно е възможно жена да се измъкне от мъж, ако не се панира и действа бързо. Не да го набие, а да се измъкне. А обучението ми го водеха германски полицаи по 90-100 килограма.
ЦИТАТ: За това Йерархията съществува както при хората, така и при целия биологичен свят. Точно тя определя нисши и висши м/у половете и видовете от животинския свят.
Ох, майчице.