.
Отговор в тема
Страница 251 от 436 ПървиПърви ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 251 до 6 275 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Казах, че не хейтвам, не съм те обидила...к'во се палиш като клечка кибрит?
    Просто повечето днес, които се правят черни, хоп изведнъж решили...че им е омръзнало и се чудят как да махнат черното и си горят косата още повече. Поне с шампоан или балсам оцветител се направи, дали ще е след 1 или 2 години, ти пак ще се решиш на промяна, дали първо прическата и после цвета.
    Я, по-спокойно. Момичето задава съвсем нормален въпрос, а ти взе да я ѝ обясняваш какви да са ѝ личните предпочитания и решения. Да сравняваш боя за коса с тонатор е леко казано малоумно.

Далеч по-тъпо е да се изрусиш и после да решиш, че си искаш естествения цвят.

Чернокоса съм. И черното го свалям напълно за 2 месеца при редовни маски, не остава за цял живот, спокойно.

И кое пък му е неестественото на черното? O_O Още повече, че един от малкото цветове, който без каквото и да е подготовка на косата се получава върху всеки цвят с безвредна къна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на galaxy29
    бихте ли ми дали идеи за сусамов тахан ;/
    днес с майка ми си взехме и за първи път опитах
    намазах си на филийка и ми се погади, едно залче отхапах и дотам... а ми се иска да мога да го ям
    а пък искам и тя да го захаресва
    четох, че с мед бил вкусен и в дресинги

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Я, по-спокойно. Момичето задава съвсем нормален въпрос, а ти взе да я ѝ обясняваш какви да са ѝ личните предпочитания и решения. Да сравняваш боя за коса с тонатор е леко казано малоумно.

Далеч по-тъпо е да се изрусиш и после да решиш, че си искаш естествения цвят.

Чернокоса съм. И черното го свалям напълно за 2 месеца при редовни маски, не остава за цял живот, спокойно.

И кое пък му е неестественото на черното? O_O Още повече, че един от малкото цветове, който без каквото и да е подготовка на косата се получава върху всеки цвят с безвредна къна.
    Твоята коса изглежда много добре и ти стои добре черното, а в България предполагам знаеш повечето как си поддържат косите. Черно, вафли, топирано, боядисвано отгоре с друга боя, то станало на петна.
    Момичето не зададе нормален въпрос, а започна да обижда. Няма лошо в черния цвят, ако ще се грижиш за косата си и ако ти стои добре, има лошо в това да сваляш черно с блондор и на следващия ден да се боядисваш отново. Тая малоумщина предполагам на теб няма и да ти хрумне.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    бихте ли ми дали идеи за сусамов тахан ;/
    днес с майка ми си взехме и за първи път опитах
    намазах си на филийка и ми се погади, едно залче отхапах и дотам... а ми се иска да мога да го ям
    а пък искам и тя да го захаресва
    четох, че с мед бил вкусен и в дресинги
    Сусамов тахан + мед = най-вкусното нещо евър !!!

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Сусамов тахан + мед = най-вкусното нещо евър !!!
    Да, аз го ям с кленов сироп. А ако обичаш песто, може и в него да си сложиш, или хумус.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Джоли, то и аз не мога да го определя, виждала съм да се носи като бюстие, просто с пола с по-висока талия, ама установих ,че ми е прекалено голичко така и затова ще го нося като нормално си бельо..
    Но пък е уникално яко хаха
    Носи се под потници, които са отворени - отстрани, отзад и т.н, прикривайки сутиена и изглеждайки по-добре. Не се носи чисто с пола с висока талия. Кроп топс се носят така :Д

anonymous708973
    Guest
    Импулсивно си купих бутилчица с коктейлен сос - един такъв оранжев. На каква салата да го ям? :д

Знам, че отива на скариди, ама са ми малко краен вариант, че са скъпи. Имам авокадо, бих искала да го намеся някак в картинката.

Голям фен Аватара на Lourenço
    Момичета, знаете ли онези найлонови лентички за подгъв как се казват на английски/немски? И къде се продават? А дали мога след като съм я минала с ютията да я махна и повторно да я ползвам?

will~
    Guest
    Здравейте, регистрирах се, за да ви питам нещо . Разбрах, че може да се правят сандвичи с плодове например нарязан банан на кръгчета и филия хляб, като отдолу е бита сметана или фастъчено масло. С какво мога да заменя фастъченото и битата сметана, защото и двете изобщо не ги харесвам ?

Някаква мъжка прическа да ми препоръчате? С овално лице съм, и нормално щръкнали уши. Косата ми в момента е нормална - нито дълга, нито къса.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Импулсивно си купих бутилчица с коктейлен сос - един такъв оранжев. На каква салата да го ям? :д

Знам, че отива на скариди, ама са ми малко краен вариант, че са скъпи. Имам авокадо, бих искала да го намеся някак в картинката.
    Какво всъщност съдържа? Обичам сос цезар със салата от рукола и домати например. Съвсем не по предназначение, но е много вкусно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Всичко до 1см е приемливо.
    Сандвич с банан ми звучи като студентски сандвич - хляб върху хляб :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на ameli
    ^С шоколад може, ама ще стане мега калоричната бомба ;д

Мега фен Аватара на Dagichka
    така и не се научих да харесвам фъстъченото масло, но намазано на филийка с банан повечето хора го обожават ;д
    ох понякога ми излизат супеер болезнените подкожни пъпки, сега усещам една баш на рамото си дето минава презрамката на сутиена и е ад. някой идея как поне да не ме боли толкова - лед, ала бала или?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз пък много обичам фъстъчено масло, направо с лъжици го ям.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Носи се под потници, които са отворени - отстрани, отзад и т.н, прикривайки сутиена и изглеждайки по-добре. Не се носи чисто с пола с висока талия. Кроп топс се носят така :Д
    дам
    обаче това, за което питаше bloodyF, си е вид сутиен/бюстие и аз под него не слагам друго
    ето моя комбинация http://i.imgur.com/wdL7gF0h.jpg

edit:
    Цитирай Първоначално написано от will~ Виж мнението
    Здравейте, регистрирах се, за да ви питам нещо . Разбрах, че може да се правят сандвичи с плодове например нарязан банан на кръгчета и филия хляб, като отдолу е бита сметана или фастъчено масло. С какво мога да заменя фастъченото и битата сметана, защото и двете изобщо не ги харесвам ?
    може и с домашно сладко/мармалад и масло отдолу
    както и със слънчогледов тахан

и благодаря за тахановите мнения
    Последно редактирано от galaxy29 : 05-05-2014 на 17:20

Мега фен Аватара на Зайче..
    http://www.stradivarius.com/webapp/w...12&colorId=003
    Някой знае ли дали някъде има такива тениски, но в български сайт? Видях една позната с такава и най-вероятно ги има някъде, защото на нея няма откъде да ѝ е ако не е от България, ноо не ми е чак толкова близка, за да я питам и за това се обръщам към вас. Та? (:
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ох понякога ми излизат супеер болезнените подкожни пъпки, сега усещам една баш на рамото си дето минава презрамката на сутиена и е ад. някой идея как поне да не ме боли толкова - лед, ала бала или?
    Тва по раменете и аз го имам точно сега, абсолютно на същото място. :д

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    както и със слунчогледов тахан
    оф, имах предвид слънчогледова тахан халва

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    http://www.stradivarius.com/webapp/w...12&colorId=003
    Някой знае ли дали някъде има такива тениски, но в български сайт? Видях една позната с такава и най-вероятно ги има някъде, защото на нея няма откъде да ѝ е ако не е от България, ноо не ми е чак толкова близка, за да я питам и за това се обръщам към вас. Та? (:
    В магазин на Страдивариус, вероятно? При нас ги има в мола Не, че си ми искала мнението, но тоя черен правоъгълник на бялата тениска.. хм

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    В магазин на Страдивариус, вероятно? При нас ги има в мола Не, че си ми искала мнението, но тоя черен правоъгълник на бялата тениска.. хм
    В Бургас има ли такъв магазин? Иначе е ясно, че точно в този магазин ги има, но аз питах дали има от България откъде да си я купя(поръчам).
    И да, наистина не съм ти искала мнението ;д на мен ми харесва
    http://ask.fm/iwwkaa

Във Варна го има магазинът.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на weheartiit
    http://britsbeautyblog.files.wordpre...ealthy-mix.jpg
    http://www.bourjois.co.uk/var/storag...foundation.jpg
    някой ползвал ли ги е ? имат ли хубава покривност,колко време издържат ?
    кой е по-добър от двата ?

Супер фен
    Някоя май беше питала за подобни очила, но не знам .. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Мега фен Аватара на babity
    Много ми е любопитно, дали има някакъв начин да си измервам калорийния разход за деня. Смисъл, няк'ъв датчик ала-бала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си