.
Затворена тема
Страница 101 от 195 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105111151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 4861
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Вече доста хора май разбраха..Интересно как хора, които дори не знам, че посещават форума, са разбрали за нас, та питат "Как вървят нещата с *******?"..Поне 2-3ма познати ме попитаха днес, а си нямах и на идея, че дори знаят кой е..

Не можах да се видя с моя абитуриент.. Липсва ми вече, искам да съм до него в момента.. Карай де, към 28-ми вече ще се видим..;3

Охх чувствам този ден като пропилян..Дори с него не можах да си пиша като хората..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Искам и аз на баааааал!
    За пореден път родата се показа като ... и аз не знам какво. Като завършвах преди две години никой не си направи труда да дойде или да ме поздрави, освен родителите на братовчед ми, сега, когато той завършва, мало и голямо се е събрало да го поздравява, че е изкласил. Цял живот не му се нарадваха, ей!
    Като изключим, че малко се подразних от горе-споменатия факт съм добре. Набарах яка промоция в магазина и си накупих сума ти готини неща за по 50р :Д И имам половин кило шамфъстък, та съм доволна D:

^ Е това е класика. Аз затова и упорито държах да не празнувам, защото бях убедена, че един куп роднини ще ми се изсипят само, за да се почерпят.

Още 3 лекции ми остават за днес и съм готова. Няма да се предам накрая! А тези дни ми се е отворил страшен апетит и не мога да си смогна да си приготвям храна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    скапана от обикалянето, 3 бака за 3 часа, не знам как успях
    и напрегната за утре, имам толкова да чета, а до час трябва да съм заспала, за да стана някак в 5 за работа
    фиругбойдфд

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ебахти путката, едно обяснение даже не може да даде, ще ми затваря телефона. Най-лесното да оставиш някого със смс, ебахти мачовщината, бясна съм.

anonymous708973
    Guest
    Добре де, наистина ли беше необходимо да решава, че има мераци към мен? Ох... да се чудя сега как по-деликатно да обясня, че аз нямам никакви. Пък е свястно момчето, приказливо, начетено, ама... дръжки, човече. Защо не реши, че иска да ми е приятелче просто?

Настрани от това - днес беше мързелив ден, ама успях да си поспортувам мъничко, харесва ми. Не получих правилната реакция от правилните хора, ама... да се надяваме, че това ще се промени.

Едит: Leadyflame, ако ще се почувстваш по-добре, отиди до тях и му вдигни един стабилен скандал. Или просто подмини ситуацията като the bigger person... второто лично на мен не ми е сила.

Ситуацията не мога да я подмина, защото държа поне едно обяснение да получа, мразя невидението, мразя да чувам само тишина, когато съм пълна с въпросителни. Не виждам кое му е сложното просто да се изкажат две-три думи и защо най-лесното решение е да приключиш всичко без едно елементарно откровение, техника да бях да ме захвърлят просто така, не съм в употреба вече, окей ама не смятам, че е правилно и в човешките отношения да се процедира така...

Супер фен Аватара на tireheb
    КВИ СА ТЕЯ ПЕТ МИНУТИ ВЕ ЦЪРВУЛИ ВЕХТИ МАМА ВИ НЕДЪГАВА

Голям фен Аватара на one
    НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ
    ебаси филма ве
    марсело омг

Мега фен Аватара на babity
    Бахти, ентусиазма 'дето ме обзе снощи след края на мача. Само с бира не бях капитанствала, та така и стана. С'амо 'дето никой не ми обясни, че душата ми ще е камбана като се събудя, а аз се събудих от главобола си.
    Т'ва... нещо ми е звъняло през нощта. Притесних се първоначално дали не му се е случило нещо, ама той нямаше да звънне на мен, ако беше такава работата..Изобщо ня'а и да му звъня.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Тоя бас напраоо ме бие по главата със кофа за боклук (от онези старите )
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Начииииииии... имам баааал и в нас няма вода ебаси късмета...
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    искам да убивам хора...не ми се занимава с тъпия стадион, искам той да се държи като нормален човек, ама няма, искам да се махна за седмица някъде, или да се събудя след защитата...не съм доволна
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Колко много мразя анонимни хорица... не е истина.

Настроението ми е... странно. Смесица от хубаво, тъжно и развълнувано. Хубаво ми е, защото бях на бал на една от най-верните ми приятелки от предишното училище, развълнувано, защото и моят предстои... И тъжно, защото... не знам, просто защото хората, които исках да дойдат, най-вероятно няма да присъстват. В общи линии от "моите лични" гости, тоест от приятелите ми, ще дойдат само двама. А ми се искаше... да бъда с други хора. Тъпо е да разчиташ на друг да те забавлява, не е правилно! Искам да бъде хубав... хубав... бал.
    same here..при мен е още по-трагично положението,тъй като и последните хора,на които разчитах да дойдат няма да могат;така че най-вероятно ще бъда само с роднините и разни семейни приятели.Вярно че ще съм вкъщи 2-3 часа докато дойдат да ме вземат,за да потегля към "истинския" бал ,но ми е някак криво без нито един "личен гост" .

С толкова мило и прекрасно обаждане се събудих днес! Сега си правя нещо вкусничко и се нагърбвам да си свърша работата. Едно такова ми е мотивирано. Въпреки, че сега само аз имам още няколко изпита, в средата на юни си излитам за България, а другите ще се явяват на поправка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от queen_ofdisaster Виж мнението
    same here..при мен е още по-трагично положението,тъй като и последните хора,на които разчитах да дойдат няма да могат;така че най-вероятно ще бъда само с роднините и разни семейни приятели.Вярно че ще съм вкъщи 2-3 часа докато дойдат да ме вземат,за да потегля към "истинския" бал ,но ми е някак криво без нито един "личен гост" .
    Ами на мен пък не ми правиха нито бал с приятелите само, нито с роднините. Единственото беше в ресторанта с класа и си ми беше окей, щото не се тревожех, че трябва да бързам, за да може някоя леля, дошла да се наяде с кебапчета, да ме види. (примерно)

Спи ми се, та две не виждам, а тъпата книга не съм я превела. Дано да мога да замажа положението.
    И Марти ще ми се обади след 2 часа и кога ще се виждаме-нямам представа
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Дам,имаш право Просто ми е някакво гадно чувство,че няма да имам маса с "мои" си хора,с които да си приказваме и с които да се забавлявам повече през тези няколко часа;това си е то невероятен късмет-всички да имат или работа,или пътуване,или техния си бал А като знам,че ако беше няколко седмици по-рано,щях и кавалер да имам,а сега съм сингъл,допълнително допринася за сдухването ми :Д

фък, пак ще го ям куреца.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Храна, книги, слънце, любов и щастие!

Ахх! Щастливо ми е.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Отново имам гадни болки в кръста :/ Не знам защо се случва, но съм като пенсионер и не мога да се наведа....май ще трябва да посетя лекар..Иначе вчера мина супер, малко се почуствах отново като абитуриент
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на xoxi
    Най-накрая!!!
    Минаха матурите, мина и балът... сега поне една седмица имам пълна свобода.
    Ще излизам да снимам, ще чета, ще гледам филми, ще прекарвам вечерите по парковете с компанията, ще имам време само за НЕГО!!! Даже мисля, че няма да е зле и една екскурзийка да си организираме. Страшно ми се пътува с влак...
    Една седмица (поне) ще е абсолютно безгрижие. Ако и времето се задържи така хубаво, кой като мен!!

Дори аз не знам вече как съм...
    R.I.P.
    https://scontent-b-iad.xx.fbcdn.net/...71992472_n.jpg

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ Неее! ;( Какво се случи?

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ^ Неее! ;( Какво се случи?
    Просто горкото животинче не заслужаваше стопанка като мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове