- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Извинявай, че ти се бъркам, обаче ми става много тъжно като чета нещо таковаПомня какво беше на моя бал :3
Перфектни неща няма. Не се стреми към перфектното, защото така никога няма да си доволна - приеми нещата такива, каквито са ... и не се притеснявай, защото в спомените нещата винаги изглеждат много по-добре, отколкото са били : ) Какво ти пука, че роклята ти е малко по-къса? Пак ще си перфектна в очите на близките ти и хората, които са дошли да те изпратят. Повярвай ми, никой няма да гледа крайчеца на роклята, всички ще гледат ТЕБ.
Колкото до хората ... ще бъдеш толкова ентусиазирана и развълнувана самия ден, че изобщо няма да усетиш кога са минали часовете с гостите и вече си в училище, с приятелите и компанията ти : ) Наслади се на деня и приятно прекарване ти пожелавам!
Онтопик: защо никога няма да се науча да не искам нещата да се случат веднага?! Нервна съм и развълнувана едновременно, не мога да се спра, а знам, че е не е хубаво ...
Скапана съм. Пред очите ми има списъци с имена и ЕГН-та и се побърквам. Ако чуя думата "избирател", "гласуване" или "бюлетина" отново ще скоча от някъде.
Имам нужда да поговоря с приятелите си, не мога да повярвам, че цял ден нямах никакъв контакт с никой, който познавам. И искам да го гушна.
Леле, не мога да гледам ,лягам.......
Русия са световни шампиони
Фетел доста зле тоя сезон
Доста неприятен ден.
След 4 часа и половина трябва да съм станала. Предвидливо си легнах рано, спах два часа и се наспах??? Ужасна съм.
Преди 2 години, по това време, взех едно от най-грешните си решения...или по-скоро не взех никакво решение...и до днес съжалявам за това..
>>DjBelev<<
Ох, много добра тренировка! Доволна съм, въпреки че малко ме боли. Днес пак пътуване, ама...поне ще е за кратко. Беше приятен уикенд, ама пак ме тревожат разни глупости... Всъщност не са глупости, изобщо даже. Но не мога да се амбицирам да се заема с тях.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
До никое време снощи се учих да броя.сега съм объркана като видя че след 12 е числото 13,а не просто ООООООООООООООООООО!Кви беха тия тъпани?Кви беха тия зурни!Сурва ли е да му се нема?по никое време!Старите хора спят!Верно че и аз бях овчарин на бала,но виках в ресторанта и и бях абсолютна противничка на зурните и тъпаните.вижте ме,вече съм голяма и имам дълга рокля!Ако знаете какво ви чака след това....няма да ви е до броене
защо не мога да съм от хората,на които не им пука за нищо и просто карат по течението..и преди всяко важно събитие,вместо да се отпусна,аз се притеснявам за всяка дреболия дали ще стане перфектно.освен това с наближаването на бала,наближават и изпитите..а тази мисъл ме стряска доста![]()
ever thought of calling when you've had a few? (cause I always do)
ООоо картата ми пристигна, значи всичко е наред![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
^и моята рокля не беше баш както я исках, не ме кефиха и цвета на обувките и чантата, ама се преживява. вчера ми мина бала, толкова чалга и простотия още в хотела не бях виждала, ебати излагацията. храна - под всякаква критика, музика - също, "украса" - още повече. ама пак ми беше забавно, добре че излизах отпред при пушачите да си правим весело :д пък и той дойде да ме види, та после чак и 2 часа откарахме в градинката на една пейка хаха като истински клошари :3 не ходих и на дискотека, ама не ми беше нужно. чувствам се добре, само че тва гърло ме побърква и гррр :с
о, боже! мразя се! наистина.
нямах очаквания и дори успях да се разочаровам. беше ебаси тъпото. чувствах се като страничен наблюдател на този парад/цирк. пошлост, евтиния, селяния. изпуших толкова цигари, колкото не съм пушила през целия си живот общо + н-брой чаши вино = ... се тая. глупаво беше и не знам как да му обясня. ако можех, щях да се накажа. мразя се, мразя се, мразя се.
ще се концентрирам върху двата изпита другата седмица и ще се опитам да не бягам. трябва да поговорим. аз съм една страхливка.
Доволно съм, намерих си работа за през лятото ^^
Някак си еуфорично ми е от всичките балове тiя дни и нямам търпение догодина да дойде време за моя.. от сега съм почнала да се вълнувам![]()
Макар и последната вечер да имах чувството, че изобщо не си изкарах пълноценно, всъщност беше доста добре. Е, лекциите първите два дни ми бяха пълна мъгла и гледах, като малка, сладка овчица, ама останалото беше разбираемо и полезно.
Имам материал за мислене. Това, че човек не живее като мен, не означава, че живее лошо и трябва да го приема. Всъщност май моето не е хубаво, но не мога да планирам бъдещето си, а и не искам. Нито пък искам да си измислям цели в живота, нека да е безсмислен, харесва ми и така!
А той пък се оказа голям пич!Жалко, че чак сега го разбирам. Странно също... И наистина по супер гаден начин се е працакал, но няма смисъл да му мисли толкова. Минало е вече, пак ще е добре, само дето много се притеснява. Ма къде там е решил да се забие... Иди го разбери. Дано размисли.
И ми дадоха възможност да разговарям с невероятния човек и да си разпитвам на воля, чак го съжалих по едно време.И въпросите ми са били много хубави и добре измислени. Ауууу!
Ама пак ми беше малко времетооооо! Искам с тях, не знам защо...
Сега съм се мотивирала да се стегна. 12 съм в ранглистата (или поне подобието на такава, което направих, защото не намерих излязла за тази година). Само 3-ма да минаааа! Искам, пък, искам!!
И изпитът ми идва с невероятна скорост. Просто не се виждам, тоя английски ми ебава майката. Защо не мога да уча езици? Защо?! -.-
И най-накрая се реших да си прехвърля нещата и да си дам лаптопа за поправка. Дано бързо ми го оправят, че ме трябва.
Слушам украинска любовна песен, немския химн, но иначе уча по информатика, който ме знае
Диво и щастливо ми е такова :д
Ех, защо вместо да правя лингвистични анализи на приликите и разликите между руски и украински, трябва да уча простотии за програмиране, м?
След малко заминавам на тренировка, барем спра да си задавам такива екзистенциални въпроси.
Супер шибано ми е днес..Чувствам се изморен, боли ме всичко, изнервен съм, припомних си стари грешки и цял ден се ядосвам за тях...
>>DjBelev<<
Не си чувствам краката направо. Толкова съм изморена, че не знам как ще издържа още два-три часа да стане по-свястно време за лягане.
Добър първи ден беше, можеше да е и по-добре, ако се бях наспала и ако бях свежа съм сигурна, че щеше да бъде. Поне колегите ме приеха добре, някои даже толкова ми се зарадваха, че ми стана драго. Явно скоро не са имали зайче за тормоз
И да си имам късмета, точно днес ли решиха да правят bank holiday и да не работят от автобусната фирма... Кога ще си изкарам карта?!
Последната седмица на семестъра. Не искам да свършва. Струва ми се някак, че за поредна година ще прекарам едно безсмислено и тотално скучно лято и тая мисъл ме плаши. На работа не мога да се хвана - никой няма да ме назначи за има-няма 2 месеца, практика не мога да си намеря - кой ще ти вземе завършили първи курс само.. Оф! Ужас, ужас..
You are broken, I can fix you...