- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Оф, супер ми се ходи на няк'во парти само с непознати.
Или да има едно Тити до мен и да си говорим за тъпотии.
'ма нито едното, нито другото....
още една бира и припадам
утре тря'а уча...
Напълно съм прецакана. Точно последния месец най-много ни товарят, едно на ръка е, че съм мързел, ама така изходно по математика преди изпита ми, супер просто. Баси направо, с думи не мога да опиша колко я мразя тази по математика в момента.
Вали , тъжно ми е , скучно ми е , имам да уча , мързи ме ... ;d
Преплувах до нас!То не беше дъжд, то не беше чудо, 'баси...
Упорито отказвам да си науча по математика. А в петък и английски. Пфф. Аз си бездействам търпеливо. Не ми е ваканционно ли казах...![]()
Взех си дипломата, после и на ресторант отидохме. Аз, той, родители... Хубаво беше.
Ядохме доволно много, а каквото остана, с него даже поръчахме да ни го приготвят за вкъщи.Добри прасенца сме!
Поне в следващите 2-3 дни няма да се готви.
Щастлива съм, че вече не съм ангажирана с нищо към това училище, към класа и т.н. Става ми хубаво от мисълта, че не ми се налага да ги виждам повече... и най-вероятно така и ще стане. Обаче се чувствам и адски изморена и заспала. Мислех да свалям някакви снимки, клипове, глупости, обаче няма да е тая вечер. Ни моа...
Един противен отбор по-малко на Мондиала. Браво, Чили!
Welcome to the Jungle...
Едвам станах. И навън е отново мрачно и подтискащо. Би трябвало да съм свикнала, предвид че 6 години прекарах на северния полюс, ама гледката винаги ме стиска за сърцето. Брр.
Днес се надявам на хубави емоции. Със стари познати.
Ох! Лошо ми е...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
ем' баш до припадане. Ама поне ги изпих всичките, да не е яд, че само другите цоцат докато ме няма.
Денят се ниже доста мудно днес. Тепърва ще сядам да чета, но пък свърших хубава работа. Тия пенсионерски мурафети, 'дето съм ги подкарала, много ме трепят. Изпих си кафето преди малко, а скоро май трябва да си направя ново.![]()
Айляк е работата. Пълен айляк!
бях в добро настроение въпреки всичко, докато не заваля :с уф тва време ми влияе адски много, хайде да става лято вече деее!
след миличките думи вчера, днеска пак игнор.. сети се 20 минути преди да му е време за обедната хаха окей, не съм му кученце на повикване, че да ходя като ми свирне. и въпреки това е побъркащо прекрасен и мил на моменти, особено като ме гушне и грр.
Оф, мързи мееееее! С'а тря'а си дочета нормата и май ня'а да стане днеска. И времето е суууупер гомнарско, а така ми се излизааааааааааа. Уф!
Натъпках се. Мхм. Важно е!
Сега трябва да се посъживя малко и да захващам английския. Чувствам се просто разплута на стола си, ама ще го преживея.Утре да мине и всичко ще е 6. Започва да ми става леко притеснено, но в края на краищата, каквото стане - стане. Не е особено важен изпит, стига да го взема, разбира се.
Не е истина колко ненавиждам езиците и не е честно колко нужни са ми те...
Едно такова умряло ми е.
Егати тъпото време...
Провалиха се плановете за тази вечер.
Нищо.
Може пък той да не се ядоса, а да се зарадва, че ще си стоим вкъщи с пакет чипс и трети изтеглен сезон на сериала.
Пф. Да бе.
хохi, така е, времето е пълен шит...
А пък на мен ми е уморено, нервно и гладно, чакам си порцията нездравословна храна/дюнерче/, хич не се връзва със здравословния ми режим, но имам нужда точно от тази утеха мръъън![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Дали ще спра да се дразня някога? Едва ли. Поне знам, че тоя път си заслужавам отлагането. Макар че ако върже тенекия и на двама ни, няма да е за сефте.
Пф! Не ми е зора за него. ИСКАМ ПРОСТО ДА СИ ОБЛЕКА КУРВЕНСКОТО БЕЛЬО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! :@
Ама си изядох яда и с'а сигурно ще си бъркам в носа пред някой филм.
След половин ден обикаляне по гари, развалени влакове, маршрутки и тем подобни , се прибрах и искам просто да си почина...и да ям...пхаха
maDamn
Ужасен ден днес.
Не искам да карам смени с него пък. Не защото ми е шеф, ами защото постоянно изчезва нанякъде и в критични ситуации няма кого да попитам какво да правя. Утре и в събота ме очаква точно такова нещо и не знам как ще минат тея дни. И тея идиоти днес, 'баси ужаса, хем сме две, какво решиха мен само да занимават, направо ми се отели вола. Изтощена се чувствам много, имам нужда от почивен ден. Получих писмо за заплатата, остава и да ми пристигне в сметката и ще съм много щастлива. Намислила съм си подарък даже вече
Нещо ми се чу разен слух за тийм-билдинг, не знам дали да съм очарована от идеята, още не съм им свикнала и ми е притеснено.
И толкова много ми харесва гласът му. :Д Казах че няма да се занимавам повече с глупости, ама взе да ми прави впечатление, че понякога, въпреки че останалите са ми обяснили нещо и съм го разбрала, се правя на тъпа, докато не получа неговото обяснение. :Д Отчитам го на преумората и недоспиването![]()