.
Затворена тема
Страница 134 от 195 ПървиПърви ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 326 до 3 350 от общо 4861
    Мега фен
    не мога да разбера като си имате скайповете от къв зор се псувате във форума

Повече от фен Аватара на DeHu
    Можеш,можеш,не се прави Ако си пишат в скайп кой ще види колко са оригинални и как хитро се затапват?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Егати! Тамън бях решил да си изкажажа едно дълго и широко мнение в темата Пртотив кръвосмешението.Защо? и някой взел та я заключил.Накратко тезата ми беше че не опира до никакви инстинкти както някои хора твърдят, а просто това е една от темите табу на нашето общество.Якото раздразнение на потребителите,които не ги засяга нито пряко нито косвено както и рязкото заключване на втората тема от подобен вид за няколко дни напълно доказва тезата ми
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hwаrang Виж мнението
    колкото е и приятелката ти дето можеш да и бъдеш законен родител !

пропаднал форум където има само наркомани и малолетни курви , Боклук
    E, баш пък родител...

Ти от кои си, викаш?

По темата: Съботно ми е. Лежерно... само едно чистене ме чака, после фитнес, после приятен разговор по скайп. Мога днес лека-полека да си разгърна книжките и да захвана да се образовам.
    Дано се оправи времето за почивката вече и да ми изпратят по-бързо тия пари, ааааа!

Мега фен Аватара на 102
    PinkBar7her = никво чувство за хумор

Мега фен Аватара на Dagichka
    от има-няма двата часа, в които съм будна сигурно погълнах храна достатъчна за целия ми ден.. трябва да спра, знам, че храната няма да запълни празнината в душата ми, а само в корема ми, ама..
    тъпо ми е, фантазирам си, мечтая си, тотално се откъсвам от тая шибана и скучна реалност. грр, пуши ми се.

Мега фен Аватара на skatew
    Уф от 10тина дни всяка нощ я сънувам и сутрин като се събудя се чувствам ужасно... Даже оня ден ма налегна много тежко депресията и съм се разхождал от 11 до към 2-3 вечерта. Но днес точно няма да позволя на нищо да ми скапе настроението - 21 юни е националния ден на 'скейтбордингът' хаха с други думи GO SKATE DAY
    отивам пък стискайте палци да ми лепят повече неща, че съм broke
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Уф от 10тина дни всяка нощ я сънувам и сутрин като се събудя се чувствам ужасно... Даже оня ден ма налегна много тежко депресията и съм се разхождал от 11 до към 2-3 вечерта. Но днес точно няма да позволя на нищо да ми скапе настроението - 21 юни е националния ден на 'скейтбордингът' хаха с други думи GO SKATE DAY
    Жалко, че си оставих sk8
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 06-21-2014 на 11:03
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Скатееееер!

По темата: Ще я набия накрая! Как може да мисли толкова много за него И ДА ГО ИМА ЗА ДОБЪР ЧОВЕК? Толкова ли не вижда какъв боклук е? Ще отида до Добрич и ще я набия!

Мега фен Аватара на pandabear
    сънувах доста романтичен сън :Д май просто трябва да му се обадя. не умея да играя ролята на непукист. преди малко си направих гаспачо и беше много вкусно! мисля да мина и през фитнеса по някое време, 'щото вчера осъзнах, че ми липсва ;3 сега си пия фрешчето, слушам си музика, чета си разни анализи и коментари на Марто, и ми е голям кеф.

ех, лято, започвай вече.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

в тая тема било станало много забавно бе

пт:
    корема ме боли, повръщах цяла сутрин и се измъкнах от работа, колкото и да ми е противна тази колежка-благодарна съм че ми взе смяната, въпреки че и е девета подред, че просто щях да полудея :Х
    миличката ми ми купи аулин, то вече ми поразмина, ама да си имам, обичам как се грижи за мен когато имам нужда (съответно и аз правя същото ,де)
    ей за такива приятели като нея съм благодарна, че ги има! :*

снощи беше много лудо
    а той е тооооооооооолковаа сладъккк
    разтапям се
    и е толкова висок -.-
    имам нужда от нещо ново, не мога да продължавам с оня
    не ми издържат нито нервите, нито сърцето
    писна ми да съм нечия играчка и да ме въртят на малкия си пръст
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на babity
    Като душевно болна съм, да му еба майката крива. Цял ден ме тресе нервичка, мъчи се на рев да ме подкарва и ще изора къра, просто ня'а к'во да стане.
    И тая майка ми... имам дежа ву докато го пиша т'ва, ама мегамалоумни неща прави и толкова ме дразнииииииии.
    Довечера, не ме ебе при к'ви обстоятелства ш' се случва, ама на всяка цена ще ставам 2 кофи пясък!!!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    tori, хъгс

7/10 изпити, дано взема и останалите три и вече започвам да си почивам, разходки с малкия, с най-добрия ми приятел, който вчера си дойде от Англия и разбира се не на последно място ще си отпразнувам рдто.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на xoxi
    Изумително колко неща е способен да направи човек, когато мислено си каже "fuck it, да става каквото ще..."
    Горда съм от себе си и глупостите, които правя. xD Г-н Сърдит цял ден не съм го виждала, още сутринта успяхме да се заядем за поредната простотия и сега той го играе сърдит. Нека. Аз пък съм в прекрано творческо настроение.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Добре,че беше той да ми оправи кофицата наречена лаптоп.
    А сега ме очаква учене - разкош!
    maDamn

Свърших малко задачки,пих готино смути.И си чух момчето.Сега багасж ще събирам.Искам и книгатас да си почна...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Тая седмица приключи официално за мен.
    Сега два почивни дни да се възстановя и после... надявам се другата седмица да започне добре, но се притеснявам за срядата :/
    Неочаквано социален ден се оказа днес, не мога да повярвам чак, хаха
    Кефи ме как на нея изобщо не ѝ пука за мен, при все, че нищо не прави, в това съм убедена, така че не е като да има извинението " ми заета съм" . Жалко, но това още повече потвърждава тезата ми, че с това приятелство е свършено.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Не ми е весело
    Надявам се да ми се обади да се поразсея ама едва ли ще го направи.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Много красива се чувствам с новата рокля, а цвета на косата ми стана изумителен. ;3 Купих си и якетоооооооооо. Много съм щастлива. ;3 Всичките л*йна /с извинение/, които се случиха в последните няколко дена, изчезнаха като с магическа пръчка. ;3
    Последно редактирано от Lilanda : 06-21-2014 на 15:59

anonymous708973
    Guest
    ДА ГИ БИЯТ, БЕ!!

Ето в такъв момент ми липсва Германията, искам и аз на public view и с боя по лицето!
    И ревнувам, което е срамота!!

Хубав ден иначе, доволна съм. Много добре се чувствам, когато имам лееека мускулна треска.
    Дано сега да завърши и със скайп разговор

Мега фен Аватара на tori
    След година и половина неходене на театър най-накрая му е*ах майката и отидох. Хем уважих момчето, което ме покани, хем си попреодолях страха. Само да се бяхме сетили за цвете по-раничко, щеше да е перфектно. Иначе излизах с пребития и май казва истината ама знам ли?! Дано. Мойто момче е ревало снощи на If only и днес беше особено любвеобилен, чак ми напълни душичката. :3

Очаквах повече,но пък вярвам ,че момчетата ще се справят!!
    Доволна съм почти завърших доклада.Поработих и с картата.Всичко е добре

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    С особено приповдигнато настроение съм тази вечер, за което нямам обяснение. Може би защото предстои да се видим само след броени дни и то за повечко от предвиденото време..

По време на сесия вечерта ми е любимата част от денонощието, 'щото не се занимавам с учене.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на babity
    Много се спичам за тоя изпит. Не мога да се отърся от усещането, че ми престои наказателна обиколка. Дано не е така! Защото не знам какво повече да направя от т'ва, което правя в момента.

Пак не стана по план. И утре вероятно пак ще е така. Колко да съм крива при положение, че т'ва е вече рутинно положение?

Ама как е планираш запой, а да свършиш с няк'ва корава тренировка вместо т'ва в събота вечер? Толкова отдавна не съм тренирала и толкова ме гори за вода, че сега съм кат балон пълен с вода.
    Довечера, ако не му тегля люти скандали насън, както обикновено, вероятно ще сънувам само розови слончета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си