.
Затворена тема
Страница 120 от 354 ПървиПърви ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 976 до 3 000 от общо 8834
    anonymous768631
    Guest
    Веднага доотговарям.
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Зададените ти въпроси визирах и с двата въпроса. Тавтологията пък визира тавтология . Ами, в някаква степен, макар че думата май не трябва да е обзор, а представяне. Все тая де. Смятам, че за чисто човешкия аспект на kartacha всеки може да си изгради представа от конкретните въпроси и отговори. В какъв смисъл да ме провокира? Най-много ме провокира да размишлявам въпросът за това защо не можем да харесваме всички.
    Катерина беше добре, ама Цеци и "ИзподМивката"... уоу. Така ми дойде, когато ти видях новия аватар. Момичето изглежда точно като тия сърдитите тийнейджърки от филмите, които си се затварят в стаята, слушайки гейски рок банди, за да демонстрират себе си. А за мен всички такива момичета са Цецита. Ако си ти на снимката, не се засягай. В смисъл, хубаво дете си. Просто някак си самата снимка ми докара такава аналогия.

Мега фен Аватара на Blab
    какво е предаването, което водиш, че не ми се рови точно сега?//анотирай/анонсирай ми го;
    предполагам отговора на въпроса, но все пак - каква е целевата аудитория на Реакция? а на вашето предаване?
    пробвал ли си в по-голяма медия? ако можеше да избираш, коя би избрал? а позиция? по-скоро мениджърска, техническа, продуцентска, редакторска, презентаторска, или?
    кои журналисти харесваш?
    силно ме вълнува тонрежисурата, препоръчай ми програми и извори, от които да се уча;
    всъщност, кой курс си?
    как си представяш професионалното си развитие след завършването на 4-ти курс? къде, с кого, в какъв формат, етц.
    не гледаш телевизия, но може би слушаш радио, след като (вероятно) си го избрал като свой профил, та - кои предавания/честоти слушаш? коя е най-интересната за теб радио медия в българския ефир? а най-успешната?
    програмирай ни в няколко реда дневна и уикенд програми, може да не са пълни, но поне с няколко акцента;
    смяташ ли, че медията (конкретно - радиото) трябва да е специализирана или, по друг начин - с конкретно зададено направление/фокус? защо?
    интернет радиото има ли бъдеще според теб и как(во) си го представяш? (съвсем добронамерено питам, защото имаш пряк опит, а моят е само на слушател/наблюдател, който обича да разглежда архиви, но не си представя под час да отваря стриймове в нета)
    не вярваш в астрологията, но иначе би ли споделил рождените си данни тук (дата и година на раждане, място, час)?
    //според мен би било интересно всички тези своеобразни интервюта/дневници да бъдат илюстрирани с натална карта, без значение какви измишльотини са това;

пп: забелязах, че Дарик Носталжи са пуснали 1 предаване в ефира си (Драго Симеонов с нещо от типа "любопитни факти") това значи ли, че са решили да развиват станцията? сериозно питам, ако имаш информация, ще се радвам да я споделиш с мен; //много ми харес(в)а да се занимавам с радио и си търся ново поле за изява:Д
    едит: всъщност, кой държи това радио? //може и на лично;
    Последно редактирано от Blab : 09-05-2014 на 21:52

anonymous768631
    Guest
    Сега слушам малко Нощен Хоризонт и чух доста интересни думи за Чардафон. Радвам се, че ме подсети.
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    какво е предаването, което водиш, че не ми се рови точно сега?//анотирай/анонсирай ми го; Предаването, което водя, се казва "СтудентскиАД". Опитваме се да намираме студентски проблеми, да изобличаваме виновниците. Заравяме ръце в помията на ви(с)шОто. Може да звучи излишно патетично, но това е един час на безкомпросна борба за студентските права.
    предполагам отговора на въпроса, но все пак - каква е целевата аудитория на Реакция? По принцип радиото е за всички мислещи млади хора, но по едно или друго стечение на обстоятелствата ни слушат основно студенти - настоящи или скоро завършили. а на вашето предаване? То е насочено конкретно към студентите.
    пробвал ли си в по-голяма медия? Не. Досега не съм намерил мястото, на което да пробвам. Имах 1-2 възможности, но ги върнах. ако можеше да избираш, коя би избрал? Радио. а позиция? по-скоро мениджърска, техническа, продуцентска, редакторска, презентаторска, или? По-скоро се виждам като човек, който да прави радио, чисто мениджърски. Ще видим.
    кои журналисти харесваш? Оо, аз съм много лош в това отношение. Кефя се на различни техни журналистически усилия, но не мога да ти посоча 4-5-ма, които да са харесвам като цяло. По-скоро съм хейтър. И все пак, чакай да помисля.
    Хммм...
    Печат - Мариан Макариев(Тема: Спорт)
    Радио - Юлиана Беновска(К1), разбирам, че е нетипично и че е дразнител за много, но такава енергия и журналистически рефлекс... Ники Атанасов("Нощен Хоризонт" по БНР), Лили Маринкова("Неделя 150" по БНР), Десислав Лафчиев(един колега от Реакция заради великата му спортно-пародийна рубрика "Без душ"), Таня Величкова("Преди всички" по БНР), Томислав Русев(Спортно шоу "Гонг"), не толкова заради воденето, колкото заради цялостната му работа.
    Телевизия - там е тегаво и не мога да кажа, че съм видял фигура, която да харесвам по принцип. Но мога да отлича Кеврокян, защото наистина си умее работата.

силно ме вълнува тонрежисурата, препоръчай ми програми и извори, от които да се уча; Ще се постарая да ти потърся, но аз не съм се занимавал с такава. Но както с всичко друго, практика му е майката.
    всъщност, кой курс си? Втори за трети... Дай боже.
    как си представяш професионалното си развитие след завършването на 4-ти курс? къде, с кого, в какъв формат, етц. Мислил съм за няколко идеи. Едната е да се бутна в някое радио, за да добивам опит и познания. Искам да поема от всичко - от аудио монтаж до изготвяне на седмичния график. Мислил съм и за два възможни сайтоблога, които да поддържаме с екип(имам впечатления за много хора, ако го реша, има кого да питам), който да се издържа от потребителите. На принципа на донорството или на принципа левче за кефче, не зная, има да се мисли. Но смятам, че при един сайт на ниво е възможно. Сериозни медии останаха малко в България. Двете възможности са сайтът да се занимава с медии, нивото им, медийни анализи. Другият вариант е да е сайт, който се занимава с отразяване на образованието в страната. Образователни проблеми, популяризиране на инициативи и всичко. Изглеждат обречени, но съм голям почитател на загубените каузи.
    не гледаш телевизия, но може би слушаш радио, след като (вероятно) си го избрал като свой профил, та - кои предавания/честоти слушаш? Рядко слушам и радио, защото ежедневието ми е много скъсано, не се заседявам за много, освен на компютъра, в работа или в леглото. На компютъра правя разни глупости(като форума) или върша работа. Не мога да отделя особено енергия. Честичко слушам агресивна музика, за да ме държи нащрек. В леглото нямам много време за радио. На работа слушам Радио 1 Рок, особено когато се случим на смяна с една дива колежка. Инак слушам понякога Дарик, БНР и т.н. В магазина не мога да слушам нещо различно от музикална станция, освен ако няма мач, защото не е много яко да не обръщаш внимание на клиентите. Нямам радио(физическия радиоприемник) в общежитието, за да си го слушам, когато си беля картофи или си мажа филии, примерно. коя е най-интересната за теб радио медия в българския ефир? Програма Хоризонт на БНР. С много над втората. а най-успешната? Програма Хоризонт на БНР, с много над втората. Тук си има и официални изследвания.
    програмирай ни в няколко реда дневна и уикенд програми, може да не са пълни, но поне с няколко акцента; Ох... Много ми е трудно. Всеки ден ми е различно:
    0-8 работа в магазина, после към вкъщи.
    9-17 сън.
    17-20 бозя на компютъра и пия кафе.
    20-24 на работа в магазина.

или примерно...

0-5 на компютъра.
    5-13 спя.
    13-15 бозя пред компютъра и пия кафе.
    15-16 отивам до магазина, да си взема цигари, та се залафвам с колегите.
    16-20 чета нещо или пак бозя, гледам някой мач, може би.
    20-24(че и нататък) излизам да се видя с някой приятел.

Например... Няма особена разлика дали ми е през работната седмица или в уикенда при мен.

смяташ ли, че медията (конкретно - радиото) трябва да е специализирана или, по друг начин - с конкретно зададено направление/фокус? защо? Практиката е доказала, че за да хванеш слушатели, трябва да ги гониш. Радиото, според мен, един ден ще се ориентира точно към един специфичен музикално-информационен формат, който да отговаря на всички поребностти на една конкретно определена таргет група.
    интернет радиото има ли бъдеще според теб и как(во) си го представяш? (съвсем добронамерено питам, защото имаш пряк опит, а моят е само на слушател/наблюдател, който обича да разглежда архиви, но не си представя под час да отваря стриймове в нета) Да. Техниката се развива. Има приложения за Android, има такива приемници, които хващат онлайн радиа, за жалост не и в България(поне не масово), а и хората не стоят малко пред компютрите, има си колонки и т.н. работи. Смятам, че дори ще измести конвенционалния формат в някаква степен. Или по-скоро в бъдеще ще има много хибридни радиа.
    не вярваш в астрологията, но иначе би ли споделил рождените си данни тук (дата и година на раждане, място, час)? Да, защо не. Роден съм на 28 февруари, 1993 година, в град Хасково по гьобек салдъ.
    //според мен би било интересно всички тези своеобразни интервюта/дневници да бъдат илюстрирани с натална карта, без значение какви измишльотини са това; С каква карта? И ще ми дадеш ли да си видя моята такава? Къде са картите за другите хорица?

пп: забелязах, че Дарик Носталжи са пуснали 1 предаване в ефира си (Драго Симеонов с нещо от типа "любопитни факти") това значи ли, че са решили да развиват станцията? сериозно питам, ако имаш информация, ще се радвам да я споделиш с мен; За първи път чувам за Дарик Носталжи. Шейм он ми. //много ми харес(в)а да се занимавам с радио и си търся ново поле за изява:Д Ново? Да не си работила в радио? Упсех със заниманията.
    едит: всъщност, кой държи това радио? //може и на лично; Дарик Носталжи ли? Предполагам Дарик...

anonymous895156
    Guest
    предлагам следващият на стола да е golemiq_korab

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от kartacha Виж мнението
    какво е предаването, което водиш, че не ми се рови точно сега?//анотирай/анонсирай ми го; Предаването, което водя, се казва "СтудентскиАД". Опитваме се да намираме студентски проблеми, да изобличаваме виновниците. Заравяме ръце в помията на ви(с)шОто. Може да звучи излишно патетично, но това е един час на безкомпросна борба за студентските права.

Бих могъл веднага да ти намеря жертва, която да разследваш. .
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    предлагам следващият на стола да е golemiq_korab
    Има ли правило по колко време се седи? В смисъл, че мислех да стоя още 2 дена, до деня преди изпита, за късметче. Но и сам забелязвам, че оредяха въпросите, така че може би за тази вечер ще измисля кого да сложа. Предполагам, че по-активните в питането в моя случай paradosou и nikenceto_be, както и Blab са сядали. Така че ще видя.

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Бих могъл веднага да ти намеря жертва, която да разследваш. .
    Дай я насам.

Предполагам, че по-активните в питането в моя случай paradosou и nikenceto_be, както и Blab са сядали. Така че ще видя.
    Ъгрийд !

Дай я насам.
    Ще ти пратя ЛС , може би след седмица. Трябва повечко да се информирам , защото не искам да ти давам излишна информация.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 09-06-2014 на 09:41
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    1. По - какво ще ти е изпита? Лесно ли се съсредоточаваш, когато трябва да учиш или да свършиш нещо важно?
    2. Какво може да те извади извън кожата ти?
    3. Лесно ли се възмущаваш? За какво последно го направи?
    4. Коя смяташ, че е най - голямата нередност в нашата държава?
    5. Кой е най - добрият ти приятел? Защо точно той? Какво го прави такъв? Опиши най - важното, което е правил за теб.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Blab
    там, където исках да програмираш седмицата, имах предвид радио,)

anonymous768631
    Guest
    Брадвата, брадвата...
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Ще ти пратя ЛС , може би след седмица. Трябва повечко да се информирам , защото не искам да ти давам излишна информация. Аз мога да отсявам, което ми е нужно, а и мога да ти помогна в намирането на информация, но както си решил, ще чакам с нетърпение.
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    1. По - какво ще ти е изпита? По Теория на международните отношения. Лесно ли се съсредоточаваш, когато трябва да учиш или да свършиш нещо важно? Не, ЗАБОГА, 2-3 дена пиша по разни столове вместо да уча.
    2. Какво може да те извади извън кожата ти? Признаците на празноглавие в най-общ смисъл. Липсата на причинно-следствени връзки в мисленето на хората, заучаването и употребата дословно на чужди мнения. За сляпото чуждопоклонничество казах и по-рано, но то е най-чест и характерен пример. За жалост се среща доста често. Но това ме научи да наказвам вербално хората, които са такива, по-изтънчено.
    3. Лесно ли се възмущаваш? За какво последно го направи? Пак съм отговарял, но от тогава ми дойде още едно грандиозно възмущение. Искахме с един колега да си разменим графиците, така че аз да работя събота вместо него. От 4-те дни, които оставаха докрая на седмицата, началничката размени местата ни в 3 от тях, но не и в събота. Много се възмутих и казах на колегата, че ще му взема смяната, а и занапред ние да си се разбираме между нас и после да им казваме кой кога е работил. ***м ти тъпите графици. За пореден път се убеждавам, че когато хората, от които зависи нещо, си се разбират помежду си как да го свършат, то непременно бива по-добре изпълнено, отколкото когато някой биг бос налага ред.
    4. Коя смяташ, че е най - голямата нередност в нашата държава? Колкото и да има други неща, които за мен са по-вредни, то най-лошото и цялостно нередно ми се вижда това, че пенсионерите вземат смешни пари, с които доказано не може да се оцелява...поне не и нормално. Крайно оскърбително е да си работил 30-40 години и да бъдеш отхвърлен, когато вече не можеш да работиш.
    5. Кой е най - добрият ти приятел? Не мога и не искам да отделям такъв. Няколко са. Масата са от компанията ми, в която движех, от когато бях 5-6 клас до сега. От тях ще отделя 4, които условно ще наричам Лалето, Голямата глава, Бабата и Машината. Съквартиранта ми, може би, както и колежката, с която водя предаване лека-полека се утвърждава като такъв. Защо точно той? Какво го прави такъв? С първите четирима имам много спомени, както добри, така и лоши, но те винаги са били до мен, когато е трябвало, а и особено когато ми е трябвало да ги няма за малко. Съквартирантът е до мен, ще, не ще, пък и се справя в задачата. Колежката е меринджей и много ми пасва като характер, неслучайно ми стана близка доста бързо. Опиши най - важното, което е правил за теб.
    По единично:
    Колежката - слуша ме и помага, когато споделям.
    Съквартирантът - не ме оставя гладен. И прави така, че да не се чувствам неудобно, че често го цоцам.
    Бабата - макар да е по-заможен от масата хора в компанията, никога не го е показвал. Винаги е бил с нас, както сме си ние. Много често ни е правил самоволно, без да го търсим, добрини за нас.
    Лалето - той е от тия, дето сами няма да се сетят да те потърсят, но е след 2 минути там, където е нужен.
    Машината - ме е приютявал у тях, когато е нужно, също важи това, че не ме е оставял да мра от глад.
    Голямата глава - стъпи в салатата на Нова година.

В общи линии виждаш, че не мога да откроя нещо грандиозно, а всичко е съградено с множество малки нещица. Те значат.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    там, където исках да програмираш седмицата, имах предвид радио,)
    Делник:
    0-6 - музичка
    6-12 - сутрешен блок
    12-13 - новини и музичка
    13-18 - малко културни и ведри предавания с много музика(да речем 30 към 70%), удобни за работното място.
    18-19 - музичка за релакс в трафика
    19-20 - нещо спортно
    20-23:40 - вечерно музикално предаване, което да включва дълги музикални части и кратки говорими. Може да има и поздравителен режим.
    23:40-24 - акценти от деня, но представени малко по-подробно и с авторска интервенция.

Няма значение дали е сряда или събота. В днешно време доста малко хора работят от понеделник до петък.

Добре ме подсети, че трябва и в нашето си радио да помислим за програмата през новия сезон.

anonymous768631
    Guest
    Вече знам кого ще сложа на стола. Това ще стане утре сутрин, след като се върна от работа. Тая вечер за последно можете да се пробвате да ми омаскарите образа с някакви компрометиращи въпроси.

anonymous768631
    Guest
    ОК. Видяло се е. Следващият на стола е AngelBelchev. Хайде, ето ви изненада.

Мега фен Аватара на 102
    тва оня плешивия ли беше

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    А той иска ли?

Мега фен Аватара на 102
    аз знам какво не иска
    фризьор

Град
    София
    недей завижда,ве

Мега фен Аватара на 102
    само за аватара ти завиждам
    всъщност моя не е никак зле

Град
    София
    Айде сядай на стола

Мега фен Аватара на 102
    няма как
    имам коса

Град
    София
    бе ти си голяма работа

Мега фен Аватара на 102
    така е
    и по краката имам коса

Мега фен Аватара на babity
    вий сте ебах ви в комуната, мЕйна

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    kartacha, май на него не му се седи особено, защо не избиреш някого другиго да го поразпитаме пък него.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Toй дали е на линия не се знае, този AngelBelchev. Иначе му писах съобщение, че е поканен.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си