- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Винаги ми се насълзяват очите от таа песен https://www.youtube.com/watch?v=jxaJPwr7OHQ
Братото го приеха да учи драматургия
Мисля утре да мина през Народен да разгледам изложбата. Изглежда интересно.
Липсва ми. Не знам дали ще го видя отново, въпреки че зависи малко или много от мен. Май ми трябва нещо ново..
да ти почне harlem shake na shuffle в уинампда не я спреш
мисля, че се справих добре. ( : и много се надявам и другото нещо да ми се нареди и всичко да си дойде на мястото, пъзелът, време е
Изобщо си нямам на идея защо някои потребители ми обсъждат постовете. Пиша си, каквото ми падне, когато ми падне, както ми падне. Не мисля да се оправдавам, че съм охранила този и онзи. Заслужили са си го явно. Пък на мен нека не ми "прави чест", хахахаххахахахаха.
он: Доста тъпо се получи. Вместо да отида с кеф и да се забавлявам, след разговора по телефона, ми се уби и желание, и всичко. Направо по принуда ще се вясна да изпия едно питие и ще си ходя. Ала това са бели кахъри.
В момента най-важното нещо е той да успее. Стискам палци да си вземе изпита, даже рано сутринта ще му драсна един мотивиращ смс. Не че е нужно. Вярвам в него, знам колко много се постара и знам, че ще се справи и ще ме накара да се гордея с него. И все пак, докато официално не ми се обади и не ми каже, че го е взел, положението ще е напрегнато.
Днес хубаво си отмързелувах, обаче утре вече е време да се стегна и да подредя. И после да започна да стягам багаж, ужас. Време не остана, а толкова много имам...
Хaйде,темaтa е зa моментното състояние нa човек,много обичaте дa коментирaте кой,кaкво писaл.
Он-Дaно утре всичко мине,добре.Гaдно ми ,че не можaх дa идa с него в Холaндия ,но в Неделя си е се връщa,чaкaх го 6 месецa,тa 4 денa сa нищо.
Дaно нещaтa с рaботaтa зa уикендa ми се уредят,ще бъде много готино aко нещaтa се получaт.
Място не си намирам тия дни! Цял ден работа, в почивките се занимавам с ремонтни организационни дейности, след работа тичаме я за плочки, я за врати, я за паркет.. не ми остава време за никого, но по-лошото е, че не ми остава време за почивка. Което приемам по-тежко дори от това, че не мога да го виждам..
Ето, утре пак - след работа обикалям магазините.. добре де, този път за удоволствие, но съм задължена..
И сметнах, че от плътни три седмици не е имало един ден, в който да се наспивам. Дори събота и неделя. Страхотно.
Труп съм, труп! Тая събота обаче не ме интересува кой какво прави, аз ще спя до обяд.. че с тоя купон вечерта съвсем ще се разпадна..
И тая работа така ме преуморява, пък и с какви рани се връщам вкъщи, ще каже човек, че съм строител, а не съпорт
Както и да е, спирам да мрънкам и лягам.. лека нощ ;3
Спи ми се.
Но пък имам толкова много книги да си свалям...
Хмм ето какво е било чувството да прекараш последната си вечер сред семейство и приятели, да си вземеш довиждане с тях .. Неочаквано тежко го приех и аз и те .. Още от сега ми липсва, колкото и иронично да прозвучи, и майка България .. може да се каже, че ми е криво и омърлушено, такова нещо точно до тоя момент не съм чувствал егати .. не ми се отваря думичка пък да описвам, особено след това лято, какво е да се разделиш с нея, направо ми иде да скоча на някой парапланер и да ме кара където си ще .. ето, че дойде времето, след 5 часа напускам родното си място, нечистите улици и тежкия въздух определено ще ми липсват .. оттук насетне ми предстои директен полет до Франкфурт, около 4 часа, и след това ще се придвижвам с кола, за около час до моето място .. преди нямах търпение да пристигна веднъж там, да се настаня и да започна студентския живот, а сега монетата се обърна стремително наопаки и въобще не ми се тръгва дори, никакво желание нямам да ги оставя тия хора тук, ще ми липсва тя толкова много, сълзите и още са в съзнанието ми .. а съня е последното нещо, за което ще мисля тази вечер, искам да си дишам от нашия си въздух, от родния си дом ..
^ Много трогателно
Прекрасна вечер! Искам още много такива![]()
нова песен на азис <3
Наранена, от хора, които не съм очаквала да се отнесат по този начин, самотна, тъжна и изморена. Ще се спра до тук, понеже стана много мрънкащо.
6 дни!
София, Пловдив, Варна, Бургас, чалга до дупка - купонът е при нас. Ей така се чувствам, само не в тоя редОтдавна не ми се беше случвало да стоя на компа, опитвайки се да не заспя. Усещам кви махмурлии ще са и другите цял ден, но ще ги стягам.
Объркана, след като разбрах от моя стара приятелка, че след двегодишен брак ще се развежда. Щях да падна от стола, при положение, че за толкова време на никого не е споделила, че има проблеми...
Лягам си в 1, заспивам в 3, будя се в 9, защото имам задачи.. ееее, писна ми, тря да си оправя режима, баси. От мисълта, че имам да върша 10 неща днеска, ми става ло6о.
когато съм сама се чувствам най-добре.. е тъй да си слушам музика, да си гледам слънцето през прозореца и да си мисля мои си неща. имам нужда от лично пространство да му се невиди, скоро ставам на 19, а няма изгледи (и пари) да се изнеса да си живея самостоятелно, а така ми се иска..
както и да е, няма да ги мисля тия неща сега, най-важно ми е здравето в момента, гледам и си бдя над раната, всичко друго ще си дойде с времето
Режим "отчаяна съпруга" в действие. Да си отметна малко домакинските процедурки и после мисля да се поглезя с храна и мързел. Дори не съм сигурна дали ще ми се прииска да сготвя. Дано за довечера обаче изскочи няк'ва гребна, ще ми дойде тамън. Снощи ми беше яко, макар че беше рандом. Ако по-често се гушка докато сме забили в анимацията, ще вземем да се върнем в изходната позиция където припадам от кеф като си помисля за него. Още ме затваря в мен си и определено не мога да споделям с него, но поуспокои съмненията ми. Не, не са изчезнали, просто пося семенцето на съмнението, че може и да не е долен лайнар в крайна сметка.
Чувствам се размазана, а имам лекции плътно до 4 днес. Не знам как ще го издържам цял ден, ще презареждам термоса по обяд явно.
Не мога да си обясня защо ми се обади след толкова време и ми сервира, че иска да поддържа контакт отново. Едно такова хем искам да му знам намеренията и очакванията, хем съм сигурна, че и той не знае какво иска и какво прави в момента. Някак си не знам дали ми се ще да си рискувам собственото спокойствие, за да разбере какво ще излезе от цялата ситуация, но това пусто мое любопитство!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Добре ми е, бяхме на докторката и всичко ни е наред, почивам си, пия си пепсито и гледам трейлъри, новият сезон на Древните (The Originals) обещава да бъде по-епичен дори от първия ^^
После разходка, усмивки, прегръдки и да животът е хубав, приятен ден на всички : )))
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Ето пак почивния ми ден, правя хиляди други глупости, само не и да седна да науча заплануваното за днес. Пак след работно време ще доучвам и приучвам и ще припадам за сън.![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥