- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
з: печена филия с масло и сирене
о: 2 ябълки, киндер буено
в: малко ориз с пилешко месо, праскова
билков чай с мед
фреш от ябълки, круши и моркови
яйченик, печена чушка със сирене, краставичка
принцеси с масло, домат, кашкавал и черен пипер, компот от дренки
warm up, pilates workout http://youtu.be/-u_XTr-vxpQ и стречинг
пържени патладжани заляти с оцет, магданоз и чесън, айрян
билков чай
боряна, аз също обожавам маслените сладкиши тип 'тарталета' и често не мога да спра, докато не изчезне от тавичката ;/
да прекрасни са
пък вчера не вечерях супастар, а събуей
и после ядох някакви сладки, марокански май бяха, от орехи и неща
и ядки
и малко пицасалатахлебче
днес не знам дали ще ям, ако стомахът ми продължава да ми прави номера ще бъде наказан.
Викаш, малко като "царят е гол" :д
Не, честно, хубаво вино пила ли си? Под хубаво не разбирам непременно скъпо, вината, които са печелили последните години, можеш да намериш дори в Пикадили за 5-7-11 лв.
Аз съм заклет любител - предимно на бялото, червено трудно си намирам хубаво (без да ми горчат танините), та чак конвертирах приятеля си, който беше заклет почитател на твърдото и бирата :д И сега отиде да пазарува и като нищо пак ще се върне с 2 бутилки :д
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-26-2014 на 08:12
ти не им обяснявай откъде да си купуват, аз ще им дам да вкусят майсторско домашно
ако наистина е защото са попадали на гадно де
може просто да не обичат
ами честно казано не знам какво вино съм пила, по сватби и на ресторант с класа ми пих бяло вино, което всъщност е по-поносимо като му свикна като че ли. червено пих само веднъж като сестра ми беше отворила една бутилка в нас и щях да повърна, то имаше вкус на развалени маслини :д
днес:
мокачино (ужас, ще пропия кафе с тоя университет :д)
кашкавал пане
домати
ябълка
2 филийки с лютеница
Пила съм / и все още пия от време на време, когато няма друго/ какво ли не вино, и скъпо, и евтино, и българско, и вносно, и домашно, и червено, и бяло, и розе, и всичките вина са ми ужасно противни.
з: печена филия с масло и сирене; малка праскова
о: ябълка
в: варена юфка със сирене и захар, варено яйце, вафла
щом така, започвам анорекси дей от утре за да ти ръбя
компот от боровинки
баничка с боза (и да ви разкажа историята, значи вчера си лежах при майка ми, защото имах нужда от майчини ласки, говорехме си и аз и казах, че ми се е дояло баничка с боза и днес се събуждам и тя КУПИЛА <3)
принцеси с кашкавал, домат и сол и таратор с орехи (всичкото това божествено ядене е по рецептата на далматинчото горе)
йога
картофки на фурна с някакво месо, черевни вино
Днес съм яла само тахан с мед. Сега отивам у баба да ям пилешко - варено и бисквитена торта. :Д Да добавя - салата с домати, краставици, печена чушка, магданоз, зехтин и сол.
Последно редактирано от strawberry88 : 09-27-2014 на 19:19
мляко с какао
пържени картофки
чушка бюрек
домат
баничка
и 3 мъфина ;д
Последно редактирано от Dagichka : 09-27-2014 на 16:10
Кафе
2 банана, шепа ядки (бадем, лешник)
чай маточина
салата (домати, краставици, маслини, сирене, зелен лук, зехтин) + 3 препечени филийки с хумус
малко чипс за завършек на здравословния ден :ДД
вчера:
прясно изпечен топъл кроасан с шоколад
сандвич с пилешко филе и моцарела
пица и повече от половин бутилка бяло фраголино
три бири
към 4 и нещо алкохолният глад си каза думата и ядох фалафел сандвич от мимас + едно фалафелче отделно, което ми даде арабинът там :Д
днес:
паста с песто, моцарела и маслини
гречка с масло
и много чай
аз го казвам в смисъла на "здравей, приятелко, кога ще изпием по бутилка вино" :Д
половин диня
2 мъжки чинии ориз със зеленчуци по китайски
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!