.
Отговор в тема
Страница 190 от 476 ПървиПърви ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 726 до 4 750 от общо 11900
    Мега фен Аватара на an7raks
    Не знам, честно казано, никога не съм имал идоли... Може би, Люис Хамилтън...
    Любопитно ли ти е да опиташ LSD?

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    мм не

пушиш ли? Ако да - какви цигари? Какви наркотици си пробвал/а?

Супер фен Аватара на fanton1
    не пуша ,но съм опитвал не съм учарован от това
    случвало ли ви се е да помогнете на някое животинче което се е наранило (по едни или други обстоятелства )?

Което се е наранило, не, но веднъж се наложи да вадя едно пале от контейнер за боклук, защото някой кретен буквално го беше изхвърлил там... Близо седмица го хранихме с мляко/то беше още сляпо/, но накрая умря...
    Случвало ли ти се е да нараниш някое животинче/волно или неволно/?

Мега фен Аватара на Rabalka
    Да волно
    Учиш или бачкаш

Баси, не стига, че грозно, ами и зло...
    Уча в момента, но малко по-натам, ще съчетая нещата.
    Тренираш ли?

модерни танци броят ли се?

вярваш ли в задгробния живот? според теб какво се случва с човек след смъртта? има ли ад и рай? очаквам дълго разсъждение

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Не мисля, че има ад и рай. И не е бих нарекла това след смъртта задгробен живот. Но вярвам, че има нещо. Всеки човек носи душа. Съзнанието на човек е велико нещо. И някак не мисля, че умираш и всичко това спира. Край и точка. Или така ми се ще да мисля :д Все има нещо.

Последното нещо, което ти направи силно впечатление? /без значение в добрия или в лошия смисъл/

Супер фен Аватара на RiB
    Вчера в магазина не ми стигнаха 10 ст. да си доплатя на касиерката, а имах 10лв и така касиерката трябваше яко да разваля... и човекът зад мен даде 20 ст, за да се избегне подобно нещо Много добро впечатление ми направи и за миг усетих, че... явно не съм само аз на този свят, който дава

Вярваш ли в магии? Вещици? Вампири? Върколаци? Зомбита? Какво ти е мнението за свърхестественото?
    Последно редактирано от RiB : 10-10-2014 на 15:32

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Не вярвам, но щеше да интересно ако има подобни неща :д

Имаш ли навик, от който искаш да се отървеш и какъв е?

Имам навик да си изграждам бързо мнение за някого по всичко в него дали искам да го премахна за сега не не ми пречи и без това никой не разбира за какъв го мисля
    Вярваш ли ,че бог съществува ,че ни гледа отгоре и ,че трябва да следваме 10те божи заповеди ?

Със сигурност има някаква невидима сила някъде там, но нямам представа какво е, просто го има. Относно заповедите, хубаво е да се следват, но всеки ги е нарушавал, понеже са зададени в много общ план. Примерно "Не убивай" едва ли важи за убиване на мухи, комари и тн... Имам предвид, че всеки ги разбира по различен начин.

Колко често ядеш шоколад? Бял, кафяв или черен предпочиташ? Кой ти е любимия по марка и вкус?

1-2 пъти в месеца понякога и за по-дълго време не ми пречи не съм привързан към него така ,че не ми прави впечетление а това какъв вид е пак няма голямо значение нали е за ядене
    Колко често патуваш с влак ? мислиш ли ,че запознанството с някого във влак може да е някакъв знак ? имаш ли някакви интересни случки свързани с влакове ?

Не пътувам често с влак, около четири пъти годишно най-много, но от всички видове транспорт този определено ми е любимият! Хм, не съм се замисляла за това, но никога не се запознаваш с хора случайно. Сещам се за разни случки, но не ги считам за достатъчно интересни.

Трябва да избираш между това да живееш със родителите си, но в палатка край пътя някъде в Ирак, или заедно с любимата ти звезда в охолство и слава на някой остров? Обоснови се.

Супер фен Аватара на RiB
    Бих предпочел при родителите си. Да, би било супер, ако любимата ми звезда ме приюти в "имението си", но аз нямам такава. Пък и ако в същото време нашите са в Ирак, тогава пък и капка съмнение няма да има, за да мога да се опитам да ги предпазя. За мен... звездите са самозабравени хора и по-скоро не биха ти помогнали в житейските ситуации, докато роднинската кръв, особено между родители и деца е най-силна. Предпочитам да намеря някое "нормално" момиче :P

Според теб защо фирмите произвеждат все повече ГМО продукти?

Да работят с ГМО им е по-изгодно, не е нужно да чакат реколти и тн и да наемат работници за обработване на земи, просто наблъскват всякакви консерванти и химикали в лабораторията, излиза им по-евтино, а и не им пука за хората. Да не говприм, и че такива храни допринасят за много заболявания, често водещи до смърт, и по този начин се "прочиства" населението... -_-

Последния виц, на който се смя най-много?

Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Да работят с ГМО им е по-изгодно, не е нужно да чакат реколти и тн и да наемат работници за обработване на земи, просто наблъскват всякакви консерванти и химикали в лабораторията, излиза им по-евтино, а и не им пука за хората. Да не говприм, и че такива храни допринасят за много заболявания, често водещи до смърт, и по този начин се "прочиства" населението... -_-

Последния виц, на който се смя най-много?
    "Да работят с ГМО им е по-изгодно, не е нужно да чакат реколти и тн и да наемат работници за обработване на земи, просто наблъскват всякакви консерванти и химикали в лабораторията, излиза им по-евтино, а и не им пука за хората. Да не говприм, и че такива храни допринасят за много заболявания, често водещи до смърт, и по този начин се "прочиства" населението... -_-
    "

Какво правиш през свободното си време?

Супер фен Аватара на chupachups
    В малкото свободно време което имам, излизам навън с приятели или просто се разхождам някъде, чета, рисувам, занимавам се с квилинг, говоря по скайп и ако си намеря някое друго занимание, него практикувам и така.

Имаш ли любима книга и ако да, коя?

Имам няколко любими книги, но мисля, че най-голямо впечатление досега ми е направила "Изкуплението Шоушенк" на Стивън Кинг.

Кой е любимият ти жанр книги? Има ли книга, която мислиш, че никога няма да прочетеш и защо?

криминалета, и книгите по реални случаи ,има много книги които няма да прочета просто защото не са от типът книги които харесвам, отделно за мен книги като здрач и някакви такива глупости са измислени под въздействието на тежки наркотици и ако не си дете до 10 годишна възраст или на тежки наркотици не би прочел такава блудкава боза

кои филм е според теб е по велик "Изкуплението Шоушенк" или "Кръстникът" ? защо ?

Кръстникът!!! Това е най-страхотния филм на всички времена! Режисурата и на двата филма е добра, но актьорският състав на "Кръстникът" ми харесва повече. :д И общо взето, на Кръстникът повече ми хареса филма, а за "Изкуплението Шоушенк", книгата ми хареса повече от филма.

Кой е най-дразнещият навик у хората според теб? Защо?

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Гризането на ноктите или кожичките на пръстите това ужасТно много ме дразни... (ЩоТ не е хУбУ)

Пушиш ли?

Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Кръстникът!!! Това е най-страхотния филм на всички времена! Режисурата и на двата филма е добра, но актьорският състав на "Кръстникът" ми харесва повече. :д И общо взето, на Кръстникът повече ми хареса филма, а за "Изкуплението Шоушенк", книгата ми хареса повече от филма.

Кой е най-дразнещият навик у хората според теб? Защо?
    интересното е че при мен се получи точно обратното "Кръстникът" ме завладя страшно много като книга аа "Изкуплението Шоушенк" направо ме съсипа като филм след него не гледам филми по 1 2 месеца защото са ми безинтересни

аа сега по темата да пуша и то доста но се радвам че спрях поне тревата защото цигарите просто не виждам как ще успея

кое е най-красивото място на което си ходил/а?

изчезни от форума, досаден спамер скапан!

сега по въпроса :д в България Крушунските водопади, в чужбина - плажа Палеокастрица в Корфу, Гърция - такава гледка не се забравя! ^_^

Кой момент от живота си искаш да изживееш още веднъж и защо? А има ли такъв, който искаш да изтриеш от спомените си?

нито искам да върна нито искам да го преживея пак не смятам ,че трябва да живем в миналото , а за това кой спомен искам да изтрия ще кажа най-просто всички не ги смятам за важни нито нужни за мен
    какъв стил музика слушаш ? какво ти харесва в него ? дай линка на една твоя любима песен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си